Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 678
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
  • Mediterraneo
Аз искам да видя тази червена коса пусната! Не ми харесва тази прическа, Лио, но ти си прекрасна.

# 571
Супер снимки видях! Браво на вас, момичета!
Моите кубинки пристигнаха вчера, и ми заспаха и двата чифта. Отдъхнах си. 😅
Днес съм на точки, и с белия чифт. Ароматът за деня е YSL Libre.
Скрит текст:

И с яке:
Сега остана да се престраша и поръчам палтата.

# 572
  • София
Супер снимки видях! Браво на вас, момичета!
Моите кубинки пристигнаха вчера, и ми заспаха и двата чифта. Отдъхнах си. 😅
Днес съм на точки, и с белия чифт. Ароматът за деня е YSL Libre.
Скрит текст:

И с яке:
Сега остана да се престраша и поръчам палтата.

Поръчвай, получава ти се. Много ми харесва комбинацията, макар че бели кубинки не бих си взела.

Както казах, аз съм ценител, но не съм толкова смела или поне според мен. Имам и някои откачени идеи като гажеризон с шал на кръста, ама рядко ми идва музата.

# 573
  • Велико Търново
A.Qwertyui, вицове да искаш!
Скрит текст:
Като каза виц и се сетих-преди години пак поръчвам една чанта и понеже не ми е по възможностите се налага да я споделя с него.Започвам-Тя е много хубава, от бутика на марката в НАТО е, ДДС няма да платим, той ме гледа, слуша и ми каза, че ако я е ушил собственоръчно главнокомандващия щаба на НАТО да я вземам.Това е човек, който все още е с телефон без интернет.

Дез, страхотна!Чакаме и палтата.

Днес съм с Collection Extraordinaire Orchidee Vanille Van Cleef & Arpels.

# 574
Благодаря ви момичета, Pink dress, Reunion, Siska 79. Тарталета за теб слагам снимка с пусната коса/надявам се за мен се отнасяше предложението Simple Smile / и благодаря отново. В интерес на истината и аз избягвам да я нося на опашка когато е толкова къса, но днес рискувах. И на една от снимките съм пак с опашка , но значително по-дълга.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 13:20 от Lioness77

# 575
  • София
Благодаря ви момичета, Pink dress, Reunion.

Страхотна си. Имаш точно това излъчване, което ме привлича в хората. Малко като - да става каквото ще, аз ще съм с червило Simple Smile.
Много харесвам този тип хора, облеклото и визията някак са отражение на характера.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 17:19 от bubanka

# 576
  • Mediterraneo
Благодаря ви момичета, Pink dress, Reunion. Тарталета за теб слагам снимка с пусната коса/надявам се за мен се отнасяше предложението Simple Smile / и благодаря отново.

За тебе, за тебе. Страхотен цвят, не я връзвай!

# 577
Уау, Лионес - та така си убийствено различна в положителна посока
Скрит текст:
направо да си кажа секси и жена вамп

А като си на опашле си мязаш на ученичка в гимназията Blush

# 578
Хей благодарско  за милите думи, Pink dress, даа -  50 годишна ученичка Grinning Grinning

# 579
  • София
50? Супер изглеждаш. Не че на 50 не сме страхотни всички, но изглеждаш като на 30.

# 580
Чудесно се е освежила косата ти, Пенева! Най-важното е не дължината, а състоянието ИМХО!

Нещо интересно за кафето ви ( и аз ще си го пусна сега да го слушам, докато си оправям имейлите)

# 581
Лъвицата всеки път като я видя, и се усмихвам Simple Smile

Пенева, супер си, много ти отива новата коса, така я дръж. Детето е красавица! ❤️

# 582
Всички изглеждате повече от прекрасно за годините си, някои момичета от вас дори нямат правото да се оплакват за това.  Но аз само си ви чета за сега, изпуснала съм темата от начало и сега наваксвам.

# 583
  • София
Всички изглеждате повече от прекрасно за годините си, някои момичета от вас дори нямат правото да се оплакват за това.  Но аз само си ви чета за сега.

Това "за годните си" трябва да се забрани със закон и да се наказва строго използването му. Просто изглеждаме прекрасно.

# 584
Момичета, с голям трепет поръчах палтата, защото ме е страх от дължината. Затова взех (сравнително) по-къси. Харесах си още 3 в Манго, но без проба е абсурд. Поне да пристигнат тези, и вече ще се ориентирам.
Може би е за темата "Нови придобивки", но май и тук може.
Поне ще ги стилизирам според възрастта си. Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт