Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 675
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Много ми харесват палтенцата. Да си ги носиш с кеф.

# 586
Дано са ти добре Дез.
Не мога да повярвам че червенокоска е 50,поздравления за младежкия вид.

# 587
Благодаря Naomi79 Simple Smile  Радвам се,че те усмихвам, McKitty  Simple Smile

# 588
Привет прекрасни дами. Включвам се с едни цветни тенденции за 2021. По скоро са за интериора, но и за дрехи стават Simple Smile Color Trends 2021 .
Аз си стоя карантинирана и нищо нямам  за  показване.

# 589
Привет прекрасни дами. Включвам се с едни цветни тенденции за 2021. По скоро са за интериора, но и за дрехи стават Simple Smile Color Trends 2021 .
Аз си стоя карантинирана и нищо нямам  за  показване.
Heart Eyes 2021 ще е моята година!

# 590
Страхотни снимки днес!
Пенева всякак е много красива жена!
Дез, много са хубави палтата, честити! Аз нямам кураж да поръчвам без да меря.
Лъвице, кажи за това лице - с какво го поддържаш, страхотна кожа!

# 591
Какво да кажа, нищо по различно от грижа за кожата, която почти всяка от нас прави. Кремчета, серуми, маски, ексфолиране и така. Но по-скоро при мен е ген. ✌️😊

# 592
Страхотни всички дами в тази тема, беее! Всяка с характер и собствен стил! Heart Exl

Dez, много мой стил! Страхотна си. Палтенцата тоже, мисля, че ще ти легнат перфектно. Yellow Heart

Пенева е дама, та дама, харесваш ми и с по-късата прическа, но и дългата коса ти прилича много! Flowers Hibiscus

Лъвицата е лъвица. Не е моят стил и визия, но пък на нея наистина ѝ прилича. Излъчва жизненост, дързост, живец! Евала! Animal Lion

Днес лежерно за разходки из града и шляене. Много държах да си сложа френското червено червило, та неслучайна е червената жилетчица.
Парфюм към тоалета, разбира се, Chanel Coco Mademoiselle. Heart
Скрит текст:
Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 10:36 от Босилка

# 593
Босилка, красива коса, а червеното червило си е класика и винаги придава една закачлива и ведра нотка към всеки тоалет. Прекрасна си. 😊. Благодаря за комплиментите☺️

# 594
@ Дез, палтенцата са много свежарски и лесни за комбиниране.
@Босилка, семпло и практично.

@ Лъвицата ... на границата си...и косата ти  стига и че е червена и няма нужда от тупитане или пък от опашлета Wink.

# 595
G. Savova не си тупирам косата, червена е защото ми харесва и така искам, а това дали ще или не, връзвам на "опашка" , си е лично моя работа. ✌️Съвети не искам от никого. И границите си определям аз!

# 596
Лъвице, имаш уникално, секси излъчване!
А Босилка ми е винаги радост за душата..💕

Аз днес, през деня - скучно, корпоративно бях (чак не ми хрумна да се снимам), което вечерта ми изби веднага в къса, кожена роклА. Така де, баланс трябва да има..)

# 597
Ангелск криле, както винаги безупречна. Малко жени биха могли да облекат такъв тоалет и да изглеждат стилни. Понякога не е важна дрехата а кой я носи и как я носи.

# 598
Angel wing, благодаря Прекрасна 😊 Ти също си фина и елегантна дама, винаги стилна, нежна и свежа. А роклята и ботушите са " убиец" ✌️, много хубави.

# 599
Уникат си Ангелско крило! А мога ли да попитам от къде е роклята? Може и на лично за да не спамим темата с модни линкове.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 23:28 от Pink Dress

Общи условия

Активация на акаунт