Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 672
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
Шита ми е, по поръчка. Не е моден бранд..)

# 601
  • София
Много искам да видя Лъвицата на снимка, на която не си е нацупила устните.

Босилка, прекрасна.
Ейнджъл си знае Wink

# 602
Много е хубава роклята, Ейнджъл!
Това е, когато човекът придава чар на дрехата, а не обратното!

# 603
  • София
Аз съм направила яко шкембе, вчера пробвах една кожена пола и ми седеше ужасно. Затова днес съм така:

# 604
Роки, много ме кефи този look.
Обаче, аз не понасям да съм толкова облечена. Сварявам се.
Малко емоции да вдигна и ми става супер топло винаги. А тоеа значи и да се подуя после..(

# 605
Много сте хубави, всички, момичета!
Лъвице, спокойно можеш да си премълчаваш едни 5-6 години! Много си различна и красиво цветна!
.... абе, всяка жена тук е хубава и различна! Показвайте повече снимки!
Ангелче, ти си си звезда!
Пенева, преди време позна една булка на моя снимка... да, малък е Светът! Аз съм те виждала преди... имаме общи семейни приятели. Като деца сме празнували Нова година заедно с родителите си у въпросните семейни приятели - родители на Булката Grinning Вие с нея сте с няколко години по-малки и може би дори не помниш, но очите ти са си същите и си все така хубава!
Иии, като стана въпрос за очи - вашите как са? Аз до скоро нямах проблеми, но вечер вече не виждам без очила Blush

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 00:04 от Light Beam

# 606
  • София
Аз съм с късогледство от 9 годишна. Лещи сложих към 19 г. - много държах да съм без очила. Общо взето, откакто минах 40, започнах да нося очила редовно и да се харесвам с тях.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 07:45 от Rockstar

# 607
Виден кьорчо и глухчо съм аз..))

# 608
  • София
И аз. Sad

# 609
  • Mediterraneo
От 6 години насам чета с очила. През 2 години ходя на прегледи заради повишено очно налягане, следят нещо си. Това не се отразява на диоптъра, де, малък ми е, но без очила не мога да прочета нищо наблизо.

# 610
Бройте ме и мен към късогледите. Sad Много е неприятно.
Но при мен не е точно от възрастта, защото съм така от 5-6 години, а може и повече.

# 611
Ааа, моля ви се... късогледството не е от възрастта, то си е генетично. Баш старческото далекогледство визирах...
При мен то се обажда Joy И нарочно сложих снимка без никакъв  грим и филтри, за да се виждат хубаво всички "екстри" за възрастта Blush
Но, иначе пък си харесвам очилата Joy

# 612
Ето ме и мен. И аз вече не довиждам наблизо от около година вече, че дори и тези на моменти ми идват слаби.  Пробвах на приятелка нейните очила и смятам да си взема такива. Поне се харесвам повече

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 18:24 от Pink Dress

# 613
  • София
Моето си е съвсем старческо. От лятото се затруднявам да чета на телефона с моите очила. 1 диоптър. Ходих в лъскава очна клиника, на сума ти апарати ме гледа, уж много добър доктор и заключи - преумора, проблем нямало. Аз се ядосах и с рецепта на майка ми си поръчах очила 2.5 диоптъра и сега сме неразделни. Не било хубаво така, щяла съм да си разваля очите. А като не виждам? Сега и за компютър и книги съм все с тях.

За чуването, преди 5 години имах пневмония със синузит и други. И усещам, че не чувам добре. Ходих на ушен, аудиограми и прочие, намален слух с по-малко от 20 дб, което било нормално за 40 г. Добре де, ама майка ми чува повече от мен. Не, внушавала съм си. Ходих и в ИСУЛ - пак горе-долу същото, чувала съм добре за годините си. Joy

# 614
Аааа, чувам всичко засега, особено което не трябва Joy
А диоптърърът ми за четене е 1,25, засега ... денем и без тях съм ок.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 23:46 от Light Beam

Общи условия

Активация на акаунт