Хванах майка ми да изневерява на баща ми. Трябва ми съвет!

• 13 456
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
А,де.В момента разсъждавам по въпроса как се "вижда" разговор.Ако е видео разговор ок.Но снимки на чата имал? В такъв случай какво има за питане и какво общо има ,че мъжът бил пиян?И другото,което ме шокирВа е,че това се определя като секс 🤣

# 226
  • Обран бостан ;)
Гадно е да ти .... майката.

Според един напълно достоверен разказ, писан от жена, един як шамар променя коренно отношението на изневеряващия към изневерите.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1219247.msg41269622&utm_sour … tlink#msg41269622

# 227
Това псувня ли е или извод?

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 12:25 от Monet

# 228
Не се бъркай и престани да следиш майка си и разговорите и.На тези години си гледай собствения живот и връзки.Баща ти е голямо момче сам да се оправя с жена си!

# 229
Е стара, стара, колко де е стара жената, може и на 52 години да е , прекалено е млада, ако не е щастлива да се развежда и точка.  На 50 + не си копал и орал, като преди 100 години за да не си живееш остатъка от живота, както искаш. Кажи на майка ти да се разведе, ако  иска да е с другия мъж.

# 230
  • Пловдив
Да добавя към предишните си изказани мнения - ако разбера, че мое дете ми рови в телефона за да ме следи, рови ми в чантата или портмонето без аз да съм го накарала - ще съжали горчиво. Ако ще и на 32 да е. Но то това аз съм го оттренирала с тях от как станаха що-годе разумни.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 20:21 от Янтра

# 231
  • София
Дъщеря ми е на 16 и не ми пипа чатовете, нито аз нейните. Само ако имаме желание, си прашаме скрийншотове.
Малкият обича да слухти и клюкари, ама ще го отуча!

# 232
Точно!Мъж,гадже,деца ,родители НИКОЙ не ми рови телефона и компа ,ако го направят горчиво ще съжаляват....съответно и аз не ровя в техните

# 233
Аз не крия нищо, но ако някой ме дебне не бих се зарадвала също.

# 234
  • Пловдив
Аз не крия нищо, но ако някой ме дебне не бих се зарадвала също.
Няма нужда да крия нещо за да намирам за ужасно невъзпитано (най-меко казано) да ми се рови в телефона и портмонето.

# 235
Ехеее, още ли е отворена тази тема.
Момчето, което говори с "мамето" на някакъв странен език, аз ли бях тогава...
Той вече е забравил, сигурно и си кеси в деЦката без да подава нос и да търси сметка на мама си, за да не изгуби местоположението си в детската на 32.

# 236
Уплашихме момчето, това е.

# 237
Ехеее, още ли е отворена тази тема.
Момчето, което говори с "мамето" на някакъв странен език, аз ли бях тогава...
Той вече е забравил, сигурно и си кеси в деЦката без да подава нос и да търси сметка на мама си, за да не изгуби местоположението си в детската на 32.

Оптимист си Босилке. Ако му се случваше, нямаше да е забелязал мама..Simple Smile
Щеше да е зает с личния си живот.

# 238
  • Обран бостан ;)
Уплашихме момчето, това е.

Сигурно в момента пробива дупка между деЦката и спалнята за да инсталира спайкам. Satisfied

# 239
От собствен опит  кажи на любовникът че затова ще кажеш  на жена му - без скандали НО недей показва какво имаш като доказателства , грешно е да си покажеш каквото имаш . Почти е сигурно че той ще излети на 200 от майка ти НО друг ще дойде със сигурност ,Жена и Ръжда която тръгне - няма спиране ,
Другият вариант е кажи на баща си - те да си решават

Общи условия

Активация на акаунт