Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 62 100
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България
Аз добавих Поли и Мария, към Надка, Дана и Антония.
Интересно, но Ванчето не ме дразни толкова.

# 106
И аз не можах да разбера какво толкова подари Ванчето на Петър? Приличаше на кенче кола Thinking

# 107
Ми, некво кенче беше, безценно, важно беше да му направи "номера" с падането на колене. Страшен номер, тип ученически хумор. Сигурно на продукцията ѝ се е сторила много забавна тази идея, която сигурно е и тяхна.

# 108
Мисля, че бира беше подаръка.

# 109
Направих тортата на Кустев, довечера ще се яде по време на Фермата.

Ще дадеш ли рецепта? Това бисквитената торта ли е?
Да. По рецептата дадена тук
 https://pep-4o.blogspot.com/2015/10/blog-post_16.html?m=1

# 110
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не намирам и една причина да гласувам за Мария.
 Работи навсякъде,в битките,тя и Надя са все първи.Пали бързо,но с такова невъзпитано и агресивно същество като Дана,е много трудно да си сдържаш нервите.

Само защото говори с диалект ли??? Що за глупост. Че той Митко Шестака няма една дума без диалект,и него ли да  обявим за антипатичен?
Гласувам спрямо поведение,а не кой как говори и как се облича.

# 111
  • Буркина Фасо
искаш да кажеш, че направената от теб торта довечера ще ни я покажат излапана от фермерите ? Smiley

# 112
Гласувах за Надка и Мария като най-неприятни жени, колкото и да са работни. Посочих и Дана и Поли, но са  по-поносими.

Даяна и Антония не ме дразнят /много/, а Ванче ми е смешна.

# 113
Според вас, Асен кого ще посочи за фермер на седмицата? Аз залагам на Йордан.

# 114
  • София
Гласувах за всички...без Мария. Исках и Даяна да сложа, но трябваше максимум 5 😁
Мисля, че Йордан ще посочи Асен, но....може и Кустев

# 115
  • София
Още преди няколко дни предположих и аз Данчо. Ще направи така,че вотът да се раздели, а не да е изцяло за Петър.

# 116
Hands ClapЗдравейте, с радост ви чета, мисля, че почти всичко изчетох и е време да споделя мнението си.

Първо да кажа, че на двубоя в събота аз бях за ПЕТЪР. Hands Ok Hand

Да, има агресия в него, да, груб е на моменти, да, направи грешки. Но аз мисля, че всекиго може да покажат в тази светлина, не забравяйте, че те показват най-интересните моменти, не всичко Simple Smile  Някой беше споменал, че и Асен е агресивен, но по друг начин. Съгласна съм. С Милена непрекъснато демонстрираха задоволството си, че са адвокати, обясняваха как не се вписват, защото са по-интелигентни и т.н. Но пък сладко си изцокаха двамата бирата, която беше за доста хора. В специалност "Право" се влиза с изпит по история и български език, поне преди беше доста сложно. Странно ми е как Асен се представи толкова зле на алманаха.

Да, Петър и Калоян си повярваха много, но и това го разбирам. Когато човек намери съмишленик и приятел, се открилява, чувства се по-уверен. Когато му върви в дадена игра, също се подхранва сигурността и самочувствието му. Ясно ми е защо се държат така и смятам, че почти всички биха се държали така на тяхно място. Реално това са две млади момчета, които изглеждат добре и които не знам защо си навличат толкова обиди в последните дни Simple Smile
Обаче съм забелязала, че когато някой се показва твърде дълго на хората, има няколко етапа. Първо, много е харесван, второ - появяват се първи отрицатели и върли провитници. Трето, този човек става антипатичен и после изпада в периферията до поява на нов обект на интерес. Това се е случвало с доста лица в реалити предавания и дори в политиката и в обществения живот, дори по време на карантината. Няма да споменавам имена.

Харесвам ги и двамата, допускат грешки и на моменти простеят, но безгрешни и перфектни хора няма.

Надето ми е леко негативна на моменти, но също я харесвам. Има хубава усмивка, работлива е, има качества и място на финала.

Поли (лично според мен) набляга на българското и колко държи на традициите и говори със самочувствие, защото според мен тя счита, че пеейки в предаването, е посланик на българщината Simple Smile
 Може би смята, че с това изпълнява основната си функция там.

Съгласна съм, че Стоян не постъпи ок, ама е факт, че не е достатъчно оценен, работи доста, но не се изтъква и не е много бърборлив и сладкодумен (като Ангел и Шестака), та затова не му обръщат много внимание на личността и труда.

Чакам с нетърпение новия епизод.

# 117
искаш да кажеш, че направената от теб торта довечера ще ни я покажат излапана от фермерите ? Smiley

Иска да каже, че довечера ще си я хапва сладко, сладко, докато гледа фермата, а ние ще ядем кой ципс, кой пуканки, защото не сме си направили ;D

# 118
Е, честно, не съм предполагала, че И тук ще рекламират така малоумно Rolling Eyes
Колагенче.....
Рекламите на Лидл се ядват, но това беше тъпо.

# 119
  • Варна/Амстердам
Асен:"Ванче, надявам се да си повече хепи, отколкото хейти!" 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт