Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 305
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Още от сега тръпна за следващата анкета, за най-антипатичен мъж участник.
Дали най-харесваните от по-предната анкета, Петър и Калоян няма да са пак лидери в анкетата... Grinning

# 91
Дяволо, почти сигурно ще са фаворити по Нехаресване. Trollface
Сигурно и незабележимият досега Стоянчо ще е от анти-фаворитите.

# 92
  • при късмета
Обаче на Шкафчето трябва да ѝ се признае. Държи първенството в 2 поредни анкети, това, че са противоположни е подробност Joy

# 93
  • София
Годайва, благодаря за прекрасната тема! Flowers Cherry Blossom
Гласувах за Поли, Дана, Антония и Ваня. Няма да се обосновавам защо, вие вече сте казали всичко.

Diavolo, можеш да се обзаложиш още отсега, че ще са. Не си бяха разгърнали още характерите тогава и успяха леекинко да ни заблудят. Но за кратко. Joy И Ванчето ако не се беше влюбила и беше продължила да си трайка и да е незабележима, и нея щяхме да пропуснем да разберем що за стока е.

# 94
Още от сега тръпна за следващата анкета, за най-антипатичен мъж участник.
Дали най-харесваните от по-предната анкета, Петър и Калоян няма да са пак лидери в анкетата... Grinning
Ще цитирам шеф Петров "Ти днеска както се издигна, така ми падна в очите!"😆😆😆
Ехеее, помните ли предаването, Слави му беше продуцент. Lord of the chefs...

# 95
Пощадих само Даяна и Поля, не са ми симпатични, но не ме и дразнят като останалите.
Най-противна ми е Надя и след нея веднага Дана.

# 96
Гледах интервюто с Асен и ми стана странно, че след последната игра "се чул" с Милена и посред нощ си говорили доста време. При положение, че тези дуели продължават до 2-3 през нощта, няма да се обади на жена си , а на Милена за да си говорят. Има нещо гнило и той не успя да го замаже. Явно тя е била още във Фермата по време на дуела.

# 97
  • Бургас
Определено и аз смятам, че водещи в класацията другата седмица ще са Калоян, Петър и Стоянчо, поне в моя избор със сигурност.

Първите двама е очевидно защо, единият заради заучените си ФБ статусчета, които казва постоянно в идеята си да е много "мъдър", а доста на кухо бие, както и с нелепото си прехласване по Антония.

Другият с мутренското си отношение и жалкия си опит да привлича аудитория с "лЬОбовна" история с Иванка.
Големи любовчии ще излязат с Калоян, само че не всеки сезон това е работеща стратегия.

Третият и да не беше завъртял оная интрижка /спомняте ли си неловката му физиономия като казаха, за нея пред всички, много се смях Smile / пак бих гласувала за него, понеже само мрънка, че е недооценен и изолиран, а за да бъде така значи нещо куца... Освен това ми е безличен като Полина, с разликата, че поне той малко от малко подхваща нещо да прави покрай Борислав.
И в тоя ред на мисли, задавам си въпроса, защо точно него "недооценяват", при все, че и той като Борислав е бачкатор и общо взето малко ми се препокриват дамата като образи, не се набиват на очи, работят си. А Тянката, все недоволен, че не може да изяде някоя пържолка на търга Smile има нещо...

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 16:09 от лоллии***

# 98
Мога и без анкета да посоча анти-мъжете за мен - Йордан, Ангел, Стоян.

# 99
Цитат
Ехее ако трябва само една да отлича за най-дразнеща, много ще се озоря.
Хич няма да се чудя! Веднага ще посоча детектив Дана. Само да не вземе да свърши предаването, докато търси улики за лицемери. Animal Squirrel Mag

# 100
  • Асеновград
Благодаря за темата.
На мен лично всички до една ме дразнят , някои повече някои по малко , но не харесвам нито една от дамите.
Момичета , не можах да гледам добре дуела , но я с две думи кажете ,,Шкафа защо беше на колене пред Петьо и сякаш нещо му даде????
За сега харесвам Ангел , и за мое учудване започнах и готвача.
Всичко останало е голям смях...

# 101
Направих тортата на Кустев, довечера ще се яде по време на Фермата.

# 102
  • София
Благодаря за темата!
Ако можех за всички щях да гласувам- все пак на Мария и Дая им се размина. 😂
 Ванчето подари на Петър някакъв буркан, като преди това добре се полигави.

# 103
лоллии***, Боби е майсторът, а Стоян чиракът, затова все е засенчен и се бунтува. ;р Обаче той ходи веднъж на търг, ако не се лъжа. Явно иска всеки път.

# 104
  • London
Направих тортата на Кустев, довечера ще се яде по време на Фермата.

Ще дадеш ли рецепта? Това бисквитената торта ли е?

Общи условия

Активация на акаунт