Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 297
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 75
  • пак там
Гласувах за Даяна.

Толкова неприятна ми стана с двуличието си, че определено надскача останалите. Говоря още за времето, когато Милена беше фермер - тогава си пролича, ама ги забравяте тези неща. И после - тънкият номер с женските игрички - кой ви е направил впечатление. И да, специално в ситуацията с Йордан, - била съм на страната на третата излишна и знам какво е усещането. Обаче не знам какво е усещането да знаеш, че кандидат-гаджето ти си има приятелка и въпреки това да му се висиш на врата. Никога не съм падала толкова ниско.

А останалите - са обикновени жени, коя с повече, коя с по-малко трески за дялане.

# 76
Както си и знаех, Данчо не е мъж за една жена.
Сега освен благоверната навън, и Даянка ще има повод за ревност. Еех, Данчо, Данчоо - душа хвърковатаа... Играе си тоя човек игрицата и хич не му дреме, мислА си аз. Нищо, че иначе много загрижен и заинтересован, но така както ми изглежда, изобщо не е от хората, които много задълбават в отношенията си. Ден да мине, друг да дойде. Ако не е умната, русата и тъй...

Годеницата добре се е ориентирала вече, виждам, да си търси нов жених.

# 77
Па тя годеницата, горката, явно си го знае, че е кръшкач, щом се е опасявала, че той веднага ще се увлече по някоя лична мóма у фермата.

# 78
Мхм, сега освен да си приготви пуканките и водката и да гледа.

# 79
  • Стара Загора
Благодаря за чудесната тема! Гласувах за Дана!

# 80
И мен ме изненадва малкото вот за мякащото женище. Но пък е добре човек да види какво се харесва в родината. Да си свери часовника, да се плесне по челото и така....

Това е идеалът за жена - бачка като кон , и носи и меси и пие и бие. Не дразни нито с мноу красота нито с ум . (казвам само че не е мис свят , иначе никак не е несимпатична , напротив визуално е хубавка ) Идеална

# 81
Затрудних се само с 3 опции. Дана, Надка и Поля избрах. Надка просто сега не е на фокус, но има още какво "да даде от себе си", така поне усещам. Шкафчето и тя ме дразни, ама май Поля Веждата повече. Поне 5 опции можех да отбележа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 82
Пет са, пет от седем.. Joy
Аз избрах 4, другите ги търпя някак засега.

# 83
Аз не видях кой знае какво да павят Данчо и Тони. Седяха и си говореха просто. Даяна като и се ляга, да си ляга, не може ли да поостане човека да си лафи?
Вие за Ванче викахте, че само се лепи за Петър като ваденка и ходи по него, обаче Даяна май, май не е много по-различна и се опитва да му монополизира времето.

# 84
  • при късмета
Аз не видях кой знае какво да павят Данчо и Тони. Седяха и си говореха просто. Даяна като и се ляга, да си ляга, не може ли да поостане човека да си лафи?
Вие за Ванче викахте, че само се лепи за Петър като ваденка и ходи по него, обаче Даяна май, май не е много по-различна и се опитва да му монополизира времето.
Съдиш по 2 кадъра от промото. Като мине довечера епизода и дадат повече за ситуацията, тогава го използвай да плюеш Даяна.
На Кустев физиономията ми напомня на зловещ момент, набиращ сила Imp Според мен Калоян и Петър, ако се захванат с него, няма да им е толкова лесно, колкото с Милена и Асен. На Кустев симпатизантите вътре не са празноглави жени, за разлика от фенките на тях двамата. На Шкафчето, не половината, а целия мозък излетя, поне Антония да беше закачила малко, че да има повече от половин. Зависи какво точно е "сгрешил" Кустев, според Калоян. Дали е нещо, което само двамата така си тълкуват или ще се отрази на всички. Може и за фермер да е предложен

# 85
Пет са, пет от седем.. Joy
Аз избрах 4, другите ги търпя някак засега.
Веднага се поправих. Вече и Шкафчето, И Даянчето са отбелязани. Joy

# 86
  • София
Аз също си опуках и 5-те гласа, пощадих само Мария и Даяна. 😁

# 87
Мхм, сега освен да си приготви пуканките и водката и да гледа.

Искам да кажа, че никой не я насилва да се обвързва с такъв човек. Аз не бих. Това не се "лекува" , не можеш да очакваш от някого да се промени заради връзката ви (от голема обич, рИзбираш ли), кръшкачът си остава такъв цял живот. Познавам такива хора, сега са "щастливо разведени" и си хойкат на воля. Joy

# 88
  • Буркина Фасо
то ако ви се отпусне гласуване и за седемте моми вие ще искате да има 8 опции  rotfImbo
трябваше да е само една опцията.

# 89
  • София
Ехее ако трябва само една да отлича за най-дразнеща, много ще се озоря 😁

Реално до миналата седмица и Шкафче не ме бъгваше, но бързо навакса 😁

Общи условия

Активация на акаунт