Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 908
  • 1 678
  •   2
Отговори
# 60
Мреси за темата ))
Гласувах за Дана и Надя. Първата е безобразно просто парче, а втората просто не ми е приятна по неизвестни и за мен причини ;р
Според мен Петър ще е фермер с вице Калоян, като ги видях пак двамата в промото. Кустев може би е бил другия кандидат и кой знае какво е казал в "предизборното" си слово, че ги е настъпил по малкия пръст.
Много е несправедливо все в кухнята да го слагат. Ако му се наложи да ходи на дуел, той игри с рязане, коване и други подобни как ще ги вземе? Ми той трион не помирисва...

Разглеждах и аз на Петър профила и попаднах на Мария Силвестър, много е смешна. Някакво излияние му прави.Smile
https://www.instagram.com/p/BcuLzI6FlM5/

# 61
  • София
Към Надя,Дана и Антония добавих Ваня и Поли.
Даяна е по-нехаресвана от Мария ?

# 62
  • London
И мен ме изненадва малкото вот за мякащото женище. Но пък е добре човек да види какво се харесва в родината. Да си свери часовника, да се плесне по челото и така....

# 63
Добавих още един глас за Поли. Та станаха 4

# 64
Благодаря за темата!
В старата някой попита каква зодия бил Калоян. Порових се малко в профила на брата му близнак. Телци са.

Как се казва близнака му?

# 65
Ай от мен да мине, ковнах тия тринки хубавинки -  Ваня, Дана, Полина.
Поли и Дана чисто визуално са ми антипатични. Като добавим скуката при първата и изтрещялото характерче на втората - ей ги в топ 3.
Ваня, до рождения си ден бе невидима, като я "забеляза" един мъж, че като ѝ порасна едно самочувствие, че едни реакции, едни излагации...честно откривам в нея стаена злоба. Асен избра Петър и тя нещо се разпени, а Дая изненадана я пита защо така реагира. Хепито злобничко просъска, че ще си говорела квот иска.

И мен ме изненадва малкото вот за мякащото женище. Но пък е добре човек да види какво се харесва в родината. Да си свери часовника, да се плесне по челото и така....

Ахаха, айде сега,  мякащи има и извън родината. Wink Нидей тъй по диалектъ да съдиш.
Не е до говор, до действия се свежда нехаресването.

# 66
  • На морето!
От жените ме дразни изключително Дана, точно такъв типаж момичета ме отблъскват с манталитет и поведение, всичко в нея НЕ ми харесва.

Не одобрявам и Надя, но тя поне е класическа Тьотка по Чудомирски, всичкоможеща и всичкознаеща, самообявил се коректив на стадото.

От мъжете не харесвам Ангел- селският първенец, който е винаги готов да подари дървен член или да разплаче жена на масата, но ако му се опълчи мъж, тихо се прибира в изолатора си.

В останалите участници виждам някакъв допустим баланс на приятни и неприятни проявления на характер, възпитание и интелект, спрямо средата им навън.

# 67
  • London
Страхотни действия да размахваш юмруци и налиташ на бой в тирада от заваляни думи и приказка на която никой не може да хване смисъла, защото не я разбира.  Страхотни действия.

# 68

Анкетата е за НЕхаресване, явно другите женички я бият по този критерий. Не е задължително да харесваш Мара, за да гласуваш  за друга.

# 69
  • London

Анкетата е за НЕхаресване, явно другите женички я бият по този критерий. Не е задължително да харесваш Мара, за да гласуваш  за друга.

Ми аз нехаресването на Даяна си го обяснявам за мен по един женски начин, но няма да занимавам аудиторията за да не настават подскачания хихи.

Просто ми е странно с какво това крехко момиче може да е по-неприятна на някой от Мария.... и изобщо езика и стойките на една жена са първото, което я определя според мен. Тоест Мария следва да води, но не.....има най-малко гласове, което за мен също е притеснителен фактор. Но какво пък накрая може мякайки да благодари и за голямата награда на зрителите, след Веселка нищо не би ме изненадало.

# 70
Тя не мяка, а направо буботи. Има нещо първично в нея, животинско направо. Даже като се замисля как ли са изглеждали кроманьонките, точно нещо като нея си представям. Но и за мен те с Даяна са по-малкото зло от останалите представителки ( и някои представители) на нежния пол във Фермата.

# 71
Кат, върни се назад в темите и ще разбереш Защо Даяна не само Не я харесват, а я и обвиняват, че годеж разваля, че и въртиопашка ли я нарече някой, без коментар... Бая спорове имаше кой е по-виновен пред... годеницата на Данчо, за която стана ясно, че, съвсем между другото, Също търси своите 5 минути слава. Joy
Явно това у Даяна дразни хората повече от на Мара буйния нрав и къс фитил. За мен Мария е простодушен човек, незлоблив, затова не ми е в топ неприятници.
А Даяна все още ми е в пъти по-симпатична от останалите.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 15:27 от Ензим

# 72
  • София
И аз виждам в Мария нещо първично, селяндурско, елементарно, простовато...
Явно симпатиите са на база на КПП и във фермата.
Аз продължавам да симпатизирам на финото присъствие на Даяна.

# 73
Мария засега е в една неутрална зона, бих казала.  Ако се изяви с някакви супер дразнещи прояви, може и да е първа в антипатичния списък. Тя и Ванчето ни беше Хепи, допреди да блесне, а при нея ми се струва, че най-доброто изтрещяване предстои.Smiley

# 74
  • Варна
Благодаря за темата!
Даяна ми харесва, но с известни уговорки. Всички останали са ми неприятни.

Общи условия

Активация на акаунт