Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 636
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Варна
Утре ще гледам без напрежение, не мога да избера страна. Която и да си тръгне, все е от полза.
Ако Поли отпадне ще предложи Данчо вероятно. /Който ще избере Дая за вице.../
Ако Антония отпадне ще избере Калоян. /Който ще избере Петър за вице/. Не вярвам някой да подкрпи Поли за фермер..
Обаче ако Поли стане фермер, ни чакат интересни дни. Абсолютно не знае къде се намира... Joy

# 1 051
Ами, ако Поли падне и ибере гайдата (Стоян) ?
Може пък  хората да подкрепят   раличен от Тона....
Ееее  размечтах се в алтернативи, само и само да не е Тона........

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 23:27 от *Godiva*

# 1 052
  • Бургас
А Ангел харесвал Надя "като сетсра". Вие какво мислите по този въпрос!?

# 1 053
Ами, ако Поли падне и ибере гайдата (Стоян) ?
Може пък  хората да подкрепят   раличен от Тона....
Ееее  размечтах се в алтернативи, само и само да не е Тона........

Когото и да посочи Поли, ще го изберат от нейната агитка - повече хора са, Тонка няма шансове според мене.

# 1 054
Ами няма да прости на младите, но като тип жена - работлива, ставаща рано, познаваща бита,близък до неговия - хоп , в сърцето Blush
(За Ангел става дума и Надя)

# 1 055
Интересно как Антония плачеше първата седмица когато Кустев я провъзгласи за най-мързелива...а сега застанала с цялата си наглост зад “работещите”.Тя какво направи?Аааа да пусна няколко косъма в храната на хората и се възмути,че не им харесва 🤣🤣🤣 Завътя си опашката около мъжете и сега си мисли,че коли и беси!
В последните си думи добре си пролича кой какъв е:
- Поли със сълзи на очи,емоционална, реалист и много ми хареса “...най-вече да се изправя срещу самата себе си”.Може пък ако бие на дуела да се промени и събуди малко... да се осъзнае,че все пак е във Фермата...
- Антония арогантна, играе го “не ми пука” “все ми е тая”... но според мен много и пука и за дуела и за агитката...
Хепи Ванче беше в агитката на Поли правилно видях нали?Трус във властта Simple Smile

# 1 056
  • London
Ангел коя друга ще му търпи мърлявщините. Надя изглежда, че се примирява с малко.....приличал на мъжа й. Не знам как не я хвана срам да го спомене.

# 1 057
  • Велико Търново
Да, и всячески го оправдава за нарушенията на правилата. Имало останало детско у него...

# 1 058
А от кога Дана стана такава дружка с Косъма?

# 1 059
  • Другата България
Тя е толкова неориентирана, че просто е със силните на деня, които и да са те.
Тя самата не знае какво да мисли.

# 1 060
Е, не! Как може Косъма и Политу да са моята зодия?!?😱 Не са априлски овнета, просто няма шанс...не искам да го повярвам!😆

# 1 061
  • Варна
Тя е толкова неориентирана, че просто е със силните на деня, които и да са те.
Тя самата не знае какво да мисли.
Тя е против Поли, защото докато чакаше да я избере я намрази сигурно.. хахах
А вече става ясно на всички, че дори Антония да спечели ще има промени в управлението..

Една по-различна Дана:
Скрит текст:
Русото й отива.

# 1 062
Уау! Дана ми заприлича на корейка на тази снимка!

# 1 063
  • Другата България
Дааа, какво нещо е макиажа...

# 1 064
Добре де, аз защо не видях кой кого ще подкрепя? Къде е този момент във видеото?

Общи условия

Активация на акаунт