Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 640
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Другата България
Накрая, когато тръгват за дуела зад всяка вървят подкрепящите я.

# 1 066
  • Варна
Добре де, аз защо не видях кой кого ще подкрепя? Къде е този момент във видеото?
Съвсем набързо ги дадоха накрая, като тръгват за двубоя.

# 1 067
Ох, връщам да ги видя.
Мерси, Мери и Хексе !

# 1 068
Битката на Мис Фон Дьо Тен и Лейди Дьо Тойлет Папир.
Дали Фон Дьо Тенът ще намокри и разкъса Хартията? Дали Тойлет Папирът ще избърше Грима? Това, драги зрители, е въпросът!
При всички случаи ще хвърчат пудри и коси.

А на Надето по-често да й сипват ракийка. Я вижте каква ведра и засмяна става след 50 грама Joy

Полииииии, хич те няма, ама съм с теб утре! Мутронизираната простачка да си ходи!

# 1 069
Аз сега гледам на запис, и също не видях кой кого ще подкрепя.
 Иначе израза "ще ти пръсна панаира", съм го чувала от братовчеди на моя мъж, от пловдивския край. И аз като го чух първия път и бях...🙄😬
Означавало нещо от сорта на "ще те пребия, ще те смажа"😁

# 1 070

Ей  хора , ами ако Тона не падне ?!( пу, пу) ?!

Ако Тонка остане, ще изберат за фермер кандидата, посочен от Поли, та по-добре даже - Тонка и Пешко в обора, да се обичат на воля, без Калоян да им се пречка.

Пешко май си е дал гривните на Антония за късмет. Там накрая като се снимаше сама и обясняваше, че ще се върне, ѝ бяха намотани на едната ръка. Поне мисля, че бяха неговите.

Отровното трио не виждам какви шансове има да се задържи на власт, независимо от развоя на събитията. Просто никой вече няма да гласува за нито един от тях. Поне не на този етап.

# 1 071
  • София
Епична битка Simple Smile
Джабулани фон дьо Тенска в червения ъгъл.
Тоца Косъма в синия.

Защо не мога да съм за съдията ? Simple Smile

В крайна сметка ще подкрепя червеното утре.
Естествено, че червеното! Heart
Хайде,и аз -и тук,и в игрите  Heart

# 1 072
  • Sunshine state
Леле, Антония е на 28г. ?! Направо бях втрещена. За Поли съм. Поне й го рекна право куме в очи защо я избра и не шикалкавеше, както повечето правят.

# 1 073
  • earth
Браво на Ангел! Прави сеир. Те за това са там. Другите, начело с тъпия водещ, много насериозно са се взели. Ще поучават, ще дават пример на обществото... Simple Smile

Ако ще правим паралели с обществото, глупави и безмислени правила/закони навсякъде се нарушават. А наказанията в  цивилизовано общество са индивидуални, спроред провиненияата, а не колективни по асоциация.

# 1 074
  • Тра-ла-ла
Ангел е КОЗИРОГ!!! От 100км си му личи, пък и във ФБ профила му го пише Bowtie
Дана е СТРЕЛЕЦ (пак из ФБ)...странно предвид, че обикновено зодията са директни плямпалници, но и доста слънчеви и купонджийски хора.
Жанета е КОЗИРОГ!
А Асен каква зодия е...прилича на Рак или Риби с това мрънкане, подробно обясняване и пораженческо поведение.
За Кустев си мислих Овен или Козирог...предвид какъв Ел Командоре се опитваше да го раздава в началото.
Петър е типична земна зодия. Телец си му приляга идИалнУ. Stone face зорлем се прави на мъжкар.
От днешния епизод разбрахме зодиите на още двама участници. 😁

Кустев-близнаци
Поли-овен
Разкрити досега:
Антония-овен
Даяна-лъв
Шкафче-дева
Данчо-близнаци
Петър-телец

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 05:21 от Джулая

# 1 075
  • София
Браво на Поли за избора. Поне за мен лесно предвидим избор, но в случая и най-добрия възможен за нея (защото има за какво да си връща и ще е мотивирана на максимум, а това е от много голямо значение) и за нас зрителите, защото предвещава интересен дуел. Както писах вече вчера, очаквам Поли да изненада приятно. Но чак за победа? Хм, не знам. Абе имам някакво чувство, че ще победи Косъма, но си е кантар. Да кажем все пак 55 на 45 за Поли като моя прогноза. Simple Smile А иначе съм твърдо за нея. Тони ми е най-противния участник този сезон.
Поли ми се вижда по-силна и издръжлива, но пък Тони е по-бърза и най-вече, минавала е през Арената и ще има опита и самочувствито на своя страна.
Още по-интересно ще е с избора на нов Фермер. Ясно е, че ако Тони победи тя няма да е Фермер, а ще е посочения от Поли (който и да е). Обаче голямата дилема и драма ще е какво правим ако Поли е единия кандидат за Фермер, а Тони посочи Калоян (което е на 90% предвидимо) за другия претендент. Значи ще е пълен цирк и подигравка Поли търтея да стане Фермер. Колкото и негативи да събра Калоян, то не вярвам да изберат Поли. Всъщност защо не, Антония как я избраха. То и това бе уникална подигравка с целия формат. Ако все пак я изберат ще е огромен шамар по егото на Калоян и Петър. Така че аз винаги премисляйки и няколко хода напред си давам и едни 10% шанс ако Тони има достатъчно акъл и прозре какви са моментните нагласи вътре да посочи Митко за Фермер. Защо Митко? Защото е в нейния отбор и защото знае, че е харесван от почти всички. Митко няма да има причина да не го изберат, особено ако алтернативата е Поли. Докато при Калоян - Поли ще е малко на кантар според мен.
Радвам се, че върнаха старите правила за ратаите. Да видят и те малко работа. Макар че аз и друг път съм го писал, за мен това е унижение и никога не ми е харесвало като елемент в шоуто.
Ангел голям тарикат значи, ей. Саботира ги ей така леко и технично само и само да ги стресне и да не го номинират повече за Ратай. Хитрец е той, хитрец. Не ми хареса това което направи, но хайде сега, виждали сме къде, къде по-фрапантни неща. Тези 30 лв. бълха ги ухапала. Даже продукцията трябваше да ги глоби заради прозорците. Митко си остави и шестте пръста по тях... Ама нарочно не го направиха за да може после да накиснат грозно Ангел и да стане новата драма във Фермата. Ангел и Кустев са единствените хора, които имат капацитета да го играят единак срещу глутницата, но Ангел е роден за такава роля, така че може и той да изнесе сезона до края. Ще видим. Въпросът е дали другите ще искат да си разчистят сметките с него изпращайки го пак ратай, а след това и за дуелист или ще ги дострашее, че може да останат без пари, защото той им подсказа, че ще саботира. Калоян и Петър определено бяха стреснати. Ако пак някой от тях ще е на власт, според мен няма да изберат Ангел за ратай. Дано върнат и битките за имунитет от ратайство. Искаме повече битки.
Не ми хареса как Кустев топеше наред властта, а после ходи при Петър да го постригва или там каквото му правеше, че не обърнах внимание. Не ми харесва и Мария как за втора поредна седмица е в лагера на чалгарите. Явно има някакви неизживени мечти да е тунингована дама и да я чака некой с бел мерцедес. И тя е от тези дето искат с всички да са приятели и да се разбират. Е, не става така. Това рядко работи. Въпреки всичко продължава да ми харесва, но започва да ходи по тънък лед.
Дана ме разочарова как се присламчи при Тони. Двете са много различни като характери и разбиране за живота. Не знам защо го прави, погледнато безпристрасно е смешно просто.

# 1 076
Обаче,  Петър не се "хареса" ,като фермер. Усети, че не му се получава. Докато, гвардейчето още напира . И двамата усетиха настроенията срещу тях.....Но Калоян е готов за още фермерски подвизи . Иска си момчето и фер позиция, и Тона.  Ей,  няма спирачки този гвардеец.
А Тона, колко е абсурдна с това самочувствие.....
Удивително! Удивително!

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 06:37 от *Godiva*

# 1 077
  • където ми е най-добре
Невероятна култура, невероятен речник!!! Браво Тонкееее! Някои хора нямат уважение към себе си. Да псуваш, да говориш по този начин... меко казано просташки. То и компанията й е такава - намериха се. Няма защо да се учудва, че малко хора са застанали зад нея “да се пръска”. Дано падне, че иначе самочувствието й ще скочи до не знам къде. Trollface
Калоян като заговори и имам чувството, че е човек, който тепърва учи български Scream

# 1 078
Калоян май верно си мисли, че и другата седмица ще е на власт - чух го да казва, че Щял да обърне внимание на Ангел или нещо от сорта, пак като мутренска заплаха прозвуча. Тези чааак сега видяха, че Ангел си прави каквото сам си реши, не работи с другите по задачи. Satisfied

# 1 079
  • USA
Това дето Ангел яде каквото намери и дори го вади от боклука е мега гнусно. Противно гнусно.

Такъв турбо селяк досега не е имало и не искам той да печели формата.Да извади празни консерви от кофата за боклук,за да ги оближе? Rlly?
И не е само това,цялото му поведение е на див селянин без възпитание и обноски.Хубаво,че сега си няма жена,която да излага по телевизията.
Един Данчо ни стига.

За дуела съм за Поли,защото не харесвам Антония и предпочитам тази мутреса с вулгарен език да си тръгне.Поли и Дана да са следващите.

Общи условия

Активация на акаунт