Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 679
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 080
Участници не пишат за сега в темата...Или аз не съм ги усетила?

# 1 081
  • София
Аз не харесвам и двете, но по-добре Тони да си ходи първа. Когато ИА говореха за Стоян, казаха че сме щели да го видим по-нататък, така че дали пък ако отпадне Поли ще вземе да предложи Стоян?!
Хубаво ще е вече другата седмица да видим и някой друг фермер, особено с новите правила.

# 1 082
Тя е толкова неориентирана, че просто е със силните на деня, които и да са те.
Тя самата не знае какво да мисли.

Явно гледаме различни предавания. Не съм я видяла да е със силните на деня, тъй като постоянно е в някакви нейни лични битки и не гледа да е удобна, ако беше така щеше да си трае както повечето. Отделно Милена като беше на власт или друг да не беше с нея, глупости говорите. И пак казвам не съм я видяла да е с някой от властта, дори на кадри 😄🤭🤭🤭🤭

# 1 083
Браво на Поли за избора. Поне за мен лесно предвидим избор, но в случая и най-добрия възможен за нея (защото има за какво да си връща и ще е мотивирана на максимум, а това е от много голямо значение) и за нас зрителите, защото предвещава интересен дуел. Както писах вече вчера, очаквам Поли да изненада приятно. Но чак за победа? Хм, не знам. Абе имам някакво чувство, че ще победи Косъма, но си е кантар. Да кажем все пак 55 на 45 за Поли като моя прогноза. Simple Smile А иначе съм твърдо за нея. Тони ми е най-противния участник този сезон.
Поли ми се вижда по-силна и издръжлива, но пък Тони е по-бърза и най-вече, минавала е през Арената и ще има опита и самочувствито на своя страна.
Още по-интересно ще е с избора на нов Фермер. Ясно е, че ако Тони победи тя няма да е Фермер, а ще е посочения от Поли (който и да е). Обаче голямата дилема и драма ще е какво правим ако Поли е единия кандидат за Фермер, а Тони посочи Калоян (което е на 90% предвидимо) за другия претендент. Значи ще е пълен цирк и подигравка Поли търтея да стане Фермер. Колкото и негативи да събра Калоян, то не вярвам да изберат Поли. Всъщност защо не, Антония как я избраха. То и това бе уникална подигравка с целия формат. Ако все пак я изберат ще е огромен шамар по егото на Калоян и Петър. Така че аз винаги премисляйки и няколко хода напред си давам и едни 10% шанс ако Тони има достатъчно акъл и прозре какви са моментните нагласи вътре да посочи Митко за Фермер. Защо Митко? Защото е в нейния отбор и защото знае, че е харесван от почти всички. Митко няма да има причина да не го изберат, особено ако алтернативата е Поли. Докато при Калоян - Поли ще е малко на кантар според мен.
Радвам се, че върнаха старите правила за ратаите. Да видят и те малко работа. Макар че аз и друг път съм го писал, за мен това е унижение и никога не ми е харесвало като елемент в шоуто.
Ангел голям тарикат значи, ей. Саботира ги ей така леко и технично само и само да ги стресне и да не го номинират повече за Ратай. Хитрец е той, хитрец. Не ми хареса това което направи, но хайде сега, виждали сме къде, къде по-фрапантни неща. Тези 30 лв. бълха ги ухапала. Даже продукцията трябваше да ги глоби заради прозорците. Митко си остави и шестте пръста по тях... Ама нарочно не го направиха за да може после да накиснат грозно Ангел и да стане новата драма във Фермата. Ангел и Кустев са единствените хора, които имат капацитета да го играят единак срещу глутницата, но Ангел е роден за такава роля, така че може и той да изнесе сезона до края. Ще видим. Въпросът е дали другите ще искат да си разчистят сметките с него изпращайки го пак ратай, а след това и за дуелист или ще ги дострашее, че може да останат без пари, защото той им подсказа, че ще саботира. Калоян и Петър определено бяха стреснати. Ако пак някой от тях ще е на власт, според мен няма да изберат Ангел за ратай. Дано върнат и битките за имунитет от ратайство. Искаме повече битки.
Не ми хареса как Кустев топеше наред властта, а после ходи при Петър да го постригва или там каквото му правеше, че не обърнах внимание. Не ми харесва и Мария как за втора поредна седмица е в лагера на чалгарите. Явно има някакви неизживени мечти да е тунингована дама и да я чака некой с бел мерцедес. И тя е от тези дето искат с всички да са приятели и да се разбират. Е, не става така. Това рядко работи. Въпреки всичко продължава да ми харесва, но започва да ходи по тънък лед.
Дана ме разочарова как се присламчи при Тони. Двете са много различни като характери и разбиране за живота. Не знам защо го прави, погледнато безпристрасно е смешно просто.

Как преценяте защо Мария и Дана са подкрепили някого, при положение, че аз не съм видяла и един кадър, в който да си общуват и стоят с Поли от началото на предаването? Очевидно си има причина и все пак не забравяйте, че ние виждаме някакви кратки ситуации от деня им и не знаем какви са им точно отношенията.

# 1 084
От цялата ситуация с ратаите най- ме е яд, че Мария го отнесе. Някак ми стана жал как се почувства виновна.
А Стоян за първи път го виждам да коментира нещо

# 1 085
Това дето Ангел яде каквото намери и дори го вади от боклука е мега гнусно. Противно гнусно.

Такъв турбо селяк досега не е имало и не искам той да печели формата.Да извади празни консерви от кофата за боклук,за да ги оближе? Rlly?
ЧЕ  го видях , да облизва чинията и то още в началото - видях (И ДА, беше мега  нелицеприятно, та чак - гадно).
Но да вади консерви от боклука....
Това пък кога  ?

# 1 086
Аз все си мисля, че не е ял от консервите, а само се е правил уж, тъй като беше с гръб към камерите. Но пък облизването на чиниите...Бях го забравила. Какво да се прави, човещинка Grinning.

# 1 087
И аз мисля, че това с консервите си беше съвсем нарочно, не от глад, жив саботаж. После и голф игра, много изискано, съвсем в тон с консервите и това там, дето си пържеше в кухнята, некви помийки. Satisfied

# 1 088
Да,де, ама си е гадно !
Но  от боклука - вече си е  ......Мега Гадно...
Аз, не съм фиксирала тази изцепка.....
Дори, не знам кога.
За това  и питам......

# 1 089
Ачката прави сечено. Ма, 30 лева нищо не са. Много леко ги глобяват този сезон, чак се дразня вече. Той утре ще направи бели за 3×30.

Иначе не харесвам нито една, но ме изкефи, че Поли има характер. Искам обаче Косъма да спечели, за да бъде някой друг фермер вече. Има много, които би ми било интересно да видя как се справят. Може и да предложи Надя или Стоян. Загубата и ще бъде по-ценна.

# 1 090
Аз се радвам, че върнаха правилото някой от ратаите да бъде първи дуелист, време е да минат през ратайство повече хора, кво е това еднообразие, да му писне на човек.
А досега фермерите много глупаво пращаха хора на дуел, на  дуел аз бих пращала само хора, срещу които не искам да се изправям на арената или ги приемам за силна конкуренция. Само Милена направи правилен избор - Йогата на финал би бил силна конкуренция, защото е различен и хората го харесват - ще има подкрепа от публиката.
Докато самата Милена я изгониха поради непоносимост, не защото са я смятали за коой знае каква конкуренция. За Асенчо, дето се правеше на слаб, за да ги заблуди Joy - да не говорим, каква конкуренция е той...по-слаб и от жените.

# 1 091
Привет!
Бай Анго на финааал.

# 1 092
А ти, Биляно, моме убава, къдЯ се губиш досега, ааа! Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Анго ще бъде на финал, сигурна съм.

# 1 093
И аз мисля, че това с консервите си беше съвсем нарочно, не от глад, жив саботаж. После и голф игра, много изискано, съвсем в тон с консервите и това там, дето си пържеше в кухнята, некви помийки. Satisfied
Това е и моето мнение.
''За да си мъдрец, нужна ти е прашинка безумие." Нито е толкова гладен, нито е толкова прост. Напротив, само умен човек би се сетил по този елегантен начин да работи другите. Анго не крещи, не ''пръска панаири", не говори изискано като  'жентълмена. Може две думи да каже, но са винаги право в целта.
За него важат думите : " Не върши нищо, но го върши съвършено."

# 1 094
  • Другата България
Тя е толкова неориентирана, че просто е със силните на деня, които и да са те.
Тя самата не знае какво да мисли.

Явно гледаме различни предавания. Не съм я видяла да е със силните на деня, тъй като постоянно е в някакви нейни лични битки и не гледа да е удобна, ако беше така щеше да си трае както повечето. Отделно Милена като беше на власт или друг да не беше с нея, глупости говорите. И пак казвам не съм я видяла да е с някой от властта, дори на кадри 😄🤭🤭🤭🤭
Възможно ли е да ограничите коментарите си до това какво се случва във фермата, без да квалифицирате написаното от мен?
И трети път да повторите Вашето мнение това не го прави меродавно за мен, тъй като е субективно и най-вече, лично.
А темата е публична.
Не коментирам Вас, а това какво мисля за предаването и този участник. Не се чувствайте длъжна да сте съгласна.
Апропо, поредните постове са против правилата на форума.
И това не са глупости.

Общи условия

Активация на акаунт