Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 715
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 095
А ти, Биляно, моме убава, къдЯ се губиш досега, ааа! Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Анго ще бъде на финал, сигурна съм.
Тук съм, тук. Чета ви.
Както винаги тук е по забавно от изчерпаното предаване.
Никогиш не изпускам купон от малка.
Ендорфинче, 💕❤️😘

# 1 096
Привет!
Бай Анго на финааал.
Привет!
Ей, че си, зевзече! Simple Smile
Не е ли още рано за финал ?!:stuck_out_tongue_winking_eye:
ПЪК, може и да се случи....
Знае ли човек ?! Thinking

# 1 097
  • Другата България
Не мога да го харесам Анго.
Промених си мнението за Кустев, ама за него не мога. Поне засега.

# 1 098
Е, разбира се, че е рано.
След толкова гадории, които е преживял успява да ме забавлява.
Иначе от кифлите Поля и Тонка. И двете да си ходят.
Обаче пО ми се ще на Косъма гърба да видя.
Мери, какво да му харесаш на Ачко?Простотията.😂 И аз не мога, ама поне си играе негова игра. Не е с масовката.

# 1 099
  • при късмета
Все едно ни четат, нищо, че са месец назад Joy Радвам се, че Поли избра половината мозък, до тук добре. Сега остава Поли да изненада. Не, че съм толкова за нея,  против Антония съм. Половината мозък е изненадана от агитките, умирам от смях
Добре, че не се сърдят на Мария за върнатите стари правила, защото виновниците са триото фермери. То и не само те де, никой до тук не контролираше какво правят ратаите.
А за Мария, от миналата седмица преди да е ратай ми правеше впечатление, че някак се отделя от Надка и повече клони към фермерската група и по-конкретно Антония. Не знам по каква причина.
Ангел ми е много противоречив. Ясно е, че ги провокира и продукцията провокира, само не ми е ясно какво ще постигне "като дойде глада" според него. Т.е. ясно е, че ще се изпокарат и разделят на нови лагери, но каква  е личната му изгода. Така само настройва всички с/у себе си, защото независимо от коя група  си, на всички прави впечатление, че Ангел не работи и само 1 човек го подкрепя безпрекословно- Надка.
Другата седмица все ще е смотан фермер, ще видим как ще я карат

# 1 100
Все едно ни четат, нищо, че са месец назад Joy Радвам се, че Поли избра половината мозък, до тук добре. Сега остава Поли да изненада. Не, че съм толкова за нея,  против Антония съм. Половината мозък е изненадана от агитките, умирам от смях
Добре, че не се сърдят на Мария за върнатите стари правила, защото виновниците са триото фермери. То и не само те де, никой до тук не контролираше какво правят ратаите.
А за Мария, от миналата седмица преди да е ратай ми правеше впечатление, че някак се отделя от Надка и повече клони към фермерската група и по-конкретно Антония. Не знам по каква причина.
Ангел ми е много противоречив. Ясно е, че ги провокира и продукцията провокира, само не ми е ясно какво ще постигне "като дойде глада" според него. Т.е. ясно е, че ще се изпокарат и разделят на нови лагери, но каква  е личната му изгода. Така само настройва всички с/у себе си, защото независимо от коя група  си, на всички прави впечатление, че Ангел не работи и само 1 човек го подкрепя безпрекословно- Надка.
Другата седмица все ще е смотан фермер, ще видим как ще я карат

И на мен ми прави това впечатление. Когато някой е избран за фермер Мария се сближава с него.
Явно не съм се заблудила.

# 1 101
Скрит текст:
Ангел е КОЗИРОГ!!! От 100км си му личи, пък и във ФБ профила му го пише Bowtie
Дана е СТРЕЛЕЦ (пак из ФБ)...странно предвид, че обикновено зодията са директни плямпалници, но и доста слънчеви и купонджийски хора.
Жанета е КОЗИРОГ!
А Асен каква зодия е...прилича на Рак или Риби с това мрънкане, подробно обясняване и пораженческо поведение.
За Кустев си мислих Овен или Козирог...предвид какъв Ел Командоре се опитваше да го раздава в началото.
Петър е типична земна зодия. Телец си му приляга идИалнУ. Stone face зорлем се прави на мъжкар.
От днешния епизод разбрахме зодиите на още двама участници. 😁

Кустев-близнаци
Поли-овен
Разкрити досега:
Антония-овен
Даяна-лъв
Шкафче-дева
Данчо-близнаци
Петър-телец

Асен бил Овен. Ангел е типичен козирог - прави си каквото му е кеф с неизменната блага усмивка.

# 1 102
Ангел ще се окаже скрита лимонка. Струва ми се много народен човек и стабилно пуска другите по пързалката, а те дори не се усещат.

# 1 103
Боби съм го видяла 5 пъти в това предаване. Как да разбера какъв човек е като му пускат по една дума и това е?

# 1 104
Не мога да го харесам Анго.
Промених си мнението за Кустев, ама за него не мога. Поне засега.
.
А, Анго и аз не го харесвам, но харесвам стратегията му в играта. Хитрец е. Прави им сечено. И да ще стигне най вероятно до финал. Сега вече и ратай няма да по смеят да го сложат, а от там дори и да иде на дуел ще е втори и ще си реди битките. А това си е предимство. Абе тарикат е.

# 1 105
  • Вестерос
Радвам се, че върнаха старите правила.

Много се изкефих, че Поли избра Антония, която лъсна още повече колко е проста.

# 1 106
Връщат старият ратайски гърч. Обвиняват Мария, тя реве. И след приемането на задачите, оценката и наказанието зариди Ангел, Мара отново в трапезарията да коментира как била съгласна с наложената глоба с чиния в ръка...и съответно ни тя се усеща, нито другите на масата ѝ правят забележка. Smirk

Не знам за кого да съм довечера. Ако Антония победи, когото и да посочи Поли за Фермер, ще бъде избран. На всички им писна от Трио Тъпота. Тонка няма да вземе имунитет от ратайство и със сигурност един от дуо-акъл също, та ще има падение и срам, предполагам ще са ратаи. При победа на Поли и неин избор за Фермер, един от двамата умника пак ще е ратай и може би Дана.

На Дана интуицията за кой път я предава вече. Егати, аз щях да се обидя на тая интуиция и да не я слушам веч, пък. Neutral Face Smiley

Интересни битки. Научих, че Антония е човек на изкуството Rolling Eyes и ще опипа и познае буквите първа!
Също ново е, че Стоян ще вае тяло на Аполон!

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 13:22 от Cafelate

# 1 107
Връщат старият ратайски гърч. Обвиняват Мария, тя реве. И след приемането на задачите, оценката и наказанието зариди Ангел, Мара отново в трапезарията да коментира как била съгласна с наложената глоба с чиния в ръка...и съответно ни тя се усеща, нито другите на масата и правят забележка.Wink
Когато Мария беше на масата в трапезарията вече НЕ беше ратай.

# 1 108
Не съм сигурна. Вярно, че последователността на случващото се не е точна, но според мен, някъде след избора на битки, влизат със собственика и надзор, вероятно преди обед. В кадрите Надя, Кустев и още няколко са около масата и обядват.Техните задължения са докато Фермера ги освободи. А тогава все още са били ратаи, мисля.

Няма значение, правилата ще се за следващите Smiley

# 1 109
Аз мисля, че на повечето фермери им е светнала лампичката, че не бива да допускат Никога Вече Трио "Сезонът е наш" да вземе властта. Ако не са го разбрали останалите, значи са много прости. Триото се взеха за абсолютни лидери - те колят, те бесят, трябва да спре тоя ужас, то става противно за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт