Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 805
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 110
Е, то последната седмица при Петър фермер не дадоха да ги е юркал и тормозил нещо, напротив - бяха си оставени на самотек, а фермерът се мотаеше като муха без глава и се вайкаше как ще се провалят. Даже Калоян беше повече в час и даваше идеи какво да се прави.

# 1 111
Аз имам предвид, че докато са на власт тримата глупаци, не са прекалено застрашени от отпадане - поне първи дуелист няма опасност да стане някой от тях.
А Калоян колко е бил в час, не знам, аз забелязах, че основният му проблем беше да не иде на дуел - върти-сучи - "направѝ женски дуел, че Кустев ще ме изрита - право отсреща у Кокаляне" - аз това видях от Калоян тази седмица. Joy

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 13:07 от Ендорфинче

# 1 112
  • SF
В началото Кустев ми беше доста неприятен, сега му свикнах и изобщо не го намирам за толкова противен.
Ванчето обаче плаши повече и от Дана.
Петър го харесвам, но ако беше 40-годишен. За възрастта си ми е доста завехнал. Както и Стоян - на този никога, никога не мога да му дам 34 години. Нито като външност, нито като манталитет.

# 1 113
  • при късмета
Не съм сигурна. Вярно, че последователността на случващото се не е точна, но според мен, някъде след избора на битки, влизат със собственика и надзор, вероятно преди обед. В кадрите Надя, Кустев и още няколко са около масата и обядват.Техните задължения са докато Фермера ги освободи. А тогава все още са били ратаи, мисля.

Няма значение, правилата ще се за следващите Smiley
Задълженията им на ратаи, са до избора на втори дуелист. След това няма значение дали фермера ги е освободил официално или не, вече не са ратаи. Няма общо с оценяването на задачите. Поне до сега беше така, само веднъж фермера ги освободи до тук, с новите правила не знам как ще е. Мисля, че и в предишните сезони бяха ратаи до избора на втори дуелист, ако не и по-рано. Май още сутринта като станат, имат задължение само към животните, бе з останалите. За да може дуелиста да си избере противник

# 1 114
  • София
Ако Антония победи довечера, очаквам да предложи Клоян за фермер. Ред му е. Simple Smile Някак си - не мога да си представя, че при избора участниците ще изберат Поли за фермер пред Калоян. Но пък Кустев подготвя почвата за смяна във властта, та колкото и абсурдно да е - Поли може да се окаже фермер и само от избора й на помощник ще зависи колко страшно ще се провалят следващата седмица.
И по тази причина - не искам Поли да победи.

Предпочитам да победи Антония, защото който и да бъде посочен от Поли за фермер - ще бъде избран пред Антония. Тогава вече наистина може да се случи смяната на властта и раздвижването на играта. Това е нещото, което искам да видя как се случва.
А Антония - ако триото не е на власт - ще се посмачка и няма да ходи навирила нос като мутреса. И няма да ми пречи да я гледам.

Самата Поли ми е страшно нелепа. Последните два дни блесна с неадекватните си самооценки. Най-мързеливият, излишен и безличен човек във фермата. Нямам нищо против да отпадне тя и да остане Антония, въпреки очевидните липси във възпитанието и манталитета на последната. Единствената полза от Поли би могла да бъде посочването на подходящ кандидат за фермер, който да бъде избран от мнозинството. Та поне и тя да свърши нещо....

Когато си организираха играта - състезание между мъжете (преди 1-2 епизода), Боби си беше залепил ушите. За да си подобри аеродинамиката??? Simple Smile Simple Smile Без щръкналите уши изглеждаше като друг човек. Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 15:05 от Vivi

# 1 115
  • SF
Изобщо не забелязвах Поли като участник във фермата. Ще ми бъде странно да избере точно пък Калоян, който видимо не я долюбва и я обсъжда с ненавист.
Поли наистина лъсна с неадекватност. Повтаря като развалена плоча, че пее от сърце, сякаш другите хора пеят насила или и аз не знам какво има предвид. Изключително глупава  жена се оказа. Когато дават нейни изказвания, аз си оправям настроението. Хахо и половина! Ако Петър и Калоян не я бяха вкарали във фокуса на камерата, нямаше да знам, че е там. А когато й обърнах внимание, видях някаква жена, която се оплита в собствените си думи и поведение на муха без глава.

За Мария определено ми трябва преводач.

# 1 116
  • София
Не вярвам Поли да номинира Калоян (ако отпадне). Тя е много обидена на властта.

# 1 117
Всъщност шамара за трио "Сезонът е наш" ще бъде най-звучен ако Джабулани фон дьо Тенска спечели вота за Фермер срещу ХабитЮренчИтУ.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 14:36 от Bengun

# 1 118
Фермата бекстейдж и скритите участници, допуснати без кастинг и любимци на екипа:

Wink

# 1 119
  • Варна/Амстердам
Благодаря за клипчето, Боби! 😊
Това са моите фаворити във формата-котето, лисицата, кучетата и овчиците! 🐈🦊🐶🐑

Тази вечер съм срещу Косъма. Поли фон дьо Тенска също не е цвете, разбира се- имаше безброй глупави изказвания, но я намирам за по-малкото зло. Истинският крах на триото обаче наистина би бил Поли да бъде предпочетена за фермер. То пък колко зле трябва да са, че да продължават да подкрепят двамата келеши?

# 1 120
  • Sunshine state
На мен Ангел ми е забавен и както в началото не го харесвах, сега съм му фен. Пълно перде. А с тия консерви от боклука и жили /тук извърнах поглед, че в тоя буркан беше направо Кербала../, ми стана много смешно. Като циганска торба е - там да пълни тумбака, пък с какво, няма значение. 🤣

# 1 121
  • España
Ааааа....не ....как така ще отпадне Поли?! Кой тогава ще дарява “духовна храна” на клетите фермери.....😌

# 1 122
Абсолютно! Тогава ще разберат какво е истински глад.

А аз мисля, че всички от агитката на Поли биха я избрали и за фермер. Съвсем логично е.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 15:03 от Ендорфинче

# 1 123
Скрит текст:
Не съм сигурна. Вярно, че последователността на случващото се не е точна, но според мен, някъде след избора на битки, влизат със собственика и надзор, вероятно преди обед. В кадрите Надя, Кустев и още няколко са около масата и обядват.Техните задължения са докато Фермера ги освободи. А тогава все още са били ратаи, мисля.

Няма значение, правилата ще се за следващите Smiley
Задълженията им на ратаи, са до избора на втори дуелист. След това няма значение дали фермера ги е освободил официално или не, вече не са ратаи. Няма общо с оценяването на задачите. Поне до сега беше така, само веднъж фермера ги освободи до тук, с новите правила не знам как ще е. Мисля, че и в предишните сезони бяха ратаи до избора на втори дуелист, ако не и по-рано. Май още сутринта като станат, имат задължение само към животните, бе з останалите. За да може дуелиста да си избере противник

А ха, ясно. Аз от миналата година гледам предаването. Ако това са официалните правила, явно е невинна Мария. Но е видно, че тази година някои фермери не са ги чели или не ги прилагат, а ратаите и те толкова са наясно щом питат свободни ли са от задължения.

Поли и Жанета както са с покана за участие и двете супер изненадани, че са ратайки, че са на дуел...те там са влезли само за "красота и храна за душата". Поли как е мислила, че ще протече участието ѝ? - ставайки в 10, грим до 12 и песни до вечеря?

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 15:21 от Cafelate

# 1 124
  • London
Ми пуснете записа от вчера има го Ангел с консервата от боклука обира с уста от кутията де що е останало. Чист нерез.

Общи условия

Активация на акаунт