Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 535
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Велико Търново
Merri_An, а най-лошото е, че Тонка имаше помагачи при определянето на точките. Ама и те толкова са се замислили.

Esmee, не че вече не харесва Петър. Просто не харесва Антония.

Ако певицата стане фермер, жална им майка.
Е, ако си избере читав вице, може и да не е толкова жална. Обаче пък ратаите може да решат да бойкотират, примерно... Тогава ще е тегаво. И не само за Поли, а за всеки, който е фермер.

Какво е отмъкнал Ангел никой не разбра. Нито казаха, нито показаха.

# 1 306
Ее, взе я Поли трета битка, отиват на пета.
А що пак ми се струва, че водещите подкрепят гнусната Тоца...

Струва ми се, че в петата битка беше подпомогната Антония. Тя има по-широки рамене и малко по-дълги крайници, а разстоянието между трупчетата на ръцете за двете беше еднакво. Поради това на Поли ръцете бяха малко настрани, което води и до по-голямо натоварване на ръцете.
Но слава Богу тази игра си беше на шангистката.
Доволна съм за Поли.

# 1 307
Поли фон дьо Тенска, херцогиня на Кривия контур направи Хоп
Сега остава да направи Троп. Да спечели вота за фермер срещу ХабитЮренчИтУ. И да сложи край на вече дуото "Сезонът е наш"

# 1 308
  • Варна/Амстердам
Ако Поли стане фермер, предполагам, че ще посочи Надя за вице и тогава ще стане интересно. Калоян/Петър и Дана са сигурни обитатели на бърлогата на пръча. Нали Джепето Шуменски каза вчера, че ратаите са като плъхове?

# 1 309
Поли има един шанс за да стане фермер и той е ако в предизборното си обръщение каже, че ще избере Боби за вице. Дано се сети да го използва като коз!

# 1 310
  • Другата България
След всичките аплаузи, опишете ми седмицата, която предстои, ако изберат фон дьо тена за фермер! Ако Тонка има наистина поне грам мозък, ще ги изненада неприятно, посочвайки за фермер някой от агитката на Поли тази вечер. Това е единственият шанс за фермер да се избере някой по- нормален от това недоразумение Поли, но да е различен от онези двамата тъпаци.
Ако певицата стане фермер, жална им майка.
Аз вече писах за това.
Тонка няма не грам, а милиграм мозък.
Затова ще избере Румената буза или Джепето. При това им е оставила заръка - да им "покажат на онези вътре откъде изгрява слънцето".
Моля се само всички, които бяха зад Поли тази вечер, да гласуват за нея, а не за някой от онези двамата, защото от една страна ще е звучен шамар за тях и явно осъзнаване на фермерите, а от друга - всеки фермер с подходящо ВИЦЕ може да се справи перфектно.
Антония как се справи? Калоян се справи всъщност, с какво тя е по-различна от Поли?
Изобщо не е жална им майка, жална ще е ако Калоян или Петър станат фермери, тогава ще е "жална и милна", по обясними причини.

# 1 311
Дано се осъзнае Поли и  хвърли гримовете. Да стане по - активна и жива, че малко на късмет спечели.

Ооо, Поли ако стане фермер - ще има да се гримира и шпаклова по цял ден Laughing а и баня има - ще мие косата два пъти дневно. За сметка на това, ще им пее докато им накърти.

Но всичко е окей, стига да свърши статуквото от последните седмици. Мисля, че е и на хората вътре им дотегна светата троица и искат промяна, а и мнозинството вече не е на страната на Джепето и Червенобузото момче. Калоян и Дана да заминават за ратаи.

# 1 312
Аз започвам да мисля, че Анго има мисия от продукцията да прави пакости.

# 1 313
Краят на отровната задруга

Пешко гледа като .....Close
Grinning

# 1 314
  • SF
Ще им вземат 20 лв., после ще им дадат шоколад, отлежали питиета, скъпи пури, младо телешко, риба тон и още, и още. И аз не разбрах какво е задигнал от реквизита лудият Анго. Joy

На масата пред него имаше нещо като парче от счупено огледало. Доста се позачудих защо му е тази глупост, но това е Ангел - нямаше да мога да го измисля.

Дано Поли да не зареже гримовете.
Антония пък кога и какво е изряботила във Фермата? Тя не беше ли другата мързелана, която по цял ден лежеше на сянка?

# 1 315
Скрит текст:
Grinning

Хехе, да

# 1 316
  • Другата България
Интересно ми е как Мария тихомълком ще се примъкне към печелившите, тоест, не ми е интересно, противно ми е.
Не харесвам аз такива хора, не е моето това.
Сигурна съм, че това ще се случи още в понеделник, а НостраДана горкана нищо чудно да заеме мястото на Тоца в отровното трио, защото Ванче няма да се върне там.
Всъщност Дана наистина е супер неориентирана, тъкмо си намери някаква компания, и главната героиня напуска, сега трябва нова да търси....ама как, като всички са лицемери - , и тя е вечно неразбрана.....
Пешко шуменски Джепейски го налегна траур, сложи качулката и се награбиха с Косъма, а тя така му се хвърли на врата, чак аз пуснах сълза, за една неизживяна лИбоФ и едни несподелени чуФстФа....а руменобузКО как ще си легне тази нощ - не знам, да се награбят двамата по мъжки да удавят мъката предлагам.....

Grinning
Йес, в десятката! Това имам предвид, вижте Пешко и Руменобузко. Дана е ясна.
А, и за чичака ме е яд, язък, сега коя дупара ще гледа, то за баране не става, ама поне може да гледа. М?

# 1 317
Доволна съм, че повече няма да слушам за панаира и за екстеншъна, че ме отвращава подобен език...
Дано изберат Поли, Калоян - на дуел и към Кокаляне, поне нема да бие път абитуриентчето, близичко му е.

# 1 318
Хареса ми как Поли тихичко и спокойно взе победата. Без много приказки и правежи. В първите игри хич не блесна, но се събра, победи и се държа достойно.
Хубаво е човек да има самочувствие, но това нахакано, безпардонно поведение на Антония ми идваше в повече.

# 1 319
Ще ми е интересно, шкафчето на къде ще се наклони. Определено се обиди от получената награда на ротационен принцип, чак подкрепи човек от противниковия отбор.

Общи условия

Активация на акаунт