Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 563
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 290
И пак браво на Поли. Мудна, бавна, мързелива, ама в най-важния момент успя да се мобилизира.
Тонка газ пикае, яд я е, а няма кого да обвини, пък и не смее май пред Иван и Андрей да прави панаири. Е, ми, нашият сезон свършИ.
Много хубави думи на Поли, не само към Антония, но и към продуцентите.
Абитуриентчето гледаше като попарено, ама той и без друго вече я бе изпратил с онова "1-2-3-4..."
Глобите яко забавляват Ангел, подозирам, че ще продължат да валят. Той колкото може да наруши правилата, те толкова не могат да го глобят, бе!

# 1 291
  • Вестерос
Много се радвам, че Антония отпадна и то точно от Поли, тъй като мислеше, че ще я смачка Grinning Според мен Поли ще бие и Дана, може би и Даяна даже.

Значи реално се оказа верен спойлерът, че Антония е навън. Някой беше публикувал преди седмици, че тя е последвала Петър в инстаграм, а той нея не Grinning

Очаквам другата седмица Калоян или Петър да са ратаи и потенциални дуелисти.

# 1 292
Няма да е лошо Ангел да го вържат и затворят в кокошарника, да не мърда от там. Ще мъти ли, ще кукурига ли, яйца ли ще снася не знам, ама да не мърда. Че както е тръгнал с тая криминална хроника ще ги остави без лев.

# 1 293
Какво е взел Ангел?

# 1 294
  • Варна/Лондон
Пффу, след днешния ми кофти ден, най накрая нещо хубаво да се случи, пък макар и по телевизията. 😄Не, че харесвам Поли, но се радвам, че Антония отпадна.

# 1 295
  • Другата България

За първи път се радвам, че сгреших, йес, йес, йес!
Неочаквано и за мен, браво Поли!
Нагледно показно как човек сам може да се прецака от какво - от глупост, естествено.
Тази не знаела защо сложила тази игра за пет точки! Тя дори не е разбрала каква е играта, ако беше, щеше да предвиди, че Поли тренира с ръцете, и шансът ѝ е никакъв.
Тази дори не беше осъзнала каква е игра №2, какво се иска в нея. Разбра го непосредствено преди самата игра!
Заради абсолютната си убеденост, че ще спечели, тя не се беше постарала поне малко, не беше помислила, не беше вложила нищо освен една самоувереност и нагло самочувствие. Тя щеше да "пръска панаири и екстеншъни, да коли и беси, да им показва на онези...", е, от високо се пада най-гадно.
Именно, не казвай ХОП, преди да си скочил. Тя освен че каза хоп, каза и ТРОП, накрая стана ПЛЬОС в сеното.
Който каквото си заслужи.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 23:30 от Merri_An

# 1 296
  • SF
Ами дано Петър и Калоян да не ги побъркат тези вътре, защото ще ме изгубят като фен.

Ванчето защо не беше в отбора на великолепната четворка и застана на страната на Поли, срещу избраницата на Петър?
Ванчето вече не си ли пада по Петър?

# 1 297
Момичета не съм толкоз фен на ФЕРМАТА,но с ръка на сърце пиша,че пиша заради вас..влизам в темата заради вас ,тъй като от години сте ми много готини и ми е било удоволствие да чета всяка от вас с една дума за мен сте Уникални..пиша,за да ви разреждам,а не че ми е еня кой ще пада....Прегръщам ви! Радвам се ,че един лош материал си тръгва от ефир..с нищо не е пример за което и да е поколение..нека да и се радват и възхищават всички силиконови индивиди..за  мен просто е една объркана в битието девойка...вече си я представих на 5-60 години бррррр..

# 1 298
Много се радвам, че Антония отпадна и то точно от Поли, тъй като мислеше, че ще я смачка Grinning Според мен Поли ще бие и Дана, може би и Даяна даже.

Значи реално се оказа верен спойлерът, че Антония е навън. Някой беше публикувал преди седмици, че тя е последвала Петър в инстаграм, а той нея не Grinning
И нали отдавна се знаеше, че заживяли с Жанетка, тя явно ще е нейният гуру.

Както са ги подпукали с глобите, скоро ще свърши бюджета и фермерите ще имат да дават, не да взимат.

# 1 299
Браво на Поли, скри им шапката на всички. Така е човек, като си повярва много, пада от високо. Сега и Петър и Калоян при Тони да си ходят да си правят сметките без крачмар Grinning

# 1 300
Имах подозрения, че ще излезе Антония днеска. В инстаграма й от 8 септември се публикуват снимки, въпреки че пише админ, бях сигурна, че тя си ги пуска.

# 1 301
  • Mediterraneo
След всичките аплаузи, опишете ми седмицата, която предстои, ако изберат фон дьо тена за фермер! Ако Тонка има наистина поне грам мозък, ще ги изненада неприятно, посочвайки за фермер някой от агитката на Поли тази вечер. Това е единственият шанс за фермер да се избере някой по- нормален от това недоразумение Поли, но да е различен от онези двамата тъпаци.
Ако певицата стане фермер, жална им майка.

# 1 302
Дано се осъзнае Поли и  хвърли гримовете. Да стане по - активна и жива, че малко на късмет спечели.

# 1 303
Ще им вземат 20 лв., после ще им дадат шоколад, отлежали питиета, скъпи пури, младо телешко, риба тон и още, и още. И аз не разбрах какво е задигнал от реквизита лудият Анго. Joy

# 1 304
  • Вестерос

И нали отдавна се знаеше, че заживяли с Жанетка, тя явно ще е нейният гуру.

Както са ги подпукали с глобите, скоро ще свърши бюджета и фермерите ще имат да дават, не да взимат.
За заживяването беше май някакъв слух.

Е Полито ще си вземе добър помагач, споко. Косъмът сякаш беше фермер Grinning

Общи условия

Активация на акаунт