Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 911
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Гласувах за Антония, Дана и Хубавенска. Най-много като че ли ме дразни Антония.
Харесвах Петър в началото, но последните две седмици ми стана не симпатичен заради коалицията с гвардейчето и Антония.

# 136
  • на село
Много ме дразни това еднообразие, едни работят  едни лежат и един само да готви.

# 137
Какви са тези изказвания  ,,някои ще останат гладни"... Без думи съм

# 138
  • Sunshine state
Еййй, какви заплахи, какво чудо от тия тримцата. Браво на Кустев!

# 139
Сега разбрахте ли защо Петър си няма жена? Такъв тип коя ще го търпи, колкото и да е красив?

# 140
  • на село
Това голяма трагедия с манджата, ами да се редуват . И Тона пак дава акъла, що не ходи да бели картофи.

# 141
Еййй, какви заплахи, какво чудо от тия тримцата. Браво на Кустев!
Попринцип не харесвам Кустев, но вече със сигурност го предпочитам пред онези двамцата

# 142
Още ли има фенове на Петър в темата? Беден ми е цензурираният речник да опиша какъв е.
Антония и физически погрозня много от злобата,  която я изяжда отвътре. Сигурно не е лесно да живееш с толкова жлъч.

# 143
Как лъснаха какви куи кратуни с вързани ръце са.

# 144
  • Sunshine state
Кустев и аз не го харесвам, ама в случая си е в пълното си право да беснее срещу тия двамата биячи.

# 145
  • Mediterraneo
Зверска седмица се очертава. Ще стоят гладни, ще озвереят всички.

# 146
  • Sunshine state
Искам някой да изтрие мазната усмивчица на Калоян от лицето му.

# 147
Малкото гварде/гей/че ,като какъв се изказва...ми да прати джуката с голямото чело и плиткия мозък да готви.....та ако е искал Илиян да готви то нямало да е във Фермата,а в MasterChef....толкоз ограничени млади хора,но с претенции на едно място си е кошмар.Петър ми е ограничен и грозен,Калоян тъп та дрънка,Антония куха кифла,Ванчи е златотърсачка,но все рудника и е неподходящ.....Поли е търтея на кошера.....другите,що годе се траят....седмицата,ще е седмицата на двамата мачовци..пфу...

# 148
Зверска седмица се очертава. Ще стоят гладни, ще озвереят всички.
очаквано, предвид управляващите. Отвратителни са. Ама от харесващи  кючек с тоалетна хартия - толкоз. Тази година гледаме не фермата, а ферма пародия.

# 149
  • DE
Калоян какво леке е...

Общи условия

Активация на акаунт