Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 817
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 545
Даа, Нора имаше много необичайна,магнетична красота,така е.

# 1 546
Аз съм фен на Моника Белучи.
За мен това е съвършенната красота, сексапил и чар. Абе всичко в едно. Ахх, Малена... Уф
Моника и Венсан ми бяха една от най-секси двойките евър Heart Ех!

За всички ферми не мога да кажа, но от сегашния сезон като външен вид най-много ми харесва Габи.

# 1 547
О, да, напълно съгласна съм за Габи.

# 1 548
Естествено,че устните й са пипани.Има и контур и обем.Много си личи.Може би и носа е сменила,друго не виждам.
Тялото й е страхотно,вижда се и от самолета на Петър,че е работено и грижи полага ежеднешно,за да го поддържа.

Без грим е чаровна,пък си я представям с грим и нагласена каква мацка е.
Антония си има пари и не смятам,че богати чичковци са й таргет.Но си търси половинка с пари(тя всъщност нали каза,че си има някой),която да е от нейната категория,така да се каже.

дори и да има в джуките е доста премерено и не личи особено. Носът и със сигурност не е пипан.
Аз пък като грозна нямам нищо простив да изглеждам като нея.
Петър е МНОГО секси.

Надя е много далеч от класическата женска красота.

Иначе и на мен Габи най-много ми харесва като цялостна визия.

# 1 549
Венсан пък с тази крива физиономия ми е много любопитно Даяна дали би го харесала.

# 1 550
Не ги гледаме на снимка , държанието и възпитанието някак довършват външния образ, след като ги видим в действие.
Така си обяснявам масовото не-харесване на Антония.
Ако я видиш на снимка, сигурно е симпатично, средно статистическо , хубавичко женче.
Но....след космите в храната , " сезона е наш" ," ше й пръсна екстеншъна"...доста погрознява образа.
Това, че завиждам се подразбира, няма да го пиша всеки път.

# 1 551
  • Sunshine state
Антония за мен беше най-хубавата от жените вътре. Изцяло по външен вид съдя. Много е секси, няма как да кажа на черното  бяло. И в тяло, и в лице ми харесваше, макар да изглежда на повече от 28г по някаква причина. Мъжът ми рече и отсече, че за него Даяна била най-добре изглеждаща. Иначе Моника Белучи, Скарлет Йохансон са ми номер 1 по красота от световните звезди. Мила Йовович е също страхотна.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 20:19 от Pupitka

# 1 552
  • Варна
Дана като се гримира също хваща окото. В тяло е дроб, един мускул няма, но е слабичка.

П.П. Само за Поли не правя разлика кога е с грим, кога не.

# 1 553
  • Sunshine state
Дана гримът я преобразява и определено я харесвам повече гримирана и с пусната коса.
На Поли обаче гримът не й помага. Без грим е по-зле една идея.

# 1 554
Аз съм жена и намирам Антония за мн сексапилна и симпатична в лице,пък си представям мъжете покрай нея.Не е само задник,просто лъха на сексапил.Ама вие си се утешавайте как мъжете щели да я подминат,защото била пошла..Викате,те си падат по глигани с екстра кг Laughing

Еи така един приятел ми разказваше как преди няколко години си бил наел някаква много сексапилна и много скъпа дама, въпросната трябвало да му направи фелацио... и той ми каза така: Е всичко беше много хубаво, докато не си отвори устата и той умря Grinning Та така и Тончето с тоя селски изказ и манталитет ми е направо, като от случката на френда Grinning

# 1 555
5
Аз пък аресвам Джейсън Стейтъм. Нъц. Искам го във фермата.

Да си доидем на думата! Е това е приказка, а ние сме взели да обсъждаме косъма. Пу

# 1 556
Антония изобщо не ми е секси и провокативна, има излъчване на средностатистическо ку*ве. Такива като нея бол. Но естествено, че масата мъже биха я минали заради въпросната К. визия.

Признай си, че от завист така говориш. Joy

Аз да се включа - не мисля, че това е точно завист, ама някак си не си представям една жена, доволна от начина, по който изглежда да говори така за друга. 😂 Поне по себе си съдя, когато преди години не можех да се погледна в огледалото, съдех и външния вид на другите момичета. Сега си се харесвам и не може даже да ми мине през главата да коментирам нечий външен вид, а още повече по-груб начин.

Не се обръщам конкретно към вас, а към всички, които казват, че Антония е грозна. Тя си е конвенционално красива. Пък сега кой как точно я вижда си е негова работа.

# 1 557
  • Варна
Еи така един приятел ми разказваше как преди няколко години си бил наел някаква много сексапилна и много скъпа дама, въпросната трябвало да му направи фелацио... и той ми каза така: Е всичко беше много хубаво, докато не си отвори устата и той умря Grinning Та така и Тончето с тоя селски изказ и манталитет ми е направо, като от случката на френда Grinning
Интересни неща обсъждате с френдовете.
Той що така наема? Някой чичак ли е?

# 1 558
Diavolo, 10000 + за Малена Heart
Във външния вид на човек,  би ме впечатлило това, дали е поддържан, чист или мръсен. Чисто физически данни... трудно, но пък на Петре гласа...

# 1 559
  • където ми е най-добре
Тона е барната мадама, симпатична е, хваща окото, но не гали ухото.
Този сезон кой да се обсъжда, мъжете ли?  Та те едни убавци неземни Close

Общи условия

Активация на акаунт