Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 840
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 530
😁
Аз разбира се съм прецъфтяла и завиждам...
...и то точно на Тони😁😁
Претенциозните кифли със високо самочувствие ме предизвикват да коментирам, простете...мислех, че те затова са влезнали.

На Ванчето не коментирам физическите данни, защото тя (според мен) има и нещо в главата, нищо, че е вятърничава.

# 1 531
Надя също има красиво лице, била е красавица според мен като  млада.

# 1 532
  • София
Аз съм фен на Моника Белучи.
За мен това е съвършенната красота, сексапил и чар. Абе всичко в едно. Ахх, Малена... Уф

# 1 533
  • USA
Естествено,че устните й са пипани.Има и контур и обем.Много си личи.Може би и носа е сменила,друго не виждам.
Тялото й е страхотно,вижда се и от самолета на Петър,че е работено и грижи полага ежеднешно,за да го поддържа.

Без грим е чаровна,пък си я представям с грим и нагласена каква мацка е.
Антония си има пари и не смятам,че богати чичковци са й таргет.Но си търси половинка с пари(тя всъщност нали каза,че си има някой),която да е от нейната категория,така да се каже.

# 1 534
Мисля, че в този сезон има най - симпатични жени, за разлика от мъжете, които са грозни, без един или двама!
Не е лесно да си жена сред жените, все пак!
За съжаление живеем в женско царство, по - сме умни, по - сме смели, по - сме борбени и т.н., но...не можем без мъжете все пак!

# 1 535
Естествено,че устните й са пипани.Има и контур и обем.Много си личи.Може би и носа е сменила,друго не виждам.
Тялото й е страхотно,вижда се и от самолета на Петър,че е работено и грижи полага ежеднешно,за да го поддържа.

Без грим е чаровна,пък си я представям с грим и нагласена каква мацка е.
Антония си има пари и не смятам,че богати чичковци са й таргет.Но си търси половинка с пари(тя всъщност нали каза,че си има някой),която да е от нейната категория,така да се каже.
И цялата магия рухва, щом мацката си отвори устата и със секси глас каже:'' Ще ти пръсна панаира, и екстеншъните ще ти пръсна''.

# 1 536
Хм, интересно коя е според вас най-красивата жена стъпвала във Фермата? Чисто визуално.
Аз бих казал Саня май.

# 1 537
# 1 538
  • Другата България
А на мен ми е жал за хора, които съдят за другите само по външен вид, предпочитат ги заради външен вид, търсят ги заради външен вид.
Това е жалко и се радвам, че май не познавам такова хора в реала.

# 1 539
Хм, интересно коя е според вас най-красивата жена стъпвала във Фермата? Чисто визуално.
Аз бих казал Саня май.
А мъж?

# 1 540
Аз бих казал Саня май.
А мъж?
Лично аз нямам мнение. Може би Краси или Дидо или Сами.

# 1 541
А двойка?
Милин - Сандова. Cupid
Има да си ''прЪскат''... шамари

# 1 542
Нора в първи сезон беше много красива и нежна. Но май най-красива по мое мнение - Гери Дончева във втори сезон.

За мъж - Яни от трети сезон и никой друг.Heart Eyes

# 1 543
  • при късмета
Аз по принцип не харесвам светли хора, но Саня и според мен е най-хубавата от всички участници. За мъж, който много да ми се е откроил, май не се сещам.
За Антония още в началото казах, че дори за хубава не я имам, камо ли красива. За тялото ѝ, според моите критерии, задника ѝ е голям. Вярно, с една повече от нужното, но е голям. Тялото на Мария ми харесва повече от това на Тъпото.
Сега изгледах дуела, че ми остана време, всичко ми беше ясно предварително, само заради физиономията на половината мозък го изгледах целия.

# 1 544
  • София
За мъж - Сами или Петър.

Жена...затруднявам се, може би Саня наистина.

Общи условия

Активация на акаунт