Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 030
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Да Godiva, много точно си написала за Петър и аз така мисля. Тепърва си пролича с избора на ратаи, за което бяха изненадани и Калоян и Антония. Има тепърва значи да се изненадват те от Петър. Радвам се, че той прави така...дава вид, че ги слуша, кима, съгласява и после...си прави неговото. Ще си проличи още повече при избора на първи дуелист дали се повлиява от шушукането на ония двамата. Според мен най-много го дразни Поли и има голяма вероярност да е тя.
Относно космите в манджата нямам думи. Аз въпреки че готвя с вързана коса се е случвало някой път косъм, но те и трите ми щерки са с дълги коси и ако и те са се завъртели в кухнята, уж вързани...косъмът все попада в ММ,  който е много гнуслив и веднага повръща. Не е приятно, на мен вкъщи ми стана неудобно пък Тони там вместо да се извини подскача, Поли поне си затрая.

# 451
  • София
Много гнусно ми стана с тези косми. Отврат. Тони стигна абсолютното дъно вече. Не ми се коментира повече това същество. Няма смисъл да си хабя думите, тя е непоправим случай. Дано Поли я избере за дуелист и да я прати при Жанетка. За мен лично е ясен изборът на Петър. Поли. Никой не е я харесва, самият той също. Освен ако Кустев не се конфронтира директно с него тези дни и да му вдигне кръвното ама не вярвам.
Реално се разбра, че Петър не е възнамерявал да избере Мария за ратай, а Надя. Той си го каза, аз първоначално си викам, тоз се майтапи нещо, но не. Мислел е Ангел и Надя и впоследствие заради имунитета смени Надето с Мария. Идеята му е ясна, да има стабилни хора за ратаи и да му е мирна главата. Докато злобарите Калоян и Тони искаха да унижават хора, които не харесват. Ето я тънката разлика. Червена точка за идилеца и черни за косъма и абитуриента.
Много хубава възстановка на Мария и Надя, разчуствах се.
Ами радвам се, че най-накрая лъсна истината. Отдавна писах, че между Калоян и Тони няма нищо. Всичко е само симпатии и интереси вътре. Калоян не мисля, че истински е харесвал Антония, като човек имам предвид. А пък тя да хареса такъв като Калоян? Абсурд. Поне си го каза на глас и всичко лъсна вече.
Но голяма работа е форума, евала. Simple Smile Някои жени тук рано, рано усетиха, че Тони има влечене към Петър. Аз тези неща не ги забелязвам чак толкова. Да, има логика да е така, от там и непоносимостта и към Шкафчето. И бях подготвен, но заради вас основно. Бравос дами. Ние мъжете по-бавно загравяме тези неща, нямаме тези специфични антенки... Wink
Калата и той се чукна вече и честно казано поне аз не видях да му пука особено. Жалко за И/А, искат сеир, любови и разколи ама там всичко е поза и няма да им се получи. Нито една истинска двойка не виждам да се заформи в шоуто, пиша го отново за сетен път. Какво остава за извън него. Просто не си пасват хората един с един.

# 452
  • Вестерос
Аз съм хипер гнуслива и щях да вдигна скандал 100%. Хич нямаше да ми дреме за изпокарване и да си мълча като ...
Елементарна хигиена. Гнусно и тъпо Тони! 🤢

# 453
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тони не си пада по мъже като Калоян.Много й е беден Simple Smile
Обаче явно има симпатии към Петър,защото говори с една досада как Ванчето се натискала и се излагала.Като жена,която ревнува от друга жена.И няколко пъти повтори,че е еднопосочно и нищо няма да излезе..все едно нея си успокоява.

На мен ми е по-любопитно докъде ще стигнат Йордан и Даяна.Йорданчо дали няма да си подвие опашката ако му вкарат годеницата,че съвсем да стане за смях а? Laughing

# 454
Аз пък се чудя, дали Калчо, Шкафче и Косъма ще се усетят, че Пешо ги използва щото са му супер удобни за момента.

# 455
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мисля,че ги използва.Особено пък Ванчето..тя е тази,която се натиска да е около него.
Пешо си е по-скоро единак,но там няма как да избяга от тълпата и "си е харесал" хора на неговата възраст и общи интереси.

# 456
Аз от друго се отвратих - Йордан гали лицето на Даяна, а тя му целува ръката (в промото).
Според мен Петър намира в шкафчето изгубената си сестра.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 12:51 от armyhousewife

# 457
Не мисля,че ги използва.Особено пък Ванчето..тя е тази,която се натиска да е около него.
Пешо си е по-скоро единак,но там няма как да избяга от тълпата и "си е харесал" хора на неговата възраст и общи интереси.

Какво значи тя му се натиска , а той няма как да избяга . Горкия . Ако някой който ти се натиска и не го искаш, му го показсваш ясно за да запазиш и неговото достойнство и своето. Щом и дава нишани значи е в играта и е манипулатор интересчия. И какво толкова се вдъхновявате от мистериозния и нестандартен избор за ратаи. Просто адски тъп избор , на човек който хал хабер си няма от управленски решения. Ще вкара Надя ратай, после ще отнесе глоби за неизпълнените задачи със зимнината . Сега вкара Мария - ми да ядат косми , като сами си избраха умника за шеф . И някоя въшка за мезе да се радват , като няма месо друго

# 458
Ай стига бе, ще им знае сирената...като научат те българските, тогава...
Ами тъй сни патриотити. Ай сиктир! Аз на негово място даже не бих ги близнала Laughing Ще си муам катък до припадък ей тъй - на инат.
Тоца вече Тоци Косъма освен да я кръстим. Че се и сърди като й казват. Боби маааалко излезе от сянката. Да видим, ще има ли развитие тази сюжетна линия.
Мара рева като магарица на тоя ритуал. Наистина не разбирам драмата й, при наличието на 2 живи и здрави деца. Но...явно си пада чувствителна тази инак груба на вид жена. На Надя й отиваше да е баба.
Кустев чудесно имитира Дана Smile

# 459
Алба, Дунавията забрави! Joy
Кой изобщо помни тая Дунавия гадна, умрях от смях.

Да, голяма тъпотия щеше да е да пратят Надя ратай, ама какво да очакваме от управляващите...  И с Мария сгрешиха.
Да си ядат космените специалитети сега и да си трайкат.

# 460
Според мен ги използва. Те са му сигурен гръб  и глас при всяко едно гласуване. Затова търпи и увесената на врата му Ванче.

# 461
  • Велико Търново
Ензим, Дунавия си има и сега, няма как да се забрави Joy

Антония е непоправим тулуп (извинявам се за "терминологията" на премиера, но ми се стори подходяща). Както не съм от най-гнусливите, така ми стана гадно. Как пък грам не я досрамя Imp

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 09:18 от DamaPika

# 462
Е, Тона точи лиги по Джепето от ден първи. Още Жанет като се въртеше около него се виждаше тая с каква завист и злоба гледа. Явно се има за разкошна хубавижат- ама нито в лицето хубава, нито акъла го има....
Двамата с Калоян цялото им нищо бешв толкова изкуствено двустранно,че се чудя, че изобщо някой се е вързал на това театро....
Иначе пък така да си ходят по злоба

# 463
Фермата - Епизод 33
Власт, опозиция и косми. Общо взето, скука.Добре, че са Разбивачът Илиян, бай Анго и Мария, за да внасят нотка забава и свежест в предаването.
Триъгълникът на властта - Пешко, Клюкаран и г - ца Коса и хартия, копаят все по - по надолу и по - надолу.
Червенобузото джудже е абсолютен клюкар. Мазен, угоден, пресметлив, макар че изглежда приветлив и общителен.
Но, най - неприятна ми е мис Коса и хартия. В началото беше напълно незабележима. Лигавеше се с Жанито, разкриваше природни дадености и дотам. Смятах, че първа ще излезе. Бях убедена, че Милена ще я бие на дуела.
Да, ама не! Излезе "скрита лимонка" и вкара смисъл в думите: '' Дай власт на простака - безличник и след това стой па му гледай сеира"!
Ако трябва да обобщя за тримата в едно изречение, ще кажа: " Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака."

Гвардеец и лисица във Фермата
Скрит текст:

# 464
Освен на следващия фермерски пазар да й купят на Тонито шампоан против косопад. Щото както се Фали, че имала била коса, още 10-тина манджи и Бобака няма да е сам. Пази Боже, де, но наистина е ужасно нагла.
Даяна не я знам днес каква ще го играе, но именно това ме дразни в нея, че винаги нещо е я изненадана, я в неведение, я притеснена да не сгафи, а в крайна сметка си личи, че не й дреме особено. Наистина би било върха на безочието да се прави на сюрпризирана от наличието на годеница у Данчо Илюзията. Или освен да не ни дават разговорите им в реалната им хронология. Защото тя за годеницата знаеше още в началото и специално затова се опита да проведе разговор с него.
Иван и Андрей вече много ме дразнят с опитите си да дават наклон на зрителите: да готвят ( само жените), мъжете да имат поне по 3 деца...от 2 жени, итн, итн. Защо си мислят, че всеки трябва да следва техния личен пример, след като далеч не мисля, че са перфектни те самите.
Освен това още от началото ме дразни това втълпяване, че само хората на село са истински българи. България от време оно не е само село, крави, кокошки, л@йна. Именно образованите и будни хора, видели доста по-далеч от саята и обора са били двигател за развитието на страната.

И да...да изразя искреното си възмущение от масовата неграмотност на участниците. Това елементарни въпроси от историята на България - неща, които са емблематични да не знаеш и да се мъчиш да преписваш...ето това е срамота. Не знам защо Иван и Андрей както окуржават хората да се множат и плодят, не окуражават същите и да се образоват. Не може в такъв формат да отидеш, да претендираш, че си българин, патриот, а нищичко да не знаеш за родината си. И после ще ми гледат кой се бил хващал първи на хорото...Илитерати. Митко е единственият човек там, който заслужава уважение и респект. Повече хора като него би ми било интересно да гледам. А не на някаква простакеса космите и задните части. Същата много старателно иначе се опитва УЖ да се дистанцира от типа мъж -Калоян, но защо ли си мисля, че и по-семпли екземпляри има в досието си. Нали видяхме и Жанито с какви автенчни български Ганювци е движила. Но явно инвестицията във силикон, хиалурон и прочее химии променя таргет групата. Най-малкото...възрастово.

Общи условия

Активация на акаунт