Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 731
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
за Дана въобще, не мога да преценя.
Винаги вкарват и по един "провокатор" поне, особено дразнещ или инакомислещ,  за сеира и да мъти водите. Рейтинги гонят, освен всичко...
И аз не съм доволна от кастинга - тази година цари простотията и комплексарщината.Нито особено силни характери, нито хора с харизма, отпаднаха без време и контузените...  Трябваше поне фермерските дуели да запазят, то затова се и оформи такова тъпо трио и все едно и също ще слушаме.

# 271
  • Sofia
Според мен Даяна осъзна, че е неуместно и глупаво да проявява ревност и се опита да го обърне на майтап.

# 272
:
Цитат
Надка, Ангел, Дана какво рекламират?
Надка - производство на мед и млечни продукти.Animal Bee
Дана - детективски услуги и помощ при ниско кръвно - вдига го.MagAmbulance
Ангел - дърводелски услуги ( справка подаръкът на Милена).Animal See No Evil

# 273
  • при късмета
Не. Просто не смятам, че самореклама е първия или единствена фактор, че да участват, а пък още по-малко да се отнася до всички. За друго са влезли повечето и то е да опитат да спечелят 100х. И според мен лоша реклама има и Милена и Асен са типичен пример. Милена, ако беше действащ адвокат с тези нейни стратегии и тактики, които накрая се оказа, че и ги нямало, само така била казала да я оставят на мира, няма никакъв шанс за набиране на клиенти. Асен има логична мисъл, но не може да се изразява добре и с думи да постигне убеждаване на някого в нещо, това също е пагубно за тази професия. Та тези, които са били на принципа, че лоша реклама няма, не са прокопсали от това правило

# 274
мале тая Тонка е толкова проста - за кво и требваше да ягмисва тоалетната хартия - не може ли и без да хаби ресурси да се забавлява. Най-противна ми е от сИте тази селска пръчка дето се е намърдала с гъза си при силните на деня и е решила че всичко и е позволено. Странно че никой не смее дори забележка да и направи

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 11:04 от Skrekkelig

# 275
  • Варна
Гласувах за всички без Даяна и Мария.

# 276
Гласувах за всички без Даяна и Мария.

За всички без Мария и Надежда. Надежда не ми се нрави много, защото обича да се изтъква, а такива хора не обичам. Даяна ми падна в очите с любовните и драми, да се навърташ така явно около човек, който е сгоден ми идва в повече. Също ми направи и лошо впечатление, като сплетничеше с Милена. Стоян си е типична свекърва  в мъжки вариант. Опитва се да е неутрален, но Ангел ги забелязва тези неща. Надявам се да пратят на дуел от електората на Петър за да намалее. Калоян е много мазен, гледа да не си затваря вратичките, за да го изберат отпадналите после. Голяма политика във всичко води, даже при отпадането на Асен му каза, че няма нищо против него и щял да види. Типичен мижкар, каквото има си го кажи на човека.

# 277
  • София
Тъпите подмазвачи, които от страх гласуват за силните на деня, не разбират, че сами си подливат вода. Те позволяват ядрото (Петър, Калоян, Тони и отчасти към тях Ваня) да се капсулира и колкото по-малко хора остават, толкова повече ще се засилва влиянието на триото върху развитието на нещата. Всички вече са потенциални жертви на това трио, освен ако някой смелчага като Кустев не успее да го разбие на дуел, например. В това отношение Даяна последователно им се противопоставя с гласуването си и с избора си кой да подкрепя на дуелите и трябва да признаем, че показва много повече дух и характер от повечето от фермерите. Мария, например, е пълен конформист, според мен. Няма изобщо да коментирам глупаци като Поли, Стоян и Боби, които винаги гласуват със стадото. На Ангел играта не ми е много ясна, но съм сигурна, че не гласува от страх, а по някакви си свои причини. Надя е злобище, но не може да й се отрече, че не е подмазвачка. А Дана е толкова неориентирана, че наистина не мога да я съдя за изборите, които прави.

# 278
Започвам да си мисля, че сега по замисъл на продукцията ще се разделят на стари и млади.
Надя вече не ми е толкова противна. И Ангел. Чак се учудвам на себе си как се оставям да ме манипулират като зрител.

# 279
  • при късмета
Даяна успя да убеди Данчо да е за Милена на дуела, но вчера Данчо нямаше топки да гласува срещу троицата, а Даяна съвсем убедено гласува с/у тях.

# 280
  • София
Не знам за вас, ама Ванчето ми е много противна с това просене на внимание, любов и какво ли още не.

# 281
  • Пловдив
А помните ли Тихомир от миналата година? Огромен здрав и як мъж, но много благ, беше гей? Решил е да отслабва човека и е свалил 40 кг за 4 месеца, изобщо не прилича на себе си.
https://fermata.btv.bg/videos/palna-vizualna-transformacija-za-t … -za-4-meseca.html
Много странна работа...
А сегашния сезон дори вече не гледам с такъв интерес, явно материала наистина е лош у нас вече 😥

# 282
  • Другата България
Аз започвам да си мисля, че не избраха Кустев за фермер, защото се уплашиха, че няма кой да им готви. Това трябваше да предвиди Асен преди да го посочи - че за да стане Кустев фермер ще трябва да излезе от кухнята, а това няма да се хареса на другите.
Мисля, че и Кустев го осъзна и приключи с манджата.
Същото мисля и аз.
Затова се отказа сега, да готви. И като видя, че въпреки това отровното трио продължава да "мачка", реши да даде отпор. Отначало не го харесвах, сега вече някак измества цигането от началото на класацията ми, мъжката. В която имаше....един човек, Боби. Слаба работа този сезон, с този персонал......
Заради явното изразяване на позиция започнах да харесвам и бат' Анго. Силно казано харесвам, но да му симпатизирам. Докъде я докарах, да симпатизирам на простак, защото няма на кого другиго, ужасон!
Но Боби ми изпада от класацията. Толкова пък да няма позиция, да не смее да я изразява, да е все със силните на деня, да вдига ръка с мнозинството, да се интересува само от това да го харесат.....мммм, не, не е моето това.
ЧичА ти Митко и той не е съгласен с триото, и го показва - с вдигането на ръка, не е нужно да вдигаш врява като Дана, и нищо да не казваш, достатъчно е това. Ама Бобчо е мижитурка, точно като Стоян, който ми е по-антипатичен вече и от двойката влюбени - муджихидина и лакея му, демек, Петър и Калоян. Нищо мъжко няма в този човек, нищичко. И да му се чуди човек защо иска да стои още, на какво разчита, на какво се надява? Да стане още повече за резил?
Данчо окончателно ми падна в очите със снощното...факирско изпълнение, пълен тъпанар и самовлюбен смотаняк. "Хубава женичка????" Този също явно си е повярвал, което още повече ме кара да харесвам Даяна и да съм ЗА нея, докъдето стигне. Вече съм сигурна, че я ухажва и обикаля именно с цел реклама и зрителски вот и интерес, разчита на това да го държат вътре фермерите, а всъщност си играе играта перфектно.
Типичния Близнак, няма празно! Толкова неща се изписаха за Даяна, от рода на каква е тя, разваляйки някакво хипотетично бъдещо семейство, никога не се съгласих с тях, колкото повече гледам, толкова повече се убеждавам, че съм била права. Смотаняк!
За ратаи не знам кой ще посочи дуо мутри, ще се чуе и решаващият глас на мутресата, но не бих се изненадала /всъщност, сигурна съм/ да е някой работяга, на когото може да се разчита - от рода на Мария и Ангел, а на дуел после да е някой съвсем различен - Поли или Кустев.

# 283
Тъпите подмазвачи, които от страх гласуват за силните на деня, не разбират, че сами си подливат вода. Те позволяват ядрото (Петър, Калоян, Тони и отчасти към тях Ваня) да се капсулира и колкото по-малко хора остават, толкова повече ще се засилва влиянието на триото върху развитието на нещата. Всички вече са потенциални жертви на това трио, освен ако някой смелчага като Кустев не успее да го разбие на дуел, например. В това отношение Даяна последователно им се противопоставя с гласуването си и с избора си кой да подкрепя на дуелите и трябва да признаем, че показва много повече дух и характер от повечето от фермерите. Мария, например, е пълен конформист, според мен. Няма изобщо да коментирам глупаци като Поли, Стоян и Боби, които винаги гласуват със стадото. На Ангел играта не ми е много ясна, но съм сигурна, че не гласува от страх, а по някакви си свои причини. Надя е злобище, но не може да й се отрече, че не е подмазвачка. А Дана е толкова неориентирана, че наистина не мога да я съдя за изборите, които прави.

Ангел дава възможност да се издъни Петър, не за друго. Борислав ми е интересен типаж, но гледа да не си очерни образа сред останалите, за това и направи женски дуел. Извадката вътре е като навън: 80% от хората са със стадото и само 20% не са. Тези с 20% са иноваторите и дърпат света, другите са послушковците, хора без собствено мнение.

# 284
  • Варна
Много ме изкефи Кустев снощи, а още повече искам да го пратят на дуел и понеже са с кокоши мозъци ще им падне царството и тогава един по един вън.

Общи условия

Активация на акаунт