Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 911
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 435
Добре, де. Доколкото помня, той ѝ каза, че го е пуснала със свито сърце и от това най-много се е страхувала. Как така Даяна не знае?! От друга страна пък наистина не се е коментирало това много - много, даже и от другите участници. Нито тя като себеуважаваща се жена малко да се поколебае или обвини. Аз поне не помня. Вие какво мислите?

П. П. Пак го върнах. Те им пускат промотата. Явно там е разбрала за годеницата. А Надя казва, че е живяла с алкохолик преди - бащата на децата ѝ.

# 436
Тоа беше много гнусно с тези косми No Mouth Да беше се извинила, не да се репчи.
Обаче как си замълчаха всички на масата, вместо да кажат нещо. Не мога да повярвам, че нямат мнение по въпроса. Само Ванче застана на страната на Боби. Верно са мишоци. Angry Явно е много страшна тая Антония.

# 437
От самото начало си върви рядко просто и нагло и така ще си отиде цялото и участие на Тоната...
Обаче...сезонът е наш!
Joy

# 438
Всяка нормална жена :
1) ще се почуства  страшно неудобно, ако в ястието й открият косъм (а, камо ли , над 10)
2)Всяка уважаваща себе си жена, когато готви, прибира коса, слага престилка или нещо подобно
3)много й порасна работата на Тонка, но като изгледах  откъсите с космите  - прилоша ми(издрайвах се), гадна работа и гадна Тона. Много  гадна.....
Това е тъпо, безсрамно  и посредствено животно.Може ли да репликира на  Боби - "ами ти като си плешив, другите имат коса.." 
Е ТОВА вече е ....да......такова .
Пешо си е странен  и според мен,  не се корка много , кой му се бута и кой не. Стои малко, като отвеян.  Но може и  да е поза.

# 439
  • София
Не е поза, абсолютен интроверт е той. Но ми хареса, че сам си взе решение за ратаите, въпреки опитите да му подшушнат.

# 440
Може,  може ....Но някак си , в мен остави усещане за "втори" план

Колкото  и да ми е неприятен , не мога да му отрека, че съумява да се дистанцира без да го натрапва . Така лежерно , сякаш е другаде в ума си.

# 441
Тоа беше много гнусно с тези косми No Mouth Да беше се извинила, не да се репчи.
Обаче как си замълчаха всички на масата, вместо да кажат нещо. Не мога да повярвам, че нямат мнение по въпроса. Само Ванче застана на страната на Боби. Верно са мишоци. Angry Явно е много страшна тая Антония.
Както казва Калоянчо - "аз добре че си мълча, брат, че щяхме да се изпокараме. Много е изнервена. И се дразни на Ванчето, щото ревнува".

Възможно ли е Петър да не е забелязал щенията на Тонка, дето дори и гвардейчето се е усетил? Или се прави.

# 442
Е, Калоян ясно, че и козирува, ама там са още 7-8 човека. Всички ли се пазят от нея...

На Петър, според мен, дотолкова не му пука, че чак не забелязва.

# 443
Да, Петър сякаш си играе своя игра или битува   в доста дистанциран свой свят, но не го натрапва.Когато може импонира, когато не му се иска, играе на мълчанка.
ИМАМ чувството,  че ако се стигне до там -- ще види сметката и на Ванче, Тонка, даже и на Калоян.
А за Данчо, мога да кажа  само - жалък и елементарен тип.
А,  Даяна, знае от ДЕН 1, че фокусникът има бивша, има дъщеря, има годеница....
Тя пък на какво си играе ?!
Да гушка мекото халатче и да не се прави на прелъстена и изоставена.
Ай сектир и номерата им....

# 444
Мда, странно е, че Даяна е изненадана. Или си е мислела, че Данчо има платонична връзка с гаджето си и сега чак и светна.
Мария как я прекръсти на Даная Satisfied За втори път в рамките на няколко дни, нали и Данчо я нарече Диана, ама той замаза, че уж нарочно. То и аз се замислям чат-пат как точно беше, ама те са там заедно всеки ден вече толкова време. Yum

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 02:24 от MondoCane

# 445
Да я наричат " лейди  Ди"  и  да се запомни:joy:

# 446
Какво да пиша, вие всичко сте казали.
Когато си мислиш, че Космето е стигнала дъното, тя запретва ръкави и рине ли, рине. Няма ли кой да я постави на мястото й?
Да вземат сега със Шкафчето да се хванат за косите за пилота...далеч от кухнята, ако е възможно.
То друго в тоз пасторален Биг брадър май не ни остана.

4-5 косъма САМО в яденето на Абитуриента...не един! Толкова и Чубака няма да остави бе!

# 447
  • USA
Гнусно ми стана с космите.Представяте ли си в порцията манджа да намерите 4 косъма и да си траете и ядете,защото няма друго.
И тя,вместо да се засрами,се прави на сърдита.Wtf?! Къпаната коса винаги пада докато се суши и сресва,ама колко косъма и как са попаднали в казана,че само в една порция има 4?? Представям си колко още има,хората са ги изяли без да разберат. Satisfied

Обаче се оказахте прави,че Антония харесва Петър.Аз все си мислих,че си въобразявате.Калоян щом го казва,а той е с тях 24/7 значи наистина е така.Явно я усети каква жена е и мн,мн не му се занимава с нея вече..

Очаквам Поли да бъде избрана за дуелист.Никой не я харесва.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 06:09 от Adoralova

# 448
  • Sunshine state
И аз да се наредя на опашката от погнусени. Бляк! Ама Калата как я е надушил таз неговата, че хвърля око на Пешо, а? 🤣😁

# 449
Да, логиката на събитията  води към  избор на Поли....Но знае ли човек, в каква лента ще превъртат мислите на Пешко?!
Уж мълчи  , уж се включва , уж е с тях, но.....в  главата  му (струва ми се), се случват случки и на друго ниво.
Още се пази и се държи(до колкото може), като единен с тях, но все повече проличава, че се откъсва от "общшя" вирус.
Очаквам,  тепърва да започне да му проличава все по - ясно,  че  "други лястовици, вият гнездо в мислите му".
Вие, не го ли усещате ?

Общи условия

Активация на акаунт