Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 897
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 660
Даяна нали не харесва пушачи, а Данчо пуши. Сега харесва ли го или не го харесва? Аз не пуша и си представям да целуна пръстите на пушач. Бляк!

# 661
Клер, направих си лека редакция на последния пост - моето мнение за причините за изневерите - Те Не се коренят само в изчезналото привличане към партньора. Simple Smile

# 662
Поредния скучен епизод.
Марето ме весели, с уасабито какъв рев изви. А после Даяна като изреждаше критериите за мъж, двете с Надя как се опулиха, Мария чак се приведе да види Дая да не се шегува и накрая заключи "Въй, ти си останеш стара мома" Smiley

Ванчето да не се усети, че става за смях? Нещо и тя дръпна назад.
На Петър властта пък му тежала, не ставал за ръководител!
Тия чалга купонджии да не се окажат първите участници във Фермата, които ще бършат гъзета с листа от дърветата.Smiley

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 11:53 от Cafelate

# 663
Даяна е просто много наивна. Това е повече е ясно. Привлечена е от оня боклук Данчо. Трудно се преодолява такова привличане, когато си в затворено пространство, няма как да се изолираш, чувстваш се малко или много самотен и ти е приятно да си близък с някого. Може да я обвинявате в много неща, но Даяна е чистосърдечна, не е въртиопашка, не играе женски номера. Има хора, които цял живот си остават наивни и уязвими за непочтени мъже. Жалко за нея, защото смятам, че е добър човек.

Освен това не мисля, че има самочувствие, напротив, смятам, че вътрешно е неуверена. Затова се залепи за първия, който й обърна внимание и все пак е сравнително млад и донякъде симпатичен външно.

Сериозно ли? Именно тя е върти опашка и много добре знае къде и кога да го говори.
Говори за Жанет, а после масажи и прави.
Обижда Антония, а когато спечели веднага слезе и сигурно 5 мин стоеше прегърната с нея. И куп други ситуации.
Отделно нали знае, че е сгоден, ако е толкова потресена няма да му целува ръцете.

# 664
  • София
Даяна има някакви критерии по списък, ама не винаги химията и любовта ги следва. Simple Smile

# 665
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Поредния скучен епизод.
Марето ме весели, с уасабито какъв рев изви. А после Даяна като изреждаше критериите за мъж, двете с Надя как се опулиха, Мария чак се наведи да види Дая да не се шегува и накрая заключи "Въй, ти си останеш стара мома" Smiley

Ванчето да не се усети, че става за смях? Нещо и тя дръпна назад.
На Петър властта пък му тежала, не ставал за ръководител!
Тия чалга купонджии да не се окажат първите участници във Фермата, които ще бършат гъзета с листа от дърветата.Smiley
ще им дадат някаква лекичка задачка за да си спечелят  Артия Smiley

# 666
Забелязахте ли, че Мария я нямаше на масата по време на цялото сервиране и представяне на Даяна и Данчо. Нищо не казаха от предаването, дали е била на лекар??????

Какъв лекар? И защо лекар? Ратаите не присъстват на тази вечеря.

# 667
  • София
Ендорфинче, разбира се, че това не е единствената причина за изневерите. Аз исках да кажа друго - в една или друга степен всички искаме партньорът ни да остане привлекателен и да ни харесва до старини. Просто Даяна го формулира ясно, което не е осъдително.

lolina33, това което пишеш за Даяна няма нищо общо с определението "въртиопашка".

# 668
Даяна има някакви критерии по списък, ама не винаги химията и любовта ги следва. Simple Smile

Абсолютно. Като да си на 14 и да си представяш, че така прекрасно ще се стече живота ти. Още с план-график за кариера и семейство в предишен епизод ми стана смешно.
Липсват ѝ спонтанност и живец. Данчо - ок, интересен, забавен, чаровен - минават ѝ дните във Фермата.
Но да се харесаш с "идеалният" по нейните критерии, излизат два-три пъти, Даяна е ледена шушулка, щото чака да я запознае с родителите си. И? Майката пълничка, бащата пусто само 1.82 ...мне, не става тоя убавец за връзка и любов.

# 669
  • София
Ау, Тонка простата... не си отишла за красота там, кокоши г*з, връзвай си косата. Дразнели я такива коментари, ми като си тъпа ще те дразнят. Още повече, че изобщо не знае кое как се прави. Няма ли да излиза вече?

# 670
  • Другата България
А аз съм шокирана, отново, за това как е възпитаван Калоян.
И от кого.
Момче от село Кокаляне. Лошо няма, да си от село не е недостатък, дори в някои случаи може да е предимство.
Да си селянин не е смешно, не е грозно.
Грозно и срамно е да си селяндур.
Уж възпитаван на ред, чест и достойнство, на уважение, ама явно само към по-възрастните.
За които и говори с умиление - за дядо си и родителите си. Дотук.
Откакто е влязъл, не е спрял да демонстрира явно неуважение към жените, като цяло. Първо с това, че те са, за да се "обяздват" /каквото и да значи това по Кокалянски/. После с уж невинните подмятания от сорта на това как жените "не са хора". Снощи обаче, по време на визитката на Антония, това "не си бита" ме хвърли направо в джаза.
От това червендалесто абитуриентче ще излезе абсолютен насилник. Има всички признаци на това, и горко на тази, която му пристане.

# 671
Ендорфинче, разбира се, че това не е единствената причина за изневерите. Аз исках да кажа друго - в една или друга степен всички искаме партньорът ни да остане привлекателен и да ни харесва до старини. Просто Даяна го формулира ясно, което не е осъдително.

lolina33, това което пишеш за Даяна няма нищо общо с определението "въртиопашка".
Права си. Но къде остават чувствата? Или те наистина са измишльотина на трубадурите от едно време, за да облекат малко в романтика нагона, който ни води в отношенията ни към другия (или нашия) пол. Спирам, че и до Фройд ще стигнем така. Joy

А това за "въртиопашката" ...не ми се коментира - Пак. Нелепо е, наистина... И абсолютно неуместно да се приписва на Даяна в случая.

# 672
  • Варна
Даяна е принцесата на тати, като писано яйце е гледана, за нея трябва най знатният момък от селото/града. Млада е, наивна е, нека си го търси, като мине 35 може и да спре да хвърчи из облаците и да вземе да се задоми. С толкова високи критерии за принцЪт, едва ли и някой ще се завърти покрай нея. Ето че и за актриса не я търсят, изгря и заляза в Скъпите наследници, туй и беше актьорството, пък да си мечтае за Холивуд.

# 673
Моите 20ст по темата Даяна. Естествено, че всеки търси и физическо привличане, колкото и да не си го признава. Друг въпрос е, че за всеки "красив" е нещо различно. Но ако Даяна търси само това...еми ще остане изненадана накрая.
Моя позната категорично отказваше да има нещо с по-пухкави мъже (не казвам дебели), защото не знаела как ще е в леглото с такъв, не била с такива преди. Заради това изтърва немалко наистина чудесни момчета (чудесни във всяко отношение - интелигентни, симпатични, с професия, перспективни, каквото се сетиш). Омъжи се за един с мускули, ама тъп като галош, едва си намери работа и добре че са родителите им да помагат финансово.
Не мисля, че Даяна е въртиопашка, просто все още витае в облаците и не знае какво иска. Още като видях визитката й, където говореше за актьорските си мечти, разбеах, колко не е наясно с реалността. Ама ще се оправи в някакъв момент.

# 674
  • Mediterraneo
Ех, на 27 мада и наивна и витаеща в облаците! И ненадейно ще се окаже на 40, сама, с котка.

Общи условия

Активация на акаунт