Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 900
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 675
Даяна както го раздава много дълбока, в крайна сметка ще се откаже доста повърхностно момиче.
Ама щом е успяла да си падне по Ники Илиев, какво се учудвам. Той е започнал да оплешивява, дали затова не го е зарязала.
От епизода разбирам, че тя колкото и да й беше споменавал Данчо за годеницата и детето, явно не се беше замисляла чак толкова.
А визитката беше доста красноречива. Мисля, че тя в момента осъзнава, че може би няма сили да се бори нито с годеницата му, нито рамо до рамо да води с него борбите за здравето на детето. Досега беше виждала основно забавната му страна - затова казва, че не го познава.

# 676
Цитатко продължава да копае дъното...😶
Не дадоха реакциите от визитката на Поли или съм изпуснала?

# 677
Не ги дадоха.
Вчера Петър показа някакво разграничение сякаш от триото. Както и реалното си отношение към Ванчето.
Но така и не става ясно за какво толкова е хейтила, освен при видеото с Асен.
Сладката баница силно ме заинтригува. Ммм.
Абе тия какво реват, че все са гладни? Всяка седмица пируват освен с рецептите на бабите, ами и все по нещо им се отпуска. Ето вчера - суши. Ако всичко е било в рамките на една вечер, чак ми е чудно как им остана място и за суши.

# 678
  • София
И аз това тъкмо щях да кажа...тристепенно меню и после да ти остане място за суши. А пък Тонката след забележката от Боби на другия ден отново беше с хубаво изкъпана и невързана коса в кухнята. Поли беше с кърпа на главата, после тя поне вързана. Пак ще има косми.

# 679
Хахах, а Поли яко се китосва, малеее. И със, и без грим, все тая. Ама бива ли такова старание да полага за тоя дето духа. И над печката си представям какво се случва с този ми ти макиаж. Направо се разтича цялата маска сигурно. Особено при рязане на лук...не знам.

Данчо много глупаво се опита да замаже за годеницата. Да не почвам и аз като Дана, ама ако съм на нейно място, само заради последната му реплика бих го била един хубав голям шут в задника. Не може така да тълкуваш обстоятелствата около себе си както ти изнася: един път така, един път онака.

# 680
  • София
"Въй, ти ше си останеш стара мома." - (Марчето към Даяна Grinning), ми най-приятна ми е от вички вътре, с чувство за хумор, казва си нещата, работи.

# 681
  • София
Като ви чете човек може да помисли, че се женят само тези, които нямат претенции. Харесваме - нехаресваме, дайте да се женим, че да не останем стари моми. После защо повечето бракове са нещастни.

# 682
Хахах, а Поли яко се китосва, малеее. И над печката си представям какво се случва с този ми ти макиаж. Направо се разтича цялата маска сигурно. Особено при рязане на лук...не знам.
Е как какво се случва?
Пудрата като падне, ще сгъстиш манджата, или малко за запръжка на бобеца. Сенките за очи са перфектен оцветител на мъфините, а фон дьо тена е за най-сладкото - в сосчето да си топнеш хубаво с протеиновото хлебче на Тониту ...ммм! Гурме три звезди Мишлен!

# 683
Аз уважавам желанието й да си намери естетически издържан на вид и поддържащ се мъж, обачее...чак да гледаш майки, бащи, баби, дядовци как изглеждали... вече ми е някак прекалено. Ванчето й зададе хубав въпрос: не се ли притеснява тя да не погрознее и надебелее с годините, но вероятно Дая счита себе си за съвършена, а хубостта си за непреходна.

# 684
Като ви чете човек може да помисли, че се женят само тези, които нямат претенции. Харесваме - нехаресваме, дайте да се женим, че да не останем стари моми. После защо повечето бракове са нещастни.
Не, никой не твърди да скочи да се жени само и  само нда си женена. Всеки има някакъв критерии при избора на партньор. Вярно чу първо те привлича външният вид. Но... това да ти е водещ критерии е смешно, даже жалко. Още повече да видиш какво са чисто визуално близките му. И ако той е хубав, добре сложен, възпитан и всичко най, най, а близкте му се окажат дебеелички, отпуснати и оплешивели го зарязваш.
Ами аки хубавеца нещо се разболее и тази болест съсипе хубостта  му. Тогава какво ще прави Дая.

# 685
  • София
Забелязахте ли, че Мария я нямаше на масата по време на цялото сервиране и представяне на Даяна и Данчо. Нищо не казаха от предаването, дали е била на лекар??????
И Ангел го нямаше.Специално следих дали ратаите седят на тази презентация.Но нямаше драми за храната,изглежда този път е имало порции за тях.После на вечеринката присъстваха и двамата.

# 686
  • София
Бедата на Дая е, че си призна. Много други имат същите критерии, но не ги афишират. Като ви казвам, че е наивна, не вярвате!

# 687
Е, как да не вярваме, че е наивна! Joy Наивна е, И то много.

# 688
Това е характерно за младостта. И аз като момиче все си ги харесвах едни...ами, хубавки. Айде, чак като "картинки" може би не, но много не са замислях над други качества. Чак майка ми, мине се не мине време, докато гледаме ТВ, показваше някой не толкова красив, ама примерно умен и питаше как го намирам. А при презрителното ми изпрухтяване започваше да ми обяснява: "ама той е адвокаат, или лекаар - умен е, интелигентен, добър, находчив." А на мен този умен и находчив просто ми се виждаше смотан.
Само дето Дая вече клони къмто 30 и вече сама би трябвало да си е направила изводите, че само една гола хубост ( особено при мъж) не е достатъчна.

# 689
Е, как да не вярваме, че е наивна! Joy Наивна е, И то много.
Направо ми е глуповата.

Общи условия

Активация на акаунт