Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 687
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 735
Тая Даяна, не, че нещо, ама преди я следвах в ИГ(много преди "Фермата" я отследвах) и ми изкачаше какво харесва. Ами и тогава ми изглеждаше глуповата, сега съвсем. Нищо особено не ми се виждаше. Скучновата.
Не знам защо така я оправдават. Не може да прости изневярата на момчето отвън, обаче и тя се превръща в "другата".
Иначе наистина е красива.
Пък за критериите ѝ даже не ми се хаби виртуално мастило. Grinning

# 736
  • при късмета
Хайде няма нужда да се връщаме пак на "другата ли е виновна за изневярата или изневеряващия"

# 737
  • София
Хайде няма нужда да се връщаме пак на "другата ли е виновна за изневярата или изневеряващия"
Моля те,моля те ,не подавай идеи! Grinning
Аз искам да останат без храна,без цигари,но с много алкохол.Също така ако ИА са едни продуценти на място,да вкарат Данювата годеница.Като ще я карат на нищо тази ферма,поне да развиват сюжети.
Не на последно място искам някой да си признае обратната сексуална ориентация!
Има си изисквания ,господа продуценти,нови!
А вие какво правите вкарвате бял ром,ох как прозвуча като напитка Simple Smile

# 738
По този начин формулирано няма общо с това, което написах, така че, да, няма да се връщаме изобщо.

# 739
Ее, стюга, де, съвсем на евтин латино-сериал от 90-те ще заприлича Фермата така.. Scream

# 740
А пък искам да върнат Милена.
А по повод това, че всички били изненади, че Данчо е сгоден, аз мисля, че повечето знаеха, включително и Даяна.

# 741
Цитат
да вкарат Данювата годеница. Не на последно място искам някой да си признае обратната сексуална ориентация!
Този филм сме го гледали вече. И годеница влиза, и гей имА. И никакъв латино- сериал не беше, а най - обикновена българска бозЪ от 5 стотинки.

# 742
КъдЯ това? Явно съм пропуснала.

# 743
КъдЯ това? Явно съм пропуснала.
Миналата година беха тия екстри

# 744
Ам, чи к'ва фьенка си?
Миналата година - Тихомир и годеницата на Караиванов.

# 745
Ама тогава не беше интересно. Годеника си беше верен та верен. Вкараха годеницата и им спретнаха годеж като от едно време.
А сега годеникът крушка. Друго си е да влезе една разярена годеница и да го вкопа за опашлето дето си връзва.

# 746
  • София
Иван и Андрей все към Къртицата си ги влече. Все да има любови, раздори, скандали, клюкарщини. И да викат родата да се обясняват.

# 747
Цитат
А сега годеникът крушка.
Grinning
С това кукуригу по ми мяза на лукова глава.

# 748
То и гея беше един гей...Душко Добродушко Smiley хич не им се получи сеира

# 749
Миналия сезон го пропуснах. Не можах да преглътна едните да са в луксозна къща, другите - под открито небе.
Много тъпо ми се видя. И като ви чета - не съжалявам за пропуска.

Общи условия

Активация на акаунт