Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 710
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 750
Ех, толкова ли няма тук някой от Габрово да разкаже за Йордан от първи лице?

# 751
Цитат
А сега годеникът крушка.
Grinning
С това кукуригу по ми мяза на лукова глава.
Joy Исках да ти дам пет гласа,така ме разсмя.

# 752
  • London
Още в първи сезон влиза годеница, тази на Варсамов и той й предложи брак тогава. Май и пръстен имаше! Мина много време те все пак венчаха ли се? Някой запознат ли е, защото тя тогава каза Да..., но се питам дали не й е дошъл акъла случайно.

# 753
  • Варна
Представяте ли си Пешо секса да посочи за пръв дуелист хАбитуриента, това ще взриви Фермата буквално, но уви, това само в моите мечти за зрелища се вписва. Най вероятно Поли гайтан вежди ще е избраната, а тя ще дръпне Дана.

# 754
По-скоро Мирон е режисьора.

# 755
Едно интервю с Даяна от юли тази година. Оставям линк, ако на някой му се чете.
https://urbn.dir.bg/wor-l-ds/zhivot-sled-glavnata-rolya-abstinen … ya-zatishie-burya
Скрит текст:
А сега една малка извадка за това каква роля иска да изиграе, в киното разбира се...🙄🤫

Много хубаво интервю и дава много отговори, дори без да четеш между редовете. Wink Разбрах и за гаджето баскетболист.

А я кажете Антония дали не се засрами от визитката си? Изцепи се с "Ужас", а Митко коментира - личало ѝ , че И като е облечена е страшна мацка, комо ли като е съблечена Smile

# 756
  • Sofia
Като стана дума за Караиванов- ето как се държи мъж на място. Бети си го харесваше и му се увърташе, но той запази приятелска дистанция, говореше за плановете им за сватба, деца...Не си позволи да интимничи като Данчо. Иначе и  на Даяна през ум нямаше да и мине да го гушка и гали.
Отношенията стигат до където ти позволят.

# 757
  • София
И Бети имаше заслуга.Твърдо си заяви за "нейното момче",имаше борба,сънища Simple Smile ,голяма скица,но удържа на всичко.

# 758
  • USA
Цяла нощ не можах да спя от мисли, какво е общото между Брад Пит, Леонардо Ди Каприо и наш Данчо.

Laughing С глас се смея.И мен ме изненадаха критериите на Даяна за бъдещия зет...една страница претенции и накрая ...бай Данчо от Каспичан. Laughing

# 759
А пък някои ще си кажат, лелелее Косъмчето и във Фермата влезнало. Wink

Ъъ, надявам се, че сещате се кой баш Косъм визирам.
Скоро се сетих, че той участваше в Къртицата, когато Ивайла Бакалова си счупи крака, нали?

Какви готини кастове са имали опосумите, защо така стремглаво вървят надолу? Хората ли не им се връзват или не влагат пари в каста?

# 760
Джабуланито може да дръпне и Тоца Косъма, но Дана е наистина по-вероятен втори дуелист.

# 761
Като стана дума за Караиванов- ето как се държи мъж на място. Бети си го харесваше и му се увърташе, но той запази приятелска дистанция, говореше за плановете им за сватба, деца...Не си позволи да интимничи като Данчо. Иначе и  на Даяна през ум нямаше да и мине да го гушка и гали.
Отношенията стигат до където ти позволят.
Те се харесваха взаимно, ама разумът надделя там.

# 762
Аз още тая надежда за мъжки дуел - Кустев срещу Калоян. И Калоян - към Кокаляне, съвсем близо му е до Железница, на няколко километра. Joy

# 763
Аз още тая надежда за мъжки дуел - Кустев срещу Калоян. И Калоян - към Кокаляне, съвсем близо му е до Железница, на няколко километра. Joy
тц.
Страх ги тресе "мъжете" ръководители "кокошките да не ги накълват" ако останат повече.

# 764
На Данчо прическата Grinning с най-добри чувства!

Общи условия

Активация на акаунт