Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 710
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 720
А, ясно....ще си го върна довечера, голям образ е тя, но много свестен човек ми изглежда

# 721
  • Варна/Амстердам
Обаче трябва да признаем, че ако човек ни чете за пръв път, ще има нужда от малко време, за да осмисли кой кой е. 😅 Иначе прякорите са доста красноречеви, ако си редовен зрител на "Фермата"-Шуменския Джепето, идилеца, манекена от ИДИЛ, Косъма, Шкафчето, Абитуриента, Джабулани. Може и ние да напишем един алманах за алтернативни наименования на участниците в предаването. 😂

# 722
  • София
А пък някои ще си кажат, лелелее Косъмчето и във Фермата влезнало. Wink

Ъъ, надявам се, че сещате се кой баш Косъм визирам.

# 723
Вокси, аз чета всеки ден, ама съм изпуснала кой е Джамбулани? 😁

# 724
Джамбулана е Поли. Макар че на мен повече ми е като Жабурана.

# 725
  • Варна/Амстердам
Джинжър, заповядай! 🤗

Това е Джамбуланката: 😆
https://youtu.be/pbySZUwl2fU

# 726
  • Другата България
Вокси, аз чета всеки ден, ама съм изпуснала кой е Джамбуланеца? 😁
Джамбуланито.
Поли фон дьо Тенска. Joy
А пък някои ще си кажат, лелелее Косъмчето и във Фермата влезнало. Wink

Ъъ, надявам се, че сещате се кой баш Косъм визирам.
Де тоз късмет!

# 727
Аз, квато съм си задръстена - изобщо не знам за какъв Баш Косъм става дума. Някой да ме измъкне от неведението, молим.

# 728
  • София
Да добавим и 'макияжа'
пак Полито Simple Smile

ензимче,
от Под прикритие - Александър Сано

# 729
  • Другата България
Аз, квато съм си задръстена - изобщо не знам за какъв Баш Косъм става дума. Някой да ме измъкне от неведението, молим.
Сано.Heart
"Под прикритие^.

# 730
Благодаря Ви! Аз не съм го гледала, иначе май се сещам кой е Сано. Бе, задръстена работа. Joy

# 731
Поли преди "пълната промяна" с редките зъбки май ми е по-симпатична. Поне прилича на нормално човешко същество, а не на киборг.

# 732
Никой не си избира природните дадености, не могат всички да са красиви като Елизабет Тейлър (не ми се смейте, тя ми е вечният идеал за красота). А ако бяха - нямаше да го забелязваме, нали?! 
Но Поли явно е страшно суетна, набива се на очи какви грижи полага да изглежда добре. Не ѝ се подигравам, но ми идва в повечко толкова гримиране у фермата. Че даже и "великата" Жанета ОсиповНа не се гримираше накрая, което си е постижение за такова момиче...  Simple Smile

# 733
  • София
Сцената между Даяна на Данчо, когато той я погали, а тя целуна ръката му...
Честно, на мен ми хареса. Усещането за мен беше красиво.

# 734
  • Велико Търново
И Ангел го нямаше.Специално следих дали ратаите седят на тази презентация.Но нямаше драми за храната,изглежда този път е имало порции за тях.После на вечеринката присъстваха и двамата.
Може би Пешко след скандала миналата седмица се е усетил и е разрешил да отделят за ратаите. Което пък идва да покаже още веднъж, че Антония не е знаела това правило или пък въобще не е зацепила да провери какво и колко се готви. Вероятно и другите не са го знаели, де, защото пък е можело Ваня и Петър да я уведомят, че порциите са с две по-малко. Той готвачът ги предупреди, но явно никой не си го е сложил много на акъл.

Общи условия

Активация на акаунт