Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 887
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Майсторите на бани като отявлени интелектуалци е нормално да се женят за умни жени. Щото и умните жени предпочитат такива мъже.

В тази връзка да дам един противоположен пример. Един приятел навремето ходеше с едно много хубаво момиче. Ама все не се женеше за нея, щото искаше жена, дето да си е сигурен в нея, да не я мисли,  една дума - умна, обрана, чевръста вкъщи жена, да няма много претенции. Е хубавото момиче, защото си беше хубаво, накрая си намери хубаво момче и до ден днешен живеят щастливо. А моят приятел си остана стар ерген, защото не можа да я прежали, всички след нея сравняваше с нея и така и не намери щастието.

Аз знам едно - женя се по любов, а не с едно наум.

# 706
Не знам как може някой да е толкова тъп - на 27 г. и да не е осъзнал колко преходно нещо е красотата.
Явно може. Тя явно се смята за наистина неземна красавица и - съответно заслужава невероятно красив мъж, който да може да танцува - също така. Не че не е хубава, но това е въпрос на вкус. Пък вкусове - най-различни, а тя не е тоочно класическа красавица, както тя се изразѝ, обяснявайки какво търси.
Някак смешничко ми стана обяснението ѝ на баба Дора, че всъщност не е мургава, във фермата е почерняла. Joy
Аз толкова черна не мога да стана никога, и пет пъти да ходя на море, и навън да стоя повече, все тая. Joy Тя си е смугла, кви ги дрънка.

това че е смугла, кусур ли е? По-скоро е преимущество за мен.
А като гледам какъв мъж е харесала (Данчо) явно все пак критериите и за красота не са кой знае колко високи. Не че е грозен човекът, ама не е и Ален Делон.
Според мен тук всички харесват красиви мъже, ама не знам що не си признават. Грозен никоя няма и да му даде шанс да и покаже колко стойностен е иначе като човек. За мен също външният вид не е без значение. Но самата аз не съм Василиса прекрасна и се целя по-ниско. Много красив мъж видя ли изобщо го отписвам щото знам, че нямам шанс. Но Дая си е хубава и и стиска да се пробва с най от най. Мога само да и завиждам. Но все пак като критерии за мъж да изтъкне красота и танци.... Много повърхностно... Струва ми се, че и е важно да си има украшение да може да се праска с него пред хората, да и завиждат, да не я излага.... А не толкова тя самата как се чувства с него.

# 707
Къде съм казала, че да е смугла е кусур? Смешно ми стана, че обяснява, че Не е. Защото бабата за бели-слънце невидели софиянки говореше, та Дая някак се смути, че ѝ казва истината - че си е матова, в никакъв случай - бяла. Нищо лошо не влагам в това, просто споделям впечатления. Simple Smile
Не подскачайте за всяко нещо. Приемайте и чуждото мнение - даже да не ви харесва.

# 708
Струва ми се, че и е важно да си има украшение да може да се праска с него пред хората, да и завиждат, да не я излага....
Бе колкото и хубав да е, ако се праска с него пред хора, не знам как няма да се изложи Smile

За мен Даяна с тези "критерии" просто се опитва да покаже, че уж няма нищо към Данчо, което на всеки е ясно, че не е така, ако ще и да каже, че харесва само афроамериканци и друг няма шанс със нея.

# 709
Никой тук не твърди, че не харесва красиви мъже. А това, че не не всеки започва и приключва само с красотата в изборите си.
Жененето по любов защо трябва напълно да изключва и наличието на поне малко разум, най-малкото за да прецениш този човек става ли изобщо за семейство?
И ако една жена, както случая с Даяна, през половината време мрънка колко е недоволна от бившия си и изневерите му, а през останалата половина от времето сама се закопава с някой, който изобщо не знае какво иска, и в същото време тази жена твърди как ги избира по хубост до девето коляно, дали не се получава точно така, че някак да бърка в преценките си? Другия възможен вариант е отново да са извадили изказването й от контекст и това, което е казала за хубостта да е било като един вид анализ защо не й са успешни връзките.
За мен лично, по-важно е свекървата ми да е свястна, отколкото красива.

# 710
Само още едно изречение и спирам по темата
Скрит текст:
Отговора  на един приятел на ММ, каква жена си търси: "Каквато ще да е, слаба, дебела, бяла, черна, все ми е тая! Само да е човек!"

# 711
А този бивш с изневерите, наистина ли е Ники Илиев? Аз малко не съм в час с клюките. Но поне от две години той някак рязко погрозня, че и косицата му се разреди. На този хубавец ли Даяна е преглъщала забежките?

# 712
Gingerbread, това някои хора го знаят/осъзнават от млади, други - по-късно трети - никога.
Въпрос на ценности.

# 713
Подсетхте ме за един разказ от майстора, дето ни прави банята преди 5-6 години. Като се женил, баба му не харесала булката, щото не била от "най-личните моми". Той обаче и отговорил, че и красавица да вземе, няма да е вечно млада и ще погрознее, ама за сметка на това неговата щяла цял живот да си остане умна и ще му роди умни деца!😄 За него това било приоритет. Каза, че и ден не съжалява за избора си. Прагматичен човек. Заедно са вече 45 години. Света е шарен.

Аз пък казвам, добре, че има сапиосексуални хора, че  и умните да имаме шанс Laughing
Иначе, не знам защо всички са се хванали толкова за думите на Даяна. Обсъждаха външността, тя сподели какво мисли. Ако бяха обсъждали интелекта, може би щеше да сподели критериите си и за него. Това, че иска да е привлечена от партньора си, не е грях, нито нещо необичайно.  Да не говорим, че красотата е субективно нещо. Снощи някои от мъжете там точеха лиги и по Антония след визитката ѝ. Аз пък не я намирам за привлекателна. За едни Данчо може да не е хубавец, но тя ако го харесва, за нея това е красотата. Истината е, че тези първични критерии, които имаме, всъшност ни "помагат" само за първоначлния избор - дали да обърнем внимание на някого. Историята познава много случаи, когато някой се влюбва в друг без да отговаря на критериите му,  след като поради стечение на обстоятелствата е имал възможност да обущава и да опознае човека насреща. Когато това пък се случи, никой вече не си спомня или не прави анализ на критериите си. Ако го прави, значи не е влюбен.

# 714
  • София
Леле, не може да ви изчете човек, 10 стр. за Даяна Simple Smile
На мен ми е сива и скучна и не я следя чак с такъв интерес, ама искам да питам феновете и, Ок, всичко е ток и жици и Данчо е виновен, а тя жертва. Но сега след като видя видеото и вече знае (според мен е знаела отдавна) за годеницата на Данчо, защо му целува ръката? Досега не го бе целувала по никакъв повод, а точно сега го цунка? Това не е ли опит да се присламчи още повече, да не изстине местенцето? Това за мен си е женски трик за още по-голямо привличане на внимание. Не съм сигурен обаче, не мога да разбера кое е трик/хитрост/игра и кое е истина. Признавам си, сложно е и няма как да знаам какво и е в главата.

# 715
Мъж с кукуригу изобщо не ми се вписва в категорията красавци. Изненада ме неприятно снощи Даяна, очаквах отдръпване след тази визитка, а тя напротив. Той не отрече, измрънка нещо също толкова неопределено....А тя има ли приятел навън в момента?
С кого се е скарала Мария /кое е това уасаби, за което коментирате, че с тия ваши епитети.../

# 716
Спокойноо, Дана ще каже как стоят нещата. Вече ги е взела на мерник. Нали щеше да сваля маски LaughingLaughingLaughing
Според мен ще се отдръпне съвсем Даяна, но вчера след визитката беше толкова объркана, че може би не й се е сторило много удачно веднага да му сложи хикса, защото не се знае той как щеше да го изтълкува. Тя в момента хем му е бясна, хем го съжалява, хем й е мил, защото той си е...ами такъв - лесно печели хората. Но конкретно Данчо трудно би бил единствено неин. Той ми изглежда като онези, които на всеки по парченце дават, но никога всичко.

# 717
Едно интервю с Даяна от юли тази година. Оставям линк, ако на някой му се чете.
https://urbn.dir.bg/wor-l-ds/zhivot-sled-glavnata-rolya-abstinen … ya-zatishie-burya
А сега една малка извадка за това каква роля иска да изиграе, в киното разбира се...🙄🤫

# 718
Щото Дяволче, има една порода риалити героини, които умират да срещнат и изживеят/изстрадат любовта пред камерата. Като почна с Елена от брадъра някога и стигна до миналогодишната скучаеща домакиня - Краси. Че и сега Даяна - Данчо. "Една забранена любов" за която дълго ще се говори, пише и рейтигите ще вдига.

# 719

С кого се е скарала Мария /кое е това уасаби, за което коментирате, че с тия ваши епитети.../

Не се е карала с никого, опита суши с уасаби и изригна: "Уу, ко'й туй лютото, бе" - нещо такова. Просто много забавно се получи след "челния сблъсък с уасабито" . Трябва да го чуеш, така написано звучи много постно за колоритната Мария.

Общи условия

Активация на акаунт