Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 744
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 765
  • Mediterraneo
Прическата му е най- малкият кусур на тоя Сульо!
Аз някак мисля, че дуелът ще е мъжки...

# 766
  • Sunshine state
Данчо се прави на тийн, ама не му върви хич. Явно навлиза в критическата и му се младее. 🙄

# 767
  • Sofia
Piputka, той от далече си младее, само в близък план е на 40.

# 768
Ама Много му тичкаше прическата на Гео Милев, дето за Хитлер я беше гласил. Joy

# 769
  • София
А пък някои ще си кажат, лелелее Косъмчето и във Фермата влезнало. Wink

Ъъ, надявам се, че сещате се кой баш Косъм визирам.
Скоро се сетих, че той участваше в Къртицата, когато Ивайла Бакалова си счупи крака, нали?

Какви готини кастове са имали опосумите, защо така стремглаво вървят надолу? Хората ли не им се връзват или не влагат пари в каста?

Точно така, правилно си спомняш. Сезон 2 (и последния, скъпа продукция, а и прекалиха с искрено и лично). Simple Smile

# 770
  • Sunshine state
Той е направо нагледен пример как от фаворит се изпада до дъното в моята лична класация. И хем на тия визитки гледам да не вярвам, и пак се подведох.

# 771
  • Варна/Амстердам
Никак не ми харесват дежурните приказки на Данчо, че българите сме мрънкачи и това, че положението в България е прекрасно за всички. Неговото мнение не е меродавно, защото той е представител на управляващата партия, от която е получил определени облаги. Макар да не вярвам на "процъфтяващия" му бизнес, предвид факта, че е участник в предаване с награден фонд. Например един наш средностатистически пенсионер получава пенсия, която се равнява на сумата, с която един възрастен нидерландец покрива разходите си за храна за седмица. Естествено някои ще кажат, че стандартът е друг. Но обикновения амстердамски дядо (да речем) ходи добре облечен, посещава редовно оперни и театрални събития, пътува в чужбина, а българският такъв се чуди как да си покрие елементарните разходи.

# 772
Йордан пък ако не беше завъртял лав стори, хич нямаше и да го забележа в масовката сред Стоян и Боби. Не знам Даяна с претенциите каква красота видя в него.

# 773
  • Sunshine state
Никак не ми харесват дежурните приказки на Данчо, че българите сме мрънкачи и това, че положението в България е прекрасно за всички. Неговото мнение не е меродавно, защото той е представител на управляващата партия, от която е получил определени облаги. Макар да не вярвам на "процъфтяващия" му бизнес, предвид факта, че е участник в предаване с награден фонд. Например един наш средностатистически пенсионер получава пенсия, която се равнява на сумата, с която един възрастен нидерландец покрива разходите си за храна за седмица. Естествено някои ще кажат, че стандартът е друг. Но обикновения амстердамски дядо (да речем) ходи добре облечен, посещава редовно оперни и театрални събития, пътува в чужбина, а българският такъв се чуди как да си покрие елементарните разходи.
Абсолютно! Но аз не спирам да се дивя на хора, които рисуват една розова картинка, сякаш нв живеят в тая държава?! Ситият на гладния не вярва, един вид.

# 774
Дочитам ви още, но да дам и аз своя принос по отношение коментарите за Даяна. За мен това с външния вид само потвърждава, че тя живее заради хорското мнение. Няколко пъти спомена как иска всички да я харесват, да я одобряват и какво по-хубаво от това да я виждат с красавец и да цъкат хората с език колко са красиви и как си отиват. Затова държи толкова на този външен вид. Не мога да я съдя обаче понеже до известна степен съм същата (като изключим само разследването за това какви са родителите, как изглеждат и т.н.) Не мога обаче да я оправдая за това, което се случва с Данчо. Много ми паднаха в очите и двамата.

# 775
Ами да, българинът бил мрънкалник, вечно недоволен, я на Данчо как му вървял бизнесът, щото е умен, способен...

# 776
" Помогни си сам, за да ти помогне и Господ"...
Данчо като човек на сцената го знае това. Та, ако не беше тази закачка с Търсещата Пит,  кой щеше да го забележи? Ей го Стоенча - пълно информационно затъмнение.Нито той показва нещо, нито ние зрителите се интересуваме от него.

# 777
  • София
Ами да, българинът бил мрънкалник, вечно недоволен, я на Данчо как му вървял бизнесът, щото е умен, способен...

Или щото е със силните на деня.

Лошо впечатление ми направи с политикантските си агитации колко от хубаво по-хубаво ставало благодарение на властта.

Иначе се чудя какво толкова им обсъждате на него и Даяна няколко страници поред

# 778
Даяна много претенции на приказки...тя какво предлага? Дали, ако евентуално гадже провери родителите й, дали може да върти къща...дали ще мине успешно интервюто?
Тя натърти, че влиза в кухнята за да яде...Явно не готви...морала й е под въпрос,  залепи се на сгоден мъж. Дори й да е за целите на рейтинга,
доста й  пострада имиджа. Според мен.

# 779
  • София
Оффф пълна табла шоколади, всичко е една реклама на Лидъл, изключително досадно.

Общи условия

Активация на акаунт