Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 690
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 780
Ами да, българинът бил мрънкалник, вечно недоволен, я на Данчо как му вървял бизнесът, щото е умен, способен...

Или щото е със силните на деня.

Лошо впечатление ми направи с политикантските си агитации колко от хубаво по-хубаво ставало благодарение на властта.

Иначе се чудя какво толкова им обсъждате на него и Даяна няколко страници поред
Защото ни е скучно...
Чакам да се случи нещо интересно, но освен скопения опит на Даяна да флиртува със сгоден фокусник, общински съветник,  ...друго за момента няма.

# 781
  • София
Хахахахах, патка!

# 782
Поли изненадана че е дуелист. Ти да видиш.
Разбрахте ли сега защо е тя там. Да дава ръна за душата, не да кове, да готви и да работи.

# 783
  • Mediterraneo
Олееее, Фондьотенска колко е злееее!

# 784
Ахахаха, коефициент на полезна дейност вика...тоя Петър е много кух!

# 785
Не мога да разбера защо е толкова изненадана...

# 786
Айдеее, Дана пак започна. Щом има женски дуел и тая почва, да умира от страх.

# 787
  • Варна/Амстердам
Пророчицата Дана пак започна с предсказанията и усещанията. Скоро си я представям с една кристална топка, в която да вижда бъдещето.
Джабулани е поредната жена вътре с нереална преценка за себе си.
Косъма си мисли, че притежава необикновена сила като Конан (Косъм 😂) Варварина и победата е найна.
Силно се надявам Поли фон дьо Тенска да прояви разум и номинира Тонка или Шкафчето (първата да е с предимство), та поне отмъсти на Бай Петър.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 21:36 от voxxymoxxy

# 788
  • София
Щеше да стане интересно, ако Дана беше взела имунитет, но уви, много е зле. 100% втори дуелист.

# 789
Дана ако иде на дуел срещу Поли като нищо ще се издъни, защото психически няма да издържи. Много е лабилна.

# 790
  • София
Аз пък искам Антония да си ходи. Дори Дана и фондьотенката не ме дразнят толкова. Мутренското ми идва в повече.

# 791
Оффф пълна табла шоколади, всичко е една реклама на Лидъл, изключително досадно.
Ам чи то и участниците от Лидъл Simple Smile

# 792
Хахахахахаха. Уби ме, voxxymoxxy. Косъм Варварина Joy Joy
Много ги целиш.

# 793
"ДАНА  пак вкара лудия поглед" култов коментар на Надежда след битката за имунитет. Мен този поглед ме плаши до смърт и  не знам защо като го видя после не мога да спя цяла нощ.

# 794
  • Варна/Амстердам
Пророчица Дана предрече:" Ще редя битки като куче пак до три часа сутринта!"😭😂

Общи условия

Активация на акаунт