Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 910
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 870
  • Варна
Честната Даяна уж потресена след гледането на визитката, а сутринта се събуди в прегръдките на сгодения Йордан...
Аз останах с впечатлението, че Дая се потресе като видя детето,  и как се е борил Данчо за него.

# 871
Е какво чак сега се потриса Даяна, Данчо отдавна им разказа за детето и през какво са минали. Пълно театро играе Дая, скучно при това.

# 872
  • Варна
Е какво чак сега се потриса Даяна, Данчо отдавна им разказа за детето и през какво са минали. Пълно театро играе Дая, скучно при това.
Едно е да ти разкажат, друго да го видиш. И мен ме разчуства видеото на Данчо и детето му.
Честно казано мислех, че той го гледа  и от това се разчуствах повече. Нещо такова сподели и Даяна, каза: виждаш че не всичко в живота му е хахо-хихи, а е преживял и се е борил с тежки неща.

# 873
За мене и разказаното от Данчо беше достатъчно, за да разбера през какво са преминали горките хора. А детето изглежда доста добре. Дано се развива добре, душичка.
Тя Даяна и за годеницата се направи на ударена, а не е като да не я е споменавал Йордан.

# 874
Ама трябваше да ги глобят, та следващата седмица да са на минус 100 лева.
Аз също продължавам да не разбирам защо сложиха цветя на кокошарника, а всичко останало няма никакъв вид. Ни легла, ни кухня, ни нищо. Супер неугледно изглежда цялата ферма, а вече преполвихме сезона.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 12:29 от Gingerbread

# 875
Май съм проспала част от епизода. Никакво състезание между мъже не видях.
Помня как Пешо спинкаше сладко при посещението на Андрей и как нямаше очи да отиде да го поздрави. Помня за посочването на Поли за първи дуелист и че Дана и Тона се пенявеха. Състезанието за имунитет - също. Но кога са си мерили бицепсите мъжовете, кога Стоян се е радвал, а Мара ревала - не знам.
Марчето си е ревлива, душата. Не мисля, че е лош човек тя, но говорът и маниерът й са много неошлайфани и дава вид на доста елементарна твар, каквато всъщност не е съвсем.
Дайчето нещо започна да се цепи от Данчо, мдааам...

# 876
  • Асеновград
Искам Поли (храната за душата) , да извика Тона ,,тъпото,, и да си е праща вкъщи. Едвам и слушам глупостите , един израз който ме вбесява е ( Ще и пръсна панаира).....направо откачам.
Водещите и те няма ли да спрат с това Хепи Ванче , направо е смешно.  
Дана умира от страх , да не отиде на дуел , малко ми прилича на Бети от миналият сезон.
Петкан Алфата , най зле фермер засега , само думи и перчене. Нито успя да възложи задачите както трябва , само шушукат и обсъждат със  Селяка и Тъпото останалите фермери.
Голям срам за всички , реакцията и коментарите на Андрей , относно стопанисването на фермата.....чак аз се засрамих.
И хайде да излезнат сухи от водата Мара виновна.
Скука голяма този сезон....
Подкрепям за сега Ангел и Кустев.

# 877
Това с шоколадите бе прекалено. То тристепенни гозби, то сушита, то шоколади сега, пиене и ядене на корем, не е истина просто. Това за маите бе потресаващо, че не се сетиха. Дори не е нужно да се знае като факт, но те елементарна обща култура нямат за да навържат джокера с какаото. И им дават кошница с шоколади и бонбони?!
И&А имат желание да пос***т участниците, докато нямат тоалетна хартия според мен Simple Smile Вижда ми се в техен стил.

# 878
Нé мой ги уплаши липсата на тоалетна хартия, нали имат вода, сами го казаха. Даже, честно казано, ми се издигнаха в очите с това, че се мият. А Дайчето взе салфетките, да си ядат шоколадите, на нея салфетките ѝ били по-ценни.
А ако ги глобят, както предлага Джинджърбред, после с какви ли екстри ще им се реваншират - черен хайвер и шампанско, стриптийз? Satisfied

# 879
  • Варна
Га Косъм разхищаваше пейпъра, не рИваха, да се върнат сега към първобитното😂.
Пешко дан се помайва, ами да хваща чука, обзавеждането на семейното ложе го очаква, нали вижда булчето кЪ нервно ходи.
Въобще да не ми говорят че са гладни, това суши не е като препечена филия с мас, срамота бе, а как ми се хапва😖.

# 880
Включвам се в темата..за съжаление този сезон никой не ми допада може би Кустев
Другите ...пълна скръб
А дуелите от скучни по скучни
А като си спомня миналата година какви играчи и дуели имаше Сами, Велислава...
В миналия сезон всички ми бяха симпатични и у всеки намирах нещо хубаво дори ,  някои да ме дразнеха.Сега така и не си намерих фаворит.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 11:35 от biology girl55

# 881
Има нещо куцо и в строежите. Комин се прави преди покрив, а не обратно. Да режеш покрив, защото тепърва трябва да правиш изход на комина е против всякакви строителни правила. После ще тече, каквото и да правиш. Единствения начин да е както трябва е първо комина да е готов и после правиш покрива около него. Изолацията против течове, която се слага на покрива, трябва да застъпва и комина. Сега няма начин да я сложат. Обаче този дето им оценява задачите, май само това прави, вместо да каже кое първо. До сега само една задача им дадоха, иначе те се ги избират. Обзавеждането сигурно ще го оставят за после.
Това за комина и на мен ми направи впечатление.
Не съм майстор, доста далеч съм от строителството в ежедневието си, но и аз знам, че покрив се прави около комин, а не обратното. Някой по-запознат за коментар ?

# 882
Цитат
А ако ги глобят, както предлага Джинджърбред, после с какви ли екстри ще им се реваншират - черен хайвер и шампанско, стриптийз?

Ще се реваншират като върнат Гримовенска, ако отпадне. Тия души храна искат. Ни мой ги оставят гладни! Innocent

# 883
  • London
Права или не Мария реално злепостави колегите си участници. Направи така че всички да прекарват по-зле престоя си занапред и да... Аз ако съм участник ще предпочета времето да минава като на почивка, няма да се бия през устата колко ми е ваканционно  и как работата ми е малко. Или е много проста или гледа да се хареса на зрителя, навярно обаче е първото. Сега заслужава всяка седмица да етя ратай по новите правила... Да си е траяла както се казва.

# 884
  • Mediterraneo
Абе права си, но и животът на ратаите този сезон няма абсолютно нищо с досегашните сезони. Винаги е било много натоварено да си ратай, а сега наистина си е РАтаЙ.

Общи условия

Активация на акаунт