Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 690
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 855
Ето пак , Мария казала че ратайската работа не е чак толкова тежка, имайки предвид колко повече опъва тя самата като нератай, и продукцията веднага скочи. Защото е жена, Анго колко пъти го спомена никакви проблеми. Мъжете се издъниха , останаха без пари - веднага им пратиха храната на щастието- шоколад. Не знам на колко въпроси трябваше да отговорят , ако не бяха уцелили и този вероятно следващия щеше да е - от шоколада може да са прави :
а) храна , б) десрт ,в)изобщо нещо за ядене г) атомна бомба(грешен отговор , единствения , моля ви не го избирайте него).
Мария ми става симпатична лично на мен , може би само тя и Даяна са ми харесваните герои .
Калоян обаче е доста пъргав и ми се струва че може да отнесе бат ви Пепо като куцо пиле домат. Не знам той дали се правеше на умряла лисица , ма и Стоян да го бие

# 856
Смешното е, че досега не са наказвали ратаи, които отказват да работят, а Мария, че си била превишавала правата - наказание. Значи - не е толкова важно да си изпълнява задълженията, а да внимава в кои помещения влиза - това е от първостепенна важност. Изсмукано от пръстите, драма са има, сълзи и сърдити, това търсят от продукцията, че току-виж настанал мир и сговор, ужас, кЪ щяло.

# 857
Честната Даяна уж потресена след гледането на визитката, а сутринта се събуди в прегръдките на сгодения Йордан...

# 858
  • при късмета
Според мен наказанието е не толкова заради Мария, а заради липсата на контрол от фермера. Няколко пъти вчера натъртиха, че тя престъпва правилата, защото фермера ѝ се отнася приятелски или нещо такова. Даже първо гласът зад кадър тръгна с напомнянето, че тази година фермера определя правилата за ратаите, а не продукцията. Никой до сега не го приложи. И кадри с Милена като фермер даваха и от фермерството на Кустев, като бяха без спални чували.

# 859
  • София
Ми да накажат и посочат с пръст пред всички Петър, а не Мария? Или поне и двамата.

# 860
  • при късмета
Е то няма да има персонални наказания, дори и за Мария, а занапред ще наложат правила за ратаите от продукцията и ще изземат тази функция на фермера. Това е наказанието

# 861
  • Бургас
Моето мнение е, че това генерално решение по отношение на правилата бе наложено след появата на Андрей /стопанина/. И преди е идвал и е негодувал към отношението на фермерите спрямо стопанството, но като че този път беше малко повече. Принципно фермерите са си виновни, тъй като от самото начало разбраха, че тоя сезон е "мекото на хляба" и като сега никога не е било.

От друга страна, мисля и че е възможно всичко това да е сценарият на този сезон. За разчупване на играта, за да не гледаме все едно и също, макар до голяма степен да е така. Smile

Хубавото от цялата работа, ако това изобщо може да е "хубаво", е че за пореден път стана ясно, че ние българите без контрол сме "жив - зян".  Тотална бащиния..

# 862
Добро утро. Аз ся ставам. Почти като във фермата.
Хептен го удариха тези на курорт. Спане до късно, ядене, купони, игри и тук там някаква работа.
Според мен използваха казаното от Мария за да стегнат дисциплината, но причината е посещението на собственика. Ама нали за да има интрига - айде Мара виновна. Всички са за наказание. Най вече фермера.

# 863
  • Варна
Вярно, че в тазгодишната Ферма, се счупИха от едьене и пиьене. Харесваше ми повече вариантът с кошниците, ама нали трябва да вкарат реклама на Лидъл, спретнаха им едно малко киоскче за продажба.
Поли никого няма да победи, каквато е меланхолична ще заспи по средата на някоя битка. Ама тя верно ли си мислеше, че с меденият си гласец ще избута до финал.
Ще ме е яд ако не се смени статуквото, Пешо секса вече не мога ни да го гледам, ни да го слушам. Искам Надежда за фермер и казармен тип управление и да ги вдига в 6 часа без тън мън.

# 864
  • София
Вчера малко гледах с едно око, ама сега, четейки коментарите, наваксах. Мария ми харесва, чувствителна е, има достойнство, изпитва вина. Да, тя е повода, но не и причината.
А Андрей, собственика, беше абсолютно прав да се ядоса. И това явно преля чашата.

Даването на толкова много храна и алкохол е странно, то разбирам реклама и т.н., ама се загуби идеята на играта. Какво от това, че останаха с 56 стотинки, като им дават кошница с шоколади и т.н. А и след тристепенното меню сушито беше малко прекалено.

Петър сам си каза, че не става да управлява хора. Това не е за всеки и той поне си го призна. Според мен вече няма да драпа да е фермер, и вице ще е ОК за него.

Поли е смешна. До сега не ме дразнеше толкова, но човек трябва да има някакво критично мислене и самопредстава. И с това гримиране на това място е просто смешна. Дано да дръпне на дуел Антония или Ваня.

# 865
  • при късмета
Нали бяхте изпращали линк към темата на някого, Ванчето беше май. Бих ви предложила, който има профилите на участниците в ИГ и ФБ да я изпратите на всички. Нека се "радват" на всенародната любов

# 866
Пореден фермастичен епизод. Така ми прикова вниманието, че си спомням как Дайчето опипваше Пешко, и после ...се събуждам - Марчето реве. К'во е туй чудо? Да не би да не е успяла да опипа Пешовите бицепси? Rolling Eyes
То не било това драмата, най ми били евтини продуцентски трикове. Ще им намалим храната и ще нарочим един за виновен. Гений е Мирон! Не на нас тия. Бигбрадърски похвати, съшити с бели конци!
Очаквано Сестра Грим изтегли късата клечка. Тя пък изненадана - парен чук я бил ударил. Каква невероятна фермерска драма! Жената цял месец им хранила душата, а те неблагодарни. Даже отслабнали според Надка.
От жените, която и да избере - все  ми е тая. Марчето си взе щит, другите да се спасяват.
Всъщност иска ми се Гримовенска да дръпне Шкафчето и на него да си реди гримовете в събота.Wear Lipstick Wear Purse Misc Art

# 867
Да бе, Поли с тая "храна за душата" толкова смешна... Не било важно да се коват пирони, а да блее в хор с овцете, с грижа за душата на всички, колко трогателно.
И въпреки че Поли ме дразни доста, не може да се мери с половината мозък, която е възможно най-отвратителната участничка дотук - от всички сезони.

# 868
  • Mediterraneo
Добре, де, какво ядат толкова? Нали пари нямат. Все някой нещо яде. Като даваха кадрите с нарушителката Мария, тя все нещо мели.

# 869
Забавлявах се нощи аз с игрите на мъжете и със сляпата баба.
   Казали сте всичко,което и аз мисля.Много искам Поли да дръпне Тонка или Ванчето.Дана нека си стои,бай Анго добре се занася с нея.

Общи условия

Активация на акаунт