Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 679
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 840
Лично на мен епизодите на Мирон повече ми разкриват хората и са по интересни.

https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fermata- … -i-dzhendari.html
Благодаря, че го качи, интересно е...
Дана май не прави разлика между джентълмен и кавалер

# 841
Пореден скучен епизод. Добре, че бяха импровизираните състезания, че да има нещо за гледане. Скучен избор на дуелист и скучен дуел между жените след това.

# 842
  • London
На мен пък епизода много ми хареса. Беше приятен, имаше смешни моменти.
Поли може да избере и Ванчето, и да уцели Петър право в сърцето, above all...

То това може и да цели той и ако Ванчето падне да го предложи за фермер и срещу Поли има пак 100% шанс. 2 и 2...си е 4. Пък, ако Ванчето спечели ще вотят за нея за фермер и той вице. И с Косъма подобна стратегия... Ако случайно я избере.

# 843
Аз се надявам на изненади от Поли - да покаже неподозирани умения, каквото дотук не сме видели - например - сила, бързина, баланс. Не че много си вервам, ама имам такова желание да победи половината мозък, че се надявам на чудо. Trollface Тонка е твърдо убедена, че превъзхожда всички жени (май - във всичко), аз такова усещане добивам като я слушам. Победи Милена, но с момиче на нейната възраст, спортно при това - може пък да се озори, че и да падне, нищо че точките ще реди.
Но още една седмица мутрите на власт - като следствие от избора на Тонка  - това ще ми е трудно за преглъщане вече, пффф.. Надявам се да проявяват здрав разум всички останали и да не гласуват пак за тях, то не се търпи вече. Не вярвам да са толкова тъпи останалите и да не осъзнават, че като гласуват за тях, им разчистват пътя към финала - седмица след седмица.

# 844
Аз не разбрах Мария що рева? Нали не е първата седмица там, знаят се правилата.  Някои дори съвсем ги бяха оставили без порции. Ама тя била яла права. Права,седнала,легнала, все тая. Нарушаваш правилата. Пък после рев.

# 845
Не знам, ама аз и в това надушвам опит на продукцията да създава конфронтация и напрежение между участниците. Какво толкова е направила Мария - влизала по помещения, където не може, ау, углавно престъпление, така го изкараха Иван и Андрей.
Ми Пешо да ѝ е направил забележка, тя като не се усеща. Ама и на него много му дреме, а тя си е простичка...
Наказват я, защото каза, че ратайският живот тази година е пълен айляк, това усещам аз. Simple Smile

# 846
  • Sunshine state
A не е ли права Мария? Андрей, собственикът на фермата, дори разбра, че са като на почивка - спане до късно (защо да се пънат, като храна и пиене на корем винаги има), ядене, забавления с разни външни състави, няма животни за обгрижване.. Живот ли бе да го опишеш. И аз ако съм, и аз няма да си давам зор. Колко сладки неща днес им дадоха само с един правилен отговор.. Ако бяха отговорили правилно и на другия въпрос, сигурно цяла кошница пълна с деликатеси щяха да им дадат. Много улеснения им дадоха, прекалиха. А сега пък ги наказаха за това?! Еми не са те виновни, сори.
Не е луд тоя, дето яде баницата...
Гавра с предаването. Да го върнат в първия му вид, викам аз. Суши и пури?! Ужас.. 🤐
Скучен епизод като цяло.
Ангел ме кефи. Не му дреме от нищо.

# 847
  • USA
Koeто си е напълно вярно.Айляк е и ратайския живот и въобще тазгодишната ферма.
Такова ядене,пиене и мързел друг път не е имало.Срамота.
Гледам го още за запълване на времето,но Игри на волята са ми в пъти по-интересни.

Хубавенска и тя нагла до безкрай.Не била очаквала,ама защо,ама аз давам храна за душата.Тази си мисли,че като изграчи една песен на седмица и ще си избута до финала.

# 848
  • Другата България
Аз ако бях на всички, особено на Петър на мястото, щях да умра от срам след такова изказване на Андрей. А Джепето дори не се обърна на другата страна. Колкото повече време минава, толкова повече този индивид придобива поразителни прилики с Осама Бен/Бин Ладен. Нагъл, безпардонен, със самочувствие на ШЕФ форевър и на победителя на сезона.
Чухте ли го на масата, когато обясняваше защо Поли, и направи сравнение с Румената буза Joy - "ако той утре се издъни,  и него ще ИЗГОНЯ". Този толкова си е повярвал, че вече коли, беси и ГОНИ. Отстранил най-слабия мъж, и вече е на върха на пирамидата.
Как ги "обичам" тези арогантни футболери! Дано някой го приземи този, буквално, и това да не е само Ковид 19.
А да речем Кустев 2020.
Или Боби циганчето. Ще ида до Летница да му дръпна ушите от кеф.

Косъма и тя си повярва.
Ще мачка.....ох.

# 849
  • София
Най-интересното от днес бе епизода на Мирона за 'джентълмените и джендърмените,' хахаха. Ех, този Ангел, този Ангел. Ама Дана не го усети, че я бъзика. -))) Жалко, че са го изрязали от монтажа, явно са преценили, че не е много политкоректно...
Отново и за пореден път Мария и Надя с класа над останалите жени. Ами честно казано не виждам коя може да ги спре от финал. То това си бе ясно от ден 1. С една единствена неизвестна, Милена и колко добре бе подготвена тя самата. Видяхме колко.
Утре съм убеден, че Поли няма да избере Дана. Прекалено много я дават как се жалва, което автоматично значи, че няма да е тя, иначе щяха да изрежат повечето от тези сцени с нейните традиционни тиради. Поли ще действа като настъпена змия и ще иска да си го върне на управляващите. На 60% според мен ще избере Тони и на 40% Ванчето. Която и да си тръгне няма да ми липсва. Няма да съм за никой при подобен дуел, дано само да е интригуващ. Но имам усещането, че Поли ще изненада приятно на Арената. Не знам защо, ей така стрелям в тъмното.
Играта между мъжете бе по-интересна от измисления дуел за имнунитет от жените. Абе какви са тези игри този сезон? От някой детски лагер ли ги измислят? Не е сериозно това.
А иначе по време на играта за чест и слава, направи ли ви впечатление как бай Анго с лекота сгъваше Калоян по трасето, преди да се наложи да стъпи в чувала, който бе много малък като за такава канара като него. Много е силен. И какъв огромен скок направи, не е истина. И нека се радва Стоянчо, сега му е паднало. Чувства се недооценен и сега получи своята кратка слава, напълно го разбирам. Няма лошо. Simple Smile

Това с шоколадите бе прекалено. То тристепенни гозби, то сушита, то шоколади сега, пиене и ядене на корем, не е истина просто. Това за маите бе потресаващо, че не се сетиха. Дори не е нужно да се знае като факт, но те елементарна обща култура нямат за да навържат джокера с какаото. И им дават кошница с шоколади и бонбони?!

Мария прекали. Вярно си е глупава жена, не е лоша, но простовата и сега заради нейните изцепки и липсата на контрол от страна на Идилеца всички ще страдат. Според мен визитата на стопанина Андрей днес бе капката с която чашата преля. Идва той в 07:30 ч. единия ратай спи, фермера спи и тук-таме щъкат някои ранобудници. И това си е всеки ден, не е сериозно просто. Според мен ще им затегнат доста коланите, но няма да върнат правилото първия дуелист да е задължително ратай. Това е прекалено сериозно правило, че да го сменят така в движение. Започнал си вече по един начин и трябва да завършиш по него. Просто ще се усети истинското ратайско робство и толкоз. Т.е. ще си имаме хепи шестаче.. Wink

# 850
  • Другата България
За яденето е направо брутално.
Като се сетя как се гладуваше в предишни сезони, тези ги угояват там.

# 851
  • при късмета
Поли горката много изненадана, че нищо не правела. Не може яденето да ти ври на печката, а ти да се гримираш и после да твърдиш, че не си безполезна. И аз искам да дръпне половината мозък и да я прати вкъщи. Кой знае, може да се събуди на арената.
Дяволо, Според мен Ангел и на  играта клинчеше. Иначе да, по-бърз беше, но нищо не правеше до край. Нито патешката ходене, нито лицевите, на скоковете почти прав беше. За силен е силен, симпатичен ми е по вякакъв особен начин, но това клинчене и от работа и от взимане на отношение и откъм игри, както се видя малко ме дразни.
Калоян взе да се окопитва, кара Пешо да чистят, каза му да отиде да поздрави Андрей, Пешо си пита ушите. Чак конспирация заподозря, не бил идвал друг път. Идвал е човека и все по това време, ама Пешо от къде да знае, като спи.
Мария се издъни, но поне го признава, така трябва да се държи човек като сгафи.

# 852
Аз не разбирам защо още спят по земята. Кога ще ви направят легла??

# 853
Не само спят по земята, а и къщата още не им е готова. Такова чудо не е било никога досега - шест седмици да не си оправят мястото за спане. Вчера правеха прозорци и комин. Не знам, много народ са, майстор и инструменти им дават, трябваше с хижата да са готови отдавна, много се моткат.

# 854
  • при късмета
Има нещо куцо и в строежите. Комин се прави преди покрив, а не обратно. Да режеш покрив, защото тепърва трябва да правиш изход на комина е против всякакви строителни правила. После ще тече, каквото и да правиш. Единствения начин да е както трябва е първо комина да е готов и после правиш покрива около него. Изолацията против течове, която се слага на покрива, трябва да застъпва и комина. Сега няма начин да я сложат. Обаче този дето им оценява задачите, май само това прави, вместо да каже кое първо. До сега само една задача им дадоха, иначе те се ги избират. Обзавеждането сигурно ще го оставят за после.

Общи условия

Активация на акаунт