Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 932
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 885
А какви са новите правила?

# 886
  • София
Никой нищо не каза на Тонката като хвърляше тоалетната хартия, нито пък някой ще възроптае сега. Но иначе съвсем скоро някои ще скокнат срещу Мария. Те ИА още от преди няколко епизода казаха,че е по-леко ратайството според зависи от фермера разбира се, но сега ми се струва,че нарочно го направиха. А Кустев е прав, виновен е фермера, нали приказката е Виновен е не тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава.
Новите правила казаха,че ще ги съобщят, но кога и аз не разбрах.

# 887
  • London
Чудесно, но ти, ако си вътре какво ще предпочеш? Ще се пънеш ли да те товарят повече? Отделно хората преди нея определено имаха малко от малко по-натоварено ратайство сякаш,  а тя ги изкара, че си измислят. Кофти като устата ти изпреварва мозъка....

# 888
  • при късмета
Ако трябва да сме честни, Поли още преди 2 седмици натъртваше как ратаите не правели нищо. Следващата седмица самата тя беше ратай, а на нея никой не ѝ утежни задълженията. Вярно, не е престъпвала правилата, но пък се тръшкаше, че няма вечеря за ратаите при гостуването на готвача, а нито преди, нито след тях ратаите са били на тази вечеря. Пак безхаберен фермер и пак няма наказание. Сега обаче, като го е направила Мария ще има. А наказанието трябва да е за фермера. той трябва да определя правилата за ратаите през седмицата и да контролира спазват ли тези, които са наложени от продукцията, като например за това къде имат право да влизат.

# 889
Ама той и за липсващата тоалетна хартия е виновен фермерът. Нали той каза на Косъма да донесе "салфетките" и тя домъкна няколко рула ТХ. Не знам Поли ще извади ли топки да си избере за противник тая неприятница - Тона. И аз ако трябва да избирам между нея и Дана, по бих изтърпяла втората. Поне има някаква що-годе читава ценностна система.

# 890
Каква беше песента на Тодор Колев, в която ставаше дума, че нямало по магазините нищо - и тоалетна хартия, та - цитирам по памет: "За да се оправят нещата, трябва да се спре храната" .

# 891
Пророчица Дана предрече:" Ще редя битки като куче пак до три часа сутринта!"😭😂

Кво се смееш? Не си ли чула, че кучетата редят битки цяла нощ? Nerd

За мен разговорът между Дая и Данчо относно годежът му беше обществено разваляне на годежа от негова страна. Явно е хлънал челякът. Беля си навлече Дая - ся нема отърване от чичо и.

# 892
Даяна коментира, че "веднъж в живота" ще й се падне да опипа Петър и се възползвала. 🤭
Тя има много ниска самооценка и претенции само на думи.

# 893
Пророчица Дана предрече:" Ще редя битки като куче пак до три часа сутринта!"😭😂

Кво се смееш? Не си ли чула, че кучетата редят битки цяла нощ? Nerd

За мен разговорът между Дая и Данчо относно годежът му беше обществено разваляне на годежа от негова страна. Явно е хлънал челякът. Беля си навлече Дая - ся нема отърване от чичо и.

Има в предвид, че до толкова часа ще е дуелът. Знам, че понякога стоят и по цяла нощ.

# 894
Не ги разбирам аз такива годежи. Хайде, навремето - бива. И даже са ги разваляли в случай на някакви по-сериозни причини, пък и дори при влюбване в друга.
Ама сега - той станал дърт клекотанин на 40, преди година и половина й предложил и ни сватба готвят, ни нищо. За чий това?
И толкоз няма достойнство да й каже: Скъпа, нещо не ми се жени с теб. Ами специално във Фермата трябваше да влезе, да се появи Даяна, че той по заобикоооолен начин да покаже на годеницата да не се надява на сватба, брак итн.
Изобщо, ако мислиш да протакаш до пенсия брака, какъв е смисъла да седиш сгоден?  Един вид резервЕ, докато не дойдат някакви ВИП-клиентки. Каква е изобщо тежестта тогава на един годеж в днешно време - все едно нищо не се е случило. То, не че вече и брака го смятат за нещо, но...хайде. Даже се учудих, че единствено Дана от участниците във Фермата се впечатли и възмути по някакъв начин от случващото се. На другите всичко нормално им се струва. Как ще съм аз със един мъж чисто и просто приятелница и ще му седя в скута. Rolling Eyes

# 895
  • при късмета

Нали според теб до сега Даяна беше хлътналата и инициаторката?

# 896
От "Животът зад фермата" разбрах, че мъжете са джентълмени само когато очакват секс. Евала за Ангел за откровеността - сигурна съм, че не е единствения с тази нагласа. Може би даже всички са така. Демек - истински джентълмени не съществуват и ако не си атрактивна за секс трябва да забравиш мъж да те третира джентълменски. Разбрах и че Дая не е толкова тъпа, колкото показаха в епизода, ами е даже още по-тъпа. Ще направела компромис, ако с времето оплешивее. Божке, тази в какъв филм живее. Значи някой ако е с нея ще трябва цял живот да се поддържа, реставрира, подобрява, защото иначе рискува да бъде подменен. За любов от нея страна не се споменава - но той трябва да я обича, щото иначе няма да има стимул да се жертва с гореизбоеното. То на повечето мъже генът им е да оплешивяват. А за петната от шарка не разбрахме как ще реагира - разбахме обаче, че е проблем. Трябва  сигурно и тоя критерии да покриват преди да бъдат избрани - да са карали шарка като деца и да нямат видими поражения от нея. Интересно ми е само как смята да проучи генетиката на родата. И кво - ако има 1 грозен в родословното дърво назад - пичът не става ли?  Толкова е невежа, че дори не е наясно, че красотата не е само правилни черти, а в самата комбинация между тях и няма как да знае в нейните деца те как ще се комбинират.  Ето - аз и мъжът ми - и двамата сме грозни, но пък децата ни са хубави. И то не че нямат дефекти, но те по-скоро им придават чар.  Да не говорим, че по характер не приличат на нас ни едно. Надя доста иззлобя като заяви, че Дая ще си остане стара мома, но същевременно мисля, че е права - то критериите на Дая са непокриваеми.

# 897
Аз затова казвам, че мъжете ТАМ не са представителна извадка.
Има и мъже, които знаят как да се държат. Не само с жените. Със всички хора.

# 898
Простовата е Мария, обаче няма умисъл в действията и. Може да сгреши, но и да се разкае за грешката си. Тонка Косъма, например, може да сгреши, но вместо да се засрами, ще се обиди.
Добре поне, че салфетки им дадоха, да имат да си хвърлят.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 14:47 от Дидичка

# 899
  • out of space
Има нещо куцо и в строежите. Комин се прави преди покрив, а не обратно. Да режеш покрив, защото тепърва трябва да правиш изход на комина е против всякакви строителни правила. После ще тече, каквото и да правиш. Единствения начин да е както трябва е първо комина да е готов и после правиш покрива около него. Изолацията против течове, която се слага на покрива, трябва да застъпва и комина. Сега няма начин да я сложат. Обаче този дето им оценява задачите, май само това прави, вместо да каже кое първо. До сега само една задача им дадоха, иначе те се ги избират. Обзавеждането сигурно ще го оставят за после.

Това е доста интересно! Лично аз нямам представа, но ще питам дъщерята, която е дипломиран строителен техник.

Редактирам се.

Каза, че си абсолютно права. Коминът се изгражда, където е печката, паралелно се прави покривът, но на финала се довършва покривът около комина, а не се реже покривът, заради комина- както те направиха.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 14:39 от Ери

Общи условия

Активация на акаунт