Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 785
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 900
Изобщо  "фермата ", не е това  , което беше  и трябваше да  бъде
Когато са излъчили сезон 1,  явно са били най - близо  до оригиналния формат.
А после  ,като започнаха да го адаптират за "прослава"  на нашия, велик, бълг.манталитет, се отвяха до суши, редом със забравени бълг.ястия.(метафората включва всичко - от каст, сценарий, фермерски бит, та до настоящия, най - бълг.сезон)
Загубиха концепцията  на предаването  и на финала- ББ с рекламни тенденции  от"лидъл" до .....всичко,което  виждаме. (Даже - ес ди ай арена)
Ай стЮга бе !

# 901

За мен разговорът между Дая и Данчо относно годежът му беше обществено разваляне на годежа от негова страна. Явно е хлънал челякът. Беля си навлече Дая - ся нема отърване от чичо и.
Нали според теб до сега Даяна беше хлътналата и инициаторката?

Мисля ча Дая е хлътнала, да. И той ще се погрижи да хлътне още повече. Но той не отговаря на критериите и се съмнявам да се ожени за него - просто ще си се възползва от неговото хлътване малко да се позабавлява, но искрено се съмнявам да създаде семейство с него. Даже ми се струва, че ще го разиграва, докато той не я зареже и после ще си пострада известно време - точно защото е била влюбена в него.
Аз съм имала подобно гадже в който бях много влюбена. Знам и че той ме харесваше, но не отговарях на критериите му - бях безработна и освен това не съм красавица да го представям пред обществото. Беше му добре с мен когато сме си насаме. Поради това ме мотаеше много време, като същевременно си търсеше по-представителна от мен. Добре, че намерих сили да го сменя иначе още щяхме да сме си с неизяснен статут и да нямам ни семейство ни дете. Той пък много се засегна, че го зарязах и напук много бързо се ожени след мен. Така и не направи деца на жена си...

# 902
  • London
Пророчица Дана предрече:" Ще редя битки като куче пак до три часа сутринта!"😭😂

Кво се смееш? Не си ли чула, че кучетата редят битки цяла нощ? Nerd

За мен разговорът между Дая и Данчо относно годежът му беше обществено разваляне на годежа от негова страна. Явно е хлънал челякът. Беля си навлече Дая - ся нема отърване от чичо и.

Данчо да не е на 50, че да й е чичо? Човека изглежда далеч от визия на чичак.Rolling Eyes

# 903
Ако това е представителната извадка, тогава не искам никога да ми падат на коляно. Joy

Данчо само на мен ли не ми изглежда влюбен, а разнообразяващ се в затвореното пространство с "агнешкото", защото е свикнал на женско внимание отвън покрай фокусите(гледах снимките му, той така си живее-обграден от жени)? Thinking

# 904
  • Sunshine state
На мен Данчо не ми и младее. Не мога да му кажа чичо, защото е с 5 год по-голям от мен, ама пък и не е първа младост. Според мен го е тряснала андропаузата и си търси агнешко, а Даяна не знае какво си търси -  може би обожатели, за да се ласкае. 🤷🏼♀

# 905
  • London
Ми да.... тук на ''Лелче чакай да ти обясня'' освен да почнем да си говорим хората над 30.... Не знам на колко е Данчо но, ако е на 40 според мен си е много ОК. На фона на Стоян извинете дето е на 34. Какво е това агнешко на 28-29 години???? Ангешкото е до 20....оттам натам е минало покрай агнешко. Напълно резонна разлика имат в години и добре ми стоят двамата като двойка, но явно е въпрос на вкус.

# 906
  • Sunshine state
За мен пък е по-резонно Ваня с Данчо, Даяна с Петър. И никак не бих била щастлива, ако щерка ми на 26 се задява с разведен мъж на 40 с дете, при това и сгоден. И айде да беше пръв красавец, ама и това не е.

# 907
  • London
За мен е резонно пък всеки да се хваща към който го влече, това което пишеш е странно, в любовта няма математика, а химия на привличането. Не се случва с акт за раждане в ръце. Жалко, че няма въпрос статистически колко процента от двойките имат 1 година само разлика или са набори и колко имат към 10 годишна разлика. Може тогава да се изненадаш колко голям процент от населението изобщо не мисли като теб, тоест няма рецепта и е добре да сме наясно, че нашето семейство и разлика в годините не е еквивалент и за околните.

# 908
  • Sunshine state
Те имат 14 год разлика, а не 10. Изобщо не е странно това, което пиша, а това, което Даяна наприказва. Имала завишени критерии и баам, налазва Данчо. 😂

# 909
"Агнешко" казах, защото като нейна връстничка, не бих била с някого на 40 с дете. Не се заричам и мразя думата "никога", но искам да сме на една вълна и така разсъждавам тук и сега.
Не казвам, че над 35-40 с деца, без деца са бита карта.
Защо ли Данчо казва, че е" хубава женичка, ама... мъничка"??!

# 910
  • London
Не забравяй, че жените съзряваме много по-бързо още от деца. Замисляме се по-рано за любов, за семейство, за деца.... заради това и често разликата е в полза на мъжа за да уравновесим тези различия.  Наистина не е добре човек да се зарича, просто като му дойдат пеперудите няма никаква логика обичайно.... на теория иначе лесно. Ако се харесват нищо не са 14 години, миналото също.... Stuck Out Tongue Любов да има, тръпка, ако няма.....и набор да ти е и деца да няма и първа жена да си му все тая.

# 911
Те се комбинираха общо взето по акъл двойките във Фермата.
Тарикат Калчо с хитрата Тоца.
Пишман Пилота със загорелата стюардеса
Актрисата в преждевременна пенсия с преориентиралия се илюзионист.
Бачо Ачо с кака Мара
Чичо Митко винаря с леля Надя пчеларката.
Боби белият ром със Стоянчо -православния католик.
Поли -гайдарката със Стоянчо певеца ( опс, обратното).
Кустев...сам със себе си.
И аз не мисля, че някой може да си наложи да харесва някого само по възрастов признак.

# 912
Скрит текст:
Пророчица Дана предрече:" Ще редя битки като куче пак до три часа сутринта!"😭😂

Кво се смееш? Не си ли чула, че кучетата редят битки цяла нощ? Nerd

Данчо да не е на 50, че да й е чичо? Човека изглежда далеч от визия на чичак.Rolling Eyes

чичак е на Даяна, на мен не ми е щото е по-млад от мен. До Дая прилича на чичак

Мъничка е щото я е видял, че на акъл е мъничка - това не е стабилна жена да бъде втора майка на детето му, а ненаживяла се тийнка. Ама не знам що продължава да си прави сметки с нея.

Пак повтарям - Даяна няма да се ожени по пеперуди, а ще търси мъж, който и покрива критериите

# 913
  • Sunshine state
За мен Даяна не е дорасла на акъл,  ама хич. Някой по-назад каза, че е мамина глезла и е прав. Като я слушам какво ги плещи, и аз съм с това впечатление.

# 914
Много ми е интересна комуникацията между Дана и Ангел, даже понякога комична. Той я пита и иска съвети всеки път за неща, които много не са в културата му, защото си е по-обикновен, а тя като моралната сестричка си го поучава.

Потресена съм как жена може да е толкова неадекватна и да си вярва относно появата на пъпки, шкембе и т. н.
Тя щяла да го предодврати това, моля????

Иначе Дана може да е всякаква, но на моменти ми прави впечатление за доста адекватно разсъждаване и ми харесва това, че не мечтае за визия, а отношение и държание в мъжа.

Все още съм на мнение, че продукцията умишлено си излъчва определена ситуация и страна на даден участник за да се скъсаме от неприязън или любов.

Общи условия

Активация на акаунт