Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 772
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 915
Ама Данчо според мен изобщо не търси втора майка на детето си. То си има майка и жената си го гледа основно тя даже. Йордан по-скоро се чувства отговорен във финансовата част и очаква жената до него да проявява разбиране. Защото масово вторите жени трудно приемат изобщо чужди деца, камо ли ако тези деца имат по-специални нужди, изискващи и повечко парични средства. Трябва да си малко по-широко скроен и не толкова егоистично настроен. Да знаеш и да можеш да приемеш без да изпадаш в драми, че може и да се наложи да жертваш някоя почивка на Бали или даже във Велинград, защото има по-важни проблеми за решаване.
На Данчо си му личи, че си обича женичките и по принцип, но точно покрай тези обстоятелства с детето, вероятно още повече не му се обвързва сериозно с жена и гледа малко отгоре-отгоре, защото едва ли в момента му е приоритет да създава ново семейство. Или ако все пак се е замислил сериозно, ще търси някоя наистина стабилна дама, не някоя, която очаква, че всичко ще е цветя, рози, глезотии и вълшебни пръчици.
Дая малко трудно си я представям да отиде да живее в Габрово ( нищо, че уж градът ставал от хубав по-хубав), за да може Данчо да си работи там като общински съветник. Тя към Холивуд се цели и от интервюто разбрах, че само заради сериала се върнала в България. Сега, като не знае какви да ги дяла, ако не изскочи заек от цилиндъра и не получи някакви апетитни предложения в родината, кой знае -пак може да хукне за Щатите. Та...както и тя си призна - това във Фермата е някакво бягство от реалността и когато излязат от там, нещата вече ще са коренно различни. Всеки по задачите си и ще си живее живота, както знае и може.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 15:59 от Анонимен

# 916
JoyС глас се смея Smile Joy
https://www.marica.bg/lajfstajl/udari-q-hormonat-dobroto-momiche … -muskula-na-petar
Много им е развинтено въображението на тези Д'журналисти.

# 917
Не забравяй, че жените съзряваме много по-бързо още от деца. Замисляме се по-рано за любов, за семейство, за деца.... заради това и често разликата е в полза на мъжа за да уравновесим тези различия.  Наистина не е добре човек да се зарича, просто като му дойдат пеперудите няма никаква логика обичайно.... на теория иначе лесно. Ако се харесват нищо не са 14 години, миналото също.... Stuck Out Tongue Любов да има, тръпка, ако няма.....и набор да ти е и деца да няма и първа жена да си му все тая.

Така е. Само че според мен той изобщо не е влюбен. Тя в неговите очи е "мъничка". Не му трябва втора дъщеря все пак. Grinning

# 918
Е, то ако е забавление, хич даже не му се вижда мъничка тя. Въпросът е, че за сериозни отношения му е мъничка, защото тя още не е открила себе си, има още да гради кариера, да се забавлява, да живее, да допуска грешки, да се учи от тях, а не да държи за ръчица чичо си Данчо.

# 919
Ами, влюбени...Малко им е работата ми се струва. И в повече хапването и купона.

# 920
Точно, Alba rosa. Това имах предвид. Не е зряла.

# 921
  • London
Те едва се познават все пак, едва ли някой на такъв етап мисли толкова далеч, а и не трябва, времето ще покаже.

# 922
  • Другата България
JoyС глас се смея Smile Joy
https://www.marica.bg/lajfstajl/udari-q-hormonat-dobroto-momiche … -muskula-na-petar
Много им е развинтено въображението на тези Д'журналисти.
То като няма наистина новини и клюкини ала кекс, а само за суши и уасаби, те хората започват да си измислят. Нормално.
Ама ПешкАТА е "секссимвола на Фермата". УаУ!
Ето това е, призвание за класа, той затова е влязъл всъщност. Друго си е да блеснеш със сексапил, вместо с възпитание, ум, интелигентност и други "дребни" качества.
Какво ви писах аз в предната тема, когато му направих анализ - от него просто лъха на секс, излъчването му е такова.

Може ли да не продължаваме втори ден да пълним страници за Даяна и Данчо? Втори ден, наистина, едно и също, досадно и банално става.

# 923
  • София
Няма нищо интересно за коментиране в момента, затова. Такъв пълнеж са епизодите. Много се изложиха И и А тази година. Яд ме е, че не загледах "Игри на волята".

# 924
  • при късмета
Даяна вчера на сляпата баба ми беше по-смешна с оператора. От толкова хора, него хвана

# 925
  • Другата България
Прогнози за втори дуелист?
Залагам на Ванче или Косъмче.
Джабулани фон дьо Тенска няма да викне Дана, така си мисля.

А Косъма с нацъфтелите краища ако каже още веднъж "ще ѝ пръсна панаира" с ОНАЗИ усмивка, ритуално ще си направя харакири.

# 926

А Косъма с нацъфтелите краища ако каже още веднъж "ще ѝ пръсна панаира" с ОНАЗИ усмивка, ритуално ще си направя харакири.

Ще ми се Тона да е на дуел утре, после - към Жанито, да се обедини най-сетне мозъкът, че така разделен - мъчно ми става.
А за "панаира" , бляк - аз пък ще се самообеся и ще изчезна безкрайно, ако пак го чуя.

# 927

Същият залог направих и аз. Но, гледайки промото си мисля, че по - скоро г - ца Емека ще изгори.

# 928
  • London
Тя Поли може и да ни изненада, това, че не работи и не си дава зор в състезанията нищо не значи. Може, ако реално си даде зор на дуел да издуха поне Дана, Антония и Ванче като се замисля.

# 929
Изобщо  "фермата ", не е това  , което беше  и трябваше да  бъде
Когато са излъчили сезон 1,  явно са били най - близо  до оригиналния формат.
А после  ,като започнаха да го адаптират за "прослава"  на нашия, велик, бълг.манталитет, се отвяха до суши, редом със забравени бълг.ястия.(метафората включва всичко - от каст, сценарий, фермерски бит, та до настоящия, най - бълг.сезон)
Загубиха концепцията  на предаването  и на финала- ББ с рекламни тенденции  от"лидъл" до .....всичко,което  виждаме. (Даже - ес ди ай арена)
Ай стЮга бе !
Абсолютно! Реклама след реклама. То бива продуктово позициониране, но това е прекалено. Сега последно и мокри кърпички рекламираха... Още малко и клечки за зъби, за уши...

А иначе предаването вече трябва да се казва "Всички обичат Петър". Явно е много неустоим на живо. Yum

Общи условия

Активация на акаунт