Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 521
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 320
Добре де и от какъв зор Калоян и Петър трябва да ги побъркват другите. Затова ли са влезнали. Тя ако си побърква персонала, затова работи в магазина.

# 1 321
Начии искам Дана за ратай. Ще и говори интуицията  и там разни  работи та да не и е скучно. Калчо и той ратай, да си жали за Тонка сам самотен я обора. Какво ще готвят не знам тия двамата, а и с колко пари ще останат не е ясно.
Абе искам кавги и скандали това е.

# 1 322
  • SF
Интересно ми е как Мария тихомълком ще се примъкне към печелившите, тоест, не ми е интересно, противно ми е.
Не харесвам аз такива хора, не е моето това.
Сигурна съм, че това ще се случи още в понеделник, а НостраДана горкана нищо чудно да заеме мястото на Тоца в отровното трио, защото Ванче няма да се върне там.
Аз нещо съм пропуснала с отлюспването на Хахо Ванче от четворката белот.
За Мария е точно така - ходи наляво-надясно, не мога да разбера с кого е и къде е. С Надето не бяха ли на един акъл по много въпроси? Ванчето не беше ли най-близкият й човек? Мисля, че Кустев отиде точно при нея да търси подкрепа за смяната на властта. Точно както Милена водеше предизборна кампания, когато той беше кмет и успя да го катурне с предизборните си речи за държавата и положението навън и вътре.

# 1 323
  • Варна/Амстердам
Марето е добродушна, работлива и силна, но е наистина глупава. Когато Кустев й обясняваше, че тримата глупаци са се групирали и държат властта, тя гледа учудено и пита:"А, кой, кой?...А тъй лии?"

# 1 324
  • SF
Кустев й е дал идея накъде да се ориентира.
Сега, ако отиде при нея и й предложи да изберат Стоян за фермер, Мара веднага ще седне до Стоян.

# 1 325
На Дана сега й се откри кокалянския ерген, може да действа и да го утешава след напускането на неговата муза. Лошото е, че вече Дана няма да е към властимащите, един вид си купи фабрика на 8 септември.

# 1 326
Лоша подредба наистина. Поли заради напомпаните крака изобщо не е бърза и гъвката и се видя на първите игри, Косъма пък точно там й е силата. И вместо да сложи на тези игри повече точки, тя заложила най-много на издръжливост на ръцете. И всичко, защото много си си повярвал, но като цяло това беше и една от причините да ми стане антипатична. Така че на изпроводяк пак ми напомни защо такива хора не трябва да са по телевизията.

Светата троица тъкмо вече тотално се изчерпаха и разиграха всички възможни сценарии, време беше да се разпаднат.

# 1 327
Ванчето е прелъстена и изоставена. Тя, според мен, очакваше някакво развитие с Пешо, но такова не настъпи и той даже се оттегли на пръсти. За мен това е основната причина да подкрепи Фон дьо Тенска. Онова с най-заслужилите на ротационен принцип беше нещо като капката, която преля чашата на егото й. Дано да не бъркам, де, и да вземе малко да се осъзнае, че много се изложи с това залитане.

# 1 328
А бе, не знам дали Марето е толкова глупаво простодушно, или си е нагаждачка под прикритието на простодушието.

# 1 329
по-малко и от двете според мен.

# 1 330
Интересно ми е как Мария тихомълком ще се примъкне към печелившите, тоест, не ми е интересно, противно ми е.
Не харесвам аз такива хора, не е моето това.
Сигурна съм, че това ще се случи още в понеделник, а НостраДана горкана нищо чудно да заеме мястото на Тоца в отровното трио, защото Ванче няма да се върне там.
Аз нещо съм пропуснала с отлюспването на Хахо Ванче от четворката белот.
То не че са давали нещо специално, цупеше се нещо на Петър там. Май е разбрала, че няма да я бъде и угаси малко страстите.

# 1 331
  • Другата България
Марето е добродушна, работлива и силна, но е наистина глупава. Когато Кустев й обясняваше, че тримата глупаци са се групирали и държат властта, тя гледа учудено и пита:"А, кой, кой?...А тъй лии?"
Именно. Много глупава.
Но не чак толкова, за да не се ориентира към силните и тези, които са на власт.
Първо беше близка с Дана. Скараха се. После стана с Надя.
Да, беше си най-близка с Надя. Това не значи, че трябва да слуша нея, така е, но все пак!
Тя се лашка като свободен електрон абсолютно неориентирано именно към този, който е фермер и свитата му.
За мен Мария е Митко в женски вариант. Не мога да харесам такива хора.
Ангел поне има малко акъл и донякъде хитрост, малко или много. Мария е просто глупава и наивна, тя си мисли, че със сила и неутралитет ще стигне напред. Да, ама позиция трябва понякога, собствена, не тази на властимащите. Може и да ѝ е била симпатична Тонка, може, ама някак не забелязах да са си близки във фермата, ама изобщо. Именно заради Калоян и Петър го направи според мен.

На Ангел номерата вече дори не са интересни, нито са смешни, нито са забавни.
Става досадно, тъпо, и противно.
С тази усмивка неговата не знам какво очаква да постигне, ако не е по сценарий това неговото наистина е като някакво дете в детската градина, което предизвиква леличките да налагат наказания на него и на останалите, заради една или друга пакост.
"Честито на новия фермер" - и ОНАЗИ усмивка. Бляк!

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 22:50 от Merri_An

# 1 332
Ще ми е интересно, шкафчето на къде ще се наклони. Определено се обиди от получената награда на ротационен принцип, чак подкрепи човек от противниковия отбор.

Шкафчето само да получи гардеробчето и наклонът ще е ясен.

Цитат
А бе, не знам дали Марето е толкова глупаво простодушно, или си е нагаждачка под прикритието на простодушието.
И Марето, и Митака са хлъзгави и нагаждачи. Лицемери, не ги е срам Wink

# 1 333
Мери, ама Анго поне на дуелите Не застава със силните на деня.
А, пардон, ти с Митко я сравняваш Марето. Извинявай, грешка.

# 1 334
Именно. Много глупава.
Но не чак толкова, за да не се ориентира към силните и тези, които са на власт.
Първо беше близка с Дана. Скараха се. После стана с Надя.
Да, беше си най-близка с Надя. Това не значи, че трябва да слуша нея, така е, но все пак!
Тя се лашка като свободен електрон абсолютно неориентирано именно към този, който е фермер и свитата му.
За мен Мария е Ангел в женски вариант. Не мога да харесам такива хора. Ангел поне има малко акъл и донякъде хитрост, малко или много. Мария е просто глупава и наивна, тя си мисли, че със сила и неутралитет ще стигне напред. Да, ама позиция трябва понякога, собствена, не тази на властимащите. Може и да ѝ е била симпатична Тонка, може, ама някак не забелязах да са си близки във фермата, ама изобщо. Именно заради Калоян и Петър го направи според мен.

На Ангел номерата вече дори не са интересни, нито са смешни, нито са забавни.
Става досадно, тъпо, и противно.
С тази усмивка неговата не знам какво очаква да постигне, ако не е по сценарий това неговото наистина е като някакво дете в детската градина, което предизвиква леличките да налагат наказания на него и на останалите, заради една или друга пакост.
"Честито на новия фермер" - и ОНАЗИ усмивка. Бляк!
Ангел е хитро куче. Точно репликата - Честито на новият фермер- го издава. Беше му ясно, че Антония ще отпадне и ще предложи Калоян за фермер. Всичките му грешки са умишлени, за да подкопае новият, който ще застъпи на длъжността.
Иначе си е скица. Много се смях, как ровеше из боклука да яде Joy
Но според мен, дори и това е точно премислен удар.
Да видим дали съм права Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт