Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 719
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 485
Абе коментирате жените. Ще видите вие Стоян като извае тяло на Аполон. Да ви видя тогава коментарите.
Докато го извае, вече ще е Сезон 7 на  Фермата.Smirk

# 1 486
Пешо ми хареса,  че не го блазни да командва. Даже с притеснение възлагаше задачи.

То туй нарочно, да не го намразят, че е тиранин, бе. Joy

# 1 487
Тони е секси в тяло. Даяна има много по-красиви черти на лицето, но пък в тяло е ужасно кокалеста и ръбата, особено като я дават с голи рамене, кокалите и стърчат от всякъде.
Даяна изревнува Данчо от Тони в един момент и я превърна във враг. На мен ИГ на Тони ми идва в повече, ама там всеки се прави на това, което не е.

# 1 488
  • Варна
Сещам се за тъпото изказване на Надя когато взе имунитет за ратайство. Направо беше насрана Косъмката.
Какаво е било изказването на Надя, че не се сещам? А и прегледах епизода в частта около избора на ратаи и не попаднах на такова.
Когато играха за спечелване на имунитет, Надя го спечели и започна директно отдолу да говори на Милена едно надменно и самоуверено:че няма шанс срещу нея, ще се срещнат на арената. Много ме издразни тогава.
Ааа и гледам си цитирала и изречението за Косъмката. Отделно изречение е, не е свързано с Надя Simple Smile Аз не съм спазила реда на изказа си ✌️

# 1 489
Марето много яка и набита, бедъра и ще погледна пак. Grinning
На мен ми се видя късокрака.

# 1 490
Абе хващала око Тоца ...Верно ли...та мъжете загорели я гледаха само сексуално и до там...Антония е жена само за секс,вертепи,нощни клубове ,но не и да се слага в графа УБАВИЦА....Спомням си през далечните 80 -ти години бяхме командировка в НЕФТОХИМ и спяхме в един хотел на Слънчев бряг та сред нас имаше една,като Косъма демек със страхотно дупе и всички мъже се захласваха по нея ноооооооооооооооо когато я видяхме в общата баня гола и дупито и беше цялото в недоебки/пъпки/ та до тук с красивите дупета според мен.......аз Антония не я харесвам ни в глава ни в тяло.....

# 1 491
  • Sofia
Пешо ми хареса,  че не го блазни да командва. Даже с притеснение възлагаше задачи.

То туй нарочно, да не го намразят, че е тиранин, бе. Joy

Така става като с едно око гледам тв, а другото в телефона   Joy

# 1 492
Скрит текст:
Не съм мъж, но Даяна ми се струва по-красива и с по-хубаво лице, тяло, коса от косъма. Но не. Близки планове на задни части в пошъл стил получаваме на Тоца...

И Даяна да се беше разгологъзила,  щяхме да видим и нейните задни части.Дават това което го има.
Е, тя и Даяна работеше по едно миниатюрно сутиенче/горнище на бански/, ама на никой не му направи такова впечатление, щото си беше празничко.
Скрит текст:

Щото е кожа и кости, затова е празничко.
И аз мисля, че не и се натискат защото изглежда недостъпна.

Учудвам се, че толкова се впечатлявате от късите крака. Българките поне половината са късокраки - такъв ни е генът. Подобно на гъркините, но те са една идея по-зле. Датчанките са дългокраки и с къс труп без талия - това не е много по-секси ако питате мен, въпреки че като цяло с подходящи дрехи изглеждат по-добре от нашенките

# 1 493
  • Варна
Абе хващала око Тоца ...Верно ли...та мъжете загорели я гледаха само сексуално и до там...
Това твърдим, че хваща око и е сексапилна. За хубавица никой не я е цанил.

# 1 494
Моята прогноза.. Тони ще посочи Пешо, фермер ще стане Поли със съветник Надка или Кустев - ратаи Калоян и Мария, дуел Калоян/Стоян.. Wink

# 1 495
Моята прогноза.. Тони ще посочи Пешо, фермер ще стане Поли със съветник Надка или Кустев - ратаи Калоян и Мария, дуел Калоян/Стоян.. Wink
Не знам. Малко гадно ще е Мария пак са е ратай две седмици поред. Искам ратаи Калоян и Данка. Оная пак ще изкрейзи и ще и заговори каквото и говори там. Калоян ще клепне щото не е във власт. И двамата не могат да готвят и това ще създаде допълнително напрежение. Ще ги спускат от работа и дъх няма да могат да си поемат. Егати кефа ще е

# 1 496
Не съм мъж, но Даяна ми се струва по-красива и с по-хубаво лице, тяло, коса от косъма. Но не. Близки планове на задни части в пошъл стил получаваме на Тоца...
Даяна е симпатична в лице, но тялото и не е грам женствено и секси.
И между другото, много мразя обобщенията. Има доста мъже, които не биха били привлечени от Антония. Има един стегнат задник и до там! Не всеки харесва евтиното.

# 1 497
За мен Тоца Косъма е точно тип жена за няколко часа/една нощ. И после беж с 200км/ч.

# 1 498
  • Варна
И между другото, много мразя обобщенията. Има доста мъже, които не биха били привлечени от Антония. Има един стегнат задник и до там! Не всеки харесва евтиното.
Ох, отказвам се. Добре, вярвайте си.

# 1 499
  • Другата България
Моята прогноза.
Тоца ще посочи Калоян.
Фермер Поли, вице Кустев/Боби/Надя.
Ратай Калоян/Петър - Мария/Дана. По-скоро Дана.
Дуел - мъжки, прогнози не се наемам да правя за него, поне засега.

Общи условия

Активация на акаунт