Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 814
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 515
.....................................
...........................
.....

Учудвам се, че толкова се впечатлявате от късите крака. Българките поне половината са късокраки - такъв ни е генът. Подобно на гъркините, но те са една идея по-зле. Датчанките са дългокраки и с къс труп без талия - това не е много по-секси ако питате мен, въпреки че като цяло с подходящи дрехи изглеждат по-добре от нашенките
Права си .
Не са много дългокраките...според мен е огромен плюс за хубава жена.
За мъжете също, много харесвам.
Като си преправят снимките, коконите си удължават краката, не ги скъсяват. Ясно , кое е по-желано.

# 1 516
Аз харесвам Ангич. Много ми е сексапилен като облизва консервните кутии.Yum

# 1 517
Всеки е по-критичен към представителите на същия пол.
Ето, да вземем Пешо. Ами не мога да не призная, че ми е секси, осъзнавайки напълно, че може би е гаднярче и елементарно момче. Понякога човек гледа задника като задник и нищо повече. Няма да се женим за него/ нея, я.

# 1 518
  • Варна
Ама се отплеснахмеее ...Blush
Като всяка неделя.. Simple Smile

Аз харесвам Ангич. Много ми е сексапилен като облизва консервните кутии.Yum
16+
Скрит текст:

# 1 519
  • Другата България
Сексът продава, факт.
Антония не е нищо особено в лице, напомпала е джуките, като я дадоха отблизо е с някакви лунички/петна, кожата ѝ не е хубава, главата ѝ е квадратна, но общо взето е симпатична девойка. Ако нямаше това тяло, мъжете щяпа повече да се заглеждат по Даяна или Ванче, а защо не и по Мария.
Тялото ѝ е ок, спор няма. Мечтата ѝ е да си сложи силикон, и съм сигурна, че ще го направи.
И тогава ехейййй, няма стигане. Като намери спонсор, ще пипне и нослето, и останалите неща, които не са съвсем наред, така че няма защо да я мислим.
За всеки влак си има пътници, аз също мисля, че много мъже залитат именно по такава "красота".
Други търсят духовното. Разни хора - разни идеали.

# 1 520
О, добре, че тази година във фермата всички жени са фини, пухкави няма. Че, а някой каже нещо за фигурата на някоя по-пухкава, стават големи караници тука.... Joy

# 1 521
Аз пък си мисля, че е прецъфтяла Тони. Конкуренцията в София ( ако наистина се пробва там ) е зловеща, само предизвикателен вид и държание отдавна не стигат.
Всъщност стигат за младежи като Калоян и Петър, или за попрезрели-непретенциозни като чичо Митко.
Сега ще трябва бързо да осребри известността, няма да е лесно с един задник само.

# 1 522
От двама мъже до сега са ми се подкосявали краката във Фермата. За Анго казах. Ето кой е другият.
Скрит текст:
Жалко, че излезе толкова рано!

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 18:56 от Dorina_10

# 1 523
Аз пък си мисля, че е прецъфтяла Тони. Конкуренцията в София ( ако наистина се пробва там ) е зловеща, само предизвикателен вид и държание отдавна не стигат.
Всъщност стигат за младежи като Калоян и Петър, или за попрезрели-непретенциозни като чичо Митко.
Сега ще трябва бързо да осребри известността, няма да е лесно с един задник само.

Ти разбира се не си прецъфтяла Wink

Отвратителни грозни коментари като цяло, не само от теб. Искрено се съмнявам тук да има много юзерки по-красиви от Антония. Завиждате и за външния вид и това, че мъжете я харесват.

# 1 524
  • Mediterraneo
Това със завиждането се поизтри.

# 1 525
Ето ме - никога не съм харесвала Моника Белучи. Не е мой тип изобщо - харесвам руси и светли жени и просто не мога да оценя нейната красота. Не казвам, че я няма, просто че има хора като мен, които не я виждат по очаквания начин.
А, много жени не харесват Моника Белучи. Trollface
Аз говоря за мъже.

П.П. Какво грозно и непривлекателно намери в нея все пак?

В никакъв случай не мога да използвам такива определения за нея. Осъзнавам, че е красива жена, просто на мен не ми е привлекателна. Повърхностна съм и харесвам блондинки - Скарлет Йохансон, Ума Търман, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Камил Разат и т.н.

Иначе смятам, че Тонка определена ще се хареса на мнозинството мъже.

# 1 526
Антония изобщо не ми е секси и провокативна, има излъчване на средностатистическо ку*ве. Такива като нея бол. Но естествено, че масата мъже биха я минали заради въпросната К. визия.

Петър също не ми е секси. Твърде излъскан.

# 1 527
  • Варна
Aз мисля, че Тонка няма какво да осребрява. При нея тати носи, мама меси.

# 1 528
Антония изобщо не ми е секси и провокативна, има излъчване на средностатистическо ку*ве. Такива като нея бол. Но естествено, че масата мъже биха я минали заради въпросната К. визия.

Признай си, че от завист така говориш. Joy

# 1 529
Понеже съм дебела и естествено завиждам си позволявам да се изкажа Smiley

Антония не съм сигурна да е надула джуки, има такива разтегнати плътни устни. Има интересни лицеви черти, някак различна е, с прекрасни очи. Не ми харесва телосложението ѝ, просто слабо, младо тяло. Има X-образни крака, които не харесвам. Миньонче със сравнително правилни пропорции и нормален бюст. Ако не бяха провокативните снимки от визитката ѝ, във фермата освен трениращата снимка, сексапил не видях - все с едни развлачени горнища, спортни бюстиета и най-противното в последните години - опънати до средата на прасеца чорапи, че и в сандал. Ей ви ги 80те години. Wink

Ваня е спортно-жилава, тя пък, простете, но е с О-образни криви крака. Точно усмивката ѝ я прави симпатична, жалко, че все по-рядко ще се появява на лицето ѝ.

Даяна ми харесва в тяло, прилича ми на улична танцьорка с тези симпатични широки долнища и бански. Широки рамене, талия, ханш, висока, стройна. В лице е хубава, чудесни черти, прекрасна коса.

Мария си е топ тяло за два пъти раждала жена. Спортна, с изразена мускулатура, пъргава.

Ако помните подкрепата за чичо Митко - жена му е доооста сочна мадама.Wink

Общи условия

Активация на акаунт