Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 808
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 560
Всъщност не съм/сме казали, че Антония е грозна, по-скоро неприятна. Самочувствието й е повечко.

# 1 561
  • Другата България
От ИГ на Тоца.

# 1 562
ЖДНБ Ахахахахаа
Тоца яко избухнала ахахахахаха
Поздрав за Тоца, истински ме разсмя

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 21:16 от Bengun

# 1 563
  • Другата България
Е как, ти съмняваш ли се?
Старо е това, ама "златно".

# 1 564
Аз пък аресвам Джейсън Стейтъм. Нъц. Искам го във фермата.
Их бре, Джоли! И аз така.

# 1 565
Антония изобщо не ми е секси и провокативна, има излъчване на средностатистическо ку*ве. Такива като нея бол. Но естествено, че масата мъже биха я минали заради въпросната К. визия.

Признай си, че от завист така говориш. Joy
Разконспирира ме. Joy
Бонус - дебела, бедна и безработна съм.

# 1 566
Еи така един приятел ми разказваше как преди няколко години си бил наел някаква много сексапилна и много скъпа дама, въпросната трябвало да му направи фелацио... и той ми каза така: Е всичко беше много хубаво, докато не си отвори устата и той умря Grinning Та така и Тончето с тоя селски изказ и манталитет ми е направо, като от случката на френда Grinning
Интересни неща обсъждате с френдовете.
Той що така наема? Някой чичак ли е?

Не към момента на 32 ама... случило му се е друг град не познава хората, абе на зор е бил Grinning ама пък виж сега има какво да разказва. Не, че е за разказване де, ама поне забавлява по близките със скитните си.

# 1 567
Чакай, чакай, чааакай.
Тоциту си мисли и че е умна? Някой моля да й обясни, че акълът не се мери с броя косми, които пускаш във вечерята.

# 1 568
Антония изобщо не ми е секси и провокативна, има излъчване на средностатистическо ку*ве. Такива като нея бол. Но естествено, че масата мъже биха я минали заради въпросната К. визия.

Признай си, че от завист така говориш. Joy
Разконспирира ме. Joy
Тука доста такива сме се събрали, непомирисани от мъже. Аз и голям задн.к нямам, тотал щета...

# 1 569
Аз пък задника на Антония не го намирам , за нещо уау.Нито визията й но пък знае как да действа на мъжете, и как да е провокативна и интересна.

# 1 570
Цитат
От ИГ на Тоца.
Аз пък се зачудих, кога Калчо е излязъл, та успял и ИГ да й поддържа. Thinking
Цитат
Признай си, че имаш и анцуг! Animal Pig2
Laughing

# 1 571
Ма, как бе, всички, които не намират Антония за първа красавица, умират от завист.
Вече Като прочета някое такова заключение, припадВам.
Че то и на Даяна глупостите, че, видиш ли, Брад Пит и Леонардо били класика... Ми, не съм съгласна, аз не ги харесвам, не са мой тип. Харесвам Джони Деп, Чарли Шийн, Майкъл Медсън, последния - защото прилича на... Елвис, разбира се Heart Eyes ...Няма такова нещо - конвенционално красив, твърде субективно е усещането за красота. Още по-малко пък Тоца с четвъртитата голяма глава се вписва в това определение.
Ама, да, пак някой мъдро ще заключи, че ѝ завиждам за нещо, ох, умирам от завист.

# 1 572
  • Варна
Не към момента на 32 ама... случило му се е друг град не познава хората, абе на зор е бил Grinning ама пък виж сега има какво да разказва. Не, че е за разказване де, ама поне забавлява по близките със скитните си.
E, то наистина не е за разказване.
Тц, тц нисък и плешив... И с тоз дарбишърски диалект.. Ни моа..

# 1 573
Аз пък съм готова да се жертвам с Джерард Бътлър, че нали пусна шкембе и предполагам никоя не го иска. Ако нещо чуете, свиркайте...

# 1 574
  • London
Аз пък харесвам Киану Рийвс. Задръжте Лео, Пит и Деп.

Общи условия

Активация на акаунт