Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 796
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 590
Милена е избухнала във ФБ преди 3 часа. Явно е върната и пак е аут.
Линк, моля!
И аз моля.

# 1 591
  • Велико Търново
Чакай, чакай, чааакай.
Тоциту си мисли и че е умна?
Аз пък възприех написаното да е по адрес на Поли. Иначе защо ще е "за нещастие" Rolling Eyes

# 1 592
https://www.facebook.com/milena.standjikova
Кога свършват снимките, според вас?

# 1 593
  • Варна
Чакай, чакай, чааакай.
Тоциту си мисли и че е умна?
Аз пък възприех написаното да е по адрес на Поли. Иначе защо ще е "за нещастие" Rolling Eyes
То това е постнато сигурно преди години.

# 1 594
  • Другата България
Наш Дяволо ще ги смачка всичките, ако влязат във фермата Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye
Дяволчето е сладур, и е готин, и е пич, и е от ЦСКА, и ще им "пръсне панаира" там ако влезе.
Милена е избухнала във ФБ преди 3 часа. Явно е върната и пак е аут.
Ти си обсебена бе жена, това твоето е диагноза, спри се вече. С дбри чувства ти го казвам, знаеш, сигурна съм.
Ясно беше, че ще я върнат, ясно беше и че няма да спечели, какво толкова е станало, я виж тужа девойките за мъже си говорят, обсъждат, вместо да се включиш в дискусията ти пак Милена!!!
Стегни се малко, какво като я върнат, ще се забавляваме отново с нея, ще погледаме сеир, ще поклюкарим, това ни е работата. Не се впрягай толкова.
Сега видях - с какво това, което си постнала, доказва, че Милена е върната и пак е аут?
Аз ли нещо не схващам? Не, че ме интересува де, все ми е тая, аз наистина мисля, че ще я върнат в един момент, и че пак ще излезе, интуицията ми го подсказва. Ама с какво твоите снимки доказват това?

# 1 595
Какво казва Милена, кажете

# 1 596
Абе харесват ни или не на Тоцка фацата и гъзицата, факт е, че накара два броя мъжове да циврят за нея. Като процент от всички извадки- представителни и непредставителни- не е никак малко.

# 1 597

Скот Истууд няма да го върна Wink Grinning

# 1 598
Кой рева, Калоян и Петър ли? Той Петър не рева ли и за Асен...Може и да греша

# 1 599
Абе харесват ни или не на Тоцка фацата и гъзицата, факт е, че накара два броя мъжове да циврят за нея. Като процент от всички извадки- представителни и непредставителни- не е никак малко.
Те и Иван и Андрей само дето не ревнаха за нея...

# 1 600

Скот Истууд няма да го върна Wink Grinning
Еееех , мечти...
По тази логика предлагам Патрик Шварценегер

# 1 601
Хахах, реваха и ще реват. Даваха го Калоянчо на промото много затрогнат, бърше два реда сълзи и сополи.
Ама сега като казахте, че връщат МЕлена, може па затуй да е ревал.Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепито се оказва доста чувствителен...Знаех си аз, че насила е играл театро с Ванчето. Личи му, когато не е искрен.

# 1 602
  • Другата България
А, аз не го казвам, аз предполагам.
Опитвам се да обясня на Арми, че дори и това да стане, ще се посмеем отново и така, да не се впряга толкова за тази жена.

# 1 603
Петър докато не говори, мога да го приема. Но като заговори...зле. Говори провлачено, а гласът му е стържещ като ренде. И все едно - ей ся шъ видиш, ся ко прайм. Сексапил се лее...

# 1 604
  • Велико Търново
Ахааа... Хексе, помислих, че е нова публикация, сори!

Милена е написала, че търси сериозни хора за участие в реалити, за да дразнят участниците. Коментарите ѝ са по-интересни обаче - че образът ѝ е бил режисиран, че е била изненада от него и то (пак по мое мнение) неприятно, че щяла да си изхвърли телевизора. Асен и той се е включил с коментари.
Но по нищо не си личи, че се е връщала и пак е излязла.

Общи условия

Активация на акаунт