Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 657
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 605
Благодаря

# 1 606
  • Варна
Петър докато не говори, мога да го приема. Но като заговори...зле. Говори провлачено, а гласът му е стържещ като ренде. И все едно - ей ся шъ видиш, ся ко прайм. Сексапил се лее...
Е, ко праим.. Личи си че е живял във Варна... Щом не е почнал да вика "чуек", значи си е поизчистил говора..Joy

# 1 607
И пак за Тодор Колев се сетих, като каза Варна, а Пешко - от Шумен - "О, Варна, Варна, пристанище на Шумен... " Heart Eyes Joy

# 1 608
Абе хваща окото Тони, щом  и чича ви Митко я коментира...

Само аз ли си мисля, че чича Митко би обърнал внимание на всяка прилично изглеждаща Grinning

Аз пък си мисля, че чича Митко би обърнал внимание на всяка. Grinning

Не намирам Тоца нито за красива, нито за сексапилна, хеле пък за умна.
На мен ми изглежда подпухнала в лицето и доста състарена. Не че има вина за това, но не я намирам за красива.
Не ми изглежда и сексапилна, а евтина и вулгарна. То и затова сигурно и се лепят мъжете - щото знаят, че ще си получат бързо и лесно.
Радвам се, че си тръгна, да върви да си кара тротинетката и да не ни занимава повече с простотията и космите си.

# 1 609
Петър докато не говори, мога да го приема. Но като заговори...зле. Говори провлачено, а гласът му е стържещ като ренде. И все едно - ей ся шъ видиш, ся ко прайм. Сексапил се лее...
Е, ко праим.. Личи си че е живял във Варна... Щом не е почнал да вика "чуек", значи си е поизчистил говора..Joy
Тъкмо мислех да предложа " Наско е чуек" за под 40 кастинга.

# 1 610
Крис Хемсуърт. Става ли?

# 1 611
  • Sunshine state
Харесвам Джейк Джиленхол 🤠😍
Уцели ме точно в десятката. Това е идеалът ми за мъж. 🥰❤ Даже мъжът ми се шегува, че ако не съм била срещнала него, да се готвел Джейки. 😂

# 1 612
  • Sofia
А моят любимец има съпруг. Мат Бумър, непоносимо красив. Хенри Кавил е почти същият.

# 1 613
А моят любимец има съпруг. Мат Бумър, непоносимо красив. Хенри Кавил е почти същият.
Мат Бумър танцува жестоко...
По темата, защо не им дават повечко алкохол, да видим как танцуват във фермата? Да видим истинските им лица...

# 1 614
А, нема страшно, нали чичо Митко свари рИкията, ще ги видим.

# 1 615
Мат Бумър танцува жестоко...
По темата, защо не им дават повечко алкохол, да видим как танцуват във фермата? Да видим истинските им лица...
А къ. Нали видяхме Тоца как мята гюбеци на масата и къса  тоалетна хартия

# 1 616
  • Другата България
Благодарение на Арми и аз попрехвърлих коментарите.
Ето това обаче не ме изненада изобщо.
Цитат
Незная дали ще те успокои факта, че планирам ритуално да си изхвърля телевизора. И, да, мен също успяха да ме изненадат с образа, който ми определиха
Писах и тук, в темата, че съм сигурна в режисура, сценарий и какво ли не още не само относно Милена. Но тогава пълнехме страниците с нейния образ. Писах, че не виждам на екрана и от него нищо /или почти нищо/ от това, в което я обвиняваха.
Продължавам да го твърдя. На тези двамата мъници И и А им трябва сеир, и използват хората като пионки. Има си и от участника, но има и сценарий. Същото се отнася и за Даяна и Данчо, и това писах, и тук има сценарий, и ако вкарат годеницата ще го докажат, да видим.
При Ванче също има, вчера писах за това. Използваха наистина мечтата на тази жена за мъж, за да се изгаврят така с нея, макар и косвено. Ами не съм ок с това. Не бих се изненадала изобщо ако Петър не ѝ дАде там каквото ѝ дАде /образно казано, един вид внимание/, и като надежда именно заради онези двамата, никой не е редполагал, че тя ще клъвне толкова.

# 1 617
Естествено, че Милена така ще каже. Не, че подценявам способността на опосумите  да изопачат фактите, но все пак Милена им е дала подходящ материал.

# 1 618
  • Другата България
Подходящ "материал"? В смисъл?

# 1 619
Здравейте. 😊
Аз, като един бивш участник, искам да ви кажа, че всички ви четем мненията тук 🤣 и в един момент и аз бях на пангара, та затова засега оставам без име и самоличност.

Иии отдавна искам да се включа в дискусиите 🤣, но чак сега се осмелих.

По последната тема за Милена - това е парадокс,че повечето участници, които са се поомазали в схемички и тактики, изкарват продукцията виновна. Аз лично с две ръце заставам зад твърдението си, че 90% от показаното е напълно реално и отговаря на действителността. Та.. вяра на такива извинения по-добре да нямате. Факт е, че коментарите на водещите понякога накланят нещата в една или друга посока, това го наблюдавам и в този сезон, но това по никакъв начин не променя събитията и реалните образи там.

Общи условия

Активация на акаунт