Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 710
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 635
Аз помня в един от сезоноте върнаха участник, но имаше състезания между няколко последно излезнали, Кристина и две близначки бяха, и май още една участничка, дето беше влюбена в Симеон. Май по-миналата ферма беше. Та тогава се състезаваха и се върна тази Кристина, дето беше ужасна. Ама след няколко дни я заболя корема и се оказа апендисит, та пак излезе. Та едва ли ще върнат просто Милена, ще направят някоя игра според мен. Поне така би било честно.

# 1 636
Красимира писа миналата година в темата и отчете някои свои грешки, поне обясни как е от нейната камбанария. Като потребител тук беше много разбрана и готина.
Полина също писа миналата година, но само затвърди мнението за нея.

# 1 637
Моя със сигурност сте го гледали, защото помня активност от това потребителско име. И никак не ме харесвахте, но това, разбира се, е част от нещата. 😁

Извинявам се, че оставам анонимна и не целя да гадаете или да ми се "молите" да кажа коя съм, просто искам да коментирам с хората тук, защото са ми симпатични мненията и анализите. Пък да пробвам и аз дали я усещам правилно играта като зрител. А ако се кажа името, може да има останали пристрастия или поне общо впечатление.

И да, мисля да остана. 😊
Аз ли? На мен ли говориш? Че те питаме две потребителки?
Ако съм аз, няма как да не ме помниш, защото съм устата, и не си поплювам.
Не съм гледала само миналия сезон, явно си от по-предишни. И какво като не съм те харесвала, сега пък може като потребител да те харесам, аз да ти кажа за разлика от някои други наистина вярвам, че има сценарий и ми е жал понякога за хората, които се подлагат на манипулации продуцентски.
Не, няма да се моля, ако се напъна да се сетя кого не съм харесвала, може и да те позная, ама за какво ми е, ти ще си кажеш предполагам, пък ако не - здраве да е. Всъщност, ако се замисля наистина, а сега малко трудно предвид часа, аз наистина не съм харесвала много малко хора, и те са били мъже. Жените....временно, за момента, според зависи и напред, така ще стане и с Антония сега, но виж, Калоянчо Румената БузКа с туй "обяздване" ще го запомня дълго-дълго. Joy
Ще останеш, къде ще ходиш, я виж какви сме готини.

Да, за Вас беше. Малко съм простичка и докато се науча да цитирам 😁

Сценарий няма. Никой не получава насоки как да действа, но по-проницателните усещат накъде духа вятърът.

А мое лично убеждение, че това, което се струва като сценарий, е всъщност добре свършена работа на продуцентите и на психолозите. Просто се вземат определени архетипи и типажи, след щателен анализ на човека и провокации по време и на кастингите, и те после сами си вършат задачата, често без да разбират.

# 1 638
  • Другата България
Аз помня в един от сезоноте върнаха участник, но имаше състезания между няколко последно излезнали, Кристина и две близначки бяха, и май още една участничка, дето беше влюбена в Симеон. Май по-миналата ферма беше. Та тогава се състезаваха и се върна тази Кристина, дето беше ужасна. Ама след няколко дни я заболя корема и се оказа апендисит, та пак излезе. Та едва ли ще върнат просто Милена, ще направят някоя игра според мен. Поне така би било честно.
Христина. Не Кристина. И дружката ѝ Радилена. Симпатяги.
Партизанки бяха. Близначките и те тогава, едната се състезаваше обаче.
Този сезон съм го гледала.
И да, не харесвах Христина, ама сега като гледам Антония и Дана, Христина си е китка. Беше китка.
Нея ли я спрягаха с мъжа на Аня Пенчева, дето и той участваше? Дето все му седеше в скута тя? Така и не можах да го повярвам.

# 1 639
Наистина ли не Ви дават насоки?
Някои обрати са доста странни...

# 1 640
  • при късмета
Фермер, благодаря! Аз не очаквам на момента да разберат, че правят кардинална грешка и тутакси да се коригират. Говоря за по-напред във времето, когато се убеждават, че са сгрешили, но продължават да дълбаят в грешната посока. Пример с Шопски от миналата година, от самото начало враждата, която сам подхвана, заформи и поддържаше през цялото време. Или на щерката (забравих ѝ името) пак от миналия сезон, непрестанните ѝ изблици и озъбвания и то с абсолютно неаргументирани мотиви, не знам какво си мислеше, че ще постигне с тях. Извинявай, че се обръщам но "ти", предлагам да започнеш по същия начин
Христина и аз не я харесвах, този сезон не съм била в темата, други ме държат първенството по неприятни, вече ги казах. Макар Христина да е веднага след тях

# 1 641
Наистина ли не Ви дават насоки?
Някои обрати са доста странни...

Абсолютно никакви!
Обратите често са в следствие на процеси, които трудно може да се проследят в час и половина епизоди. Много неща се случват и натрупват, докато изведнъж - бам, нещо неочаквано. Но за тези в играта си е съвсем реално и обосновано, защото там заживяваш във филма.

# 1 642
Благодаря

# 1 643
  • София
И Вили писа миналата година, но наистина се променя отношението като се знае името. Разбира се, и на мен ми е интересно като гледала всички без първия, но ако иска да участва в истински дискусии, по-добре да не си го пише тук сега, а по-натам.

Аз не смятам, че вкарват участниците в сценарии и ги карат да правят определени неща, смятам, че им влияят чрез интервютата и въпросите, които им, задават, насочват им вниманието в определена посока.

За Милена вярвам, че си е такава, неслучайно е представител на герб, забъркана в достатъчно скандали, ама иначе плю по управляващите уж вътре. В дуела исках да продължи, самло защото другите се държаха като животни, но дотам. Дано не я връщат, нито е силна на арената, нито знания има.

# 1 644
А кой задава въпросите зад кадър?

# 1 645
  • Другата България
Така де, много неща се случват и натрупват, и изведнъж - БАМ.
Ама за нас, за вас си е нещо нормално.
А защо за нас е БАМ? Защото продукцияте е решила какво да ни покаже, едно е спестила, на друго е наблегнала, трето е направила така, че да се акцентира именно върху него, и в един момент за драгия зрител излиза, че това е режисирано или някак от нищото дошло.
Та си зависи от продукцията, а зрителят толкова лесно се манипулира, като шаранчета кълвем.

# 1 646
А кой задава въпросите зад кадър?

Различни хора от екипа са.

# 1 647
Mysterious_Former, кажи  поне в кой сезон си участвала, моляя!

# 1 648
Mysterious_Former, кажи  поне от кой сезон си, моляя!

Ох, това не исках да става, защото се чувствам неудобно. Ще кажа от кой сезон съм, но за да мога да изразявам открито мнението си, не искам да споделям името си, защото и от продукцията се чете тук 😁

От 4-ти.

# 1 649
Mysterious_Former - добре дошла.

За мен лично в този момент връщането на Милена не е полезно. Точно започват да се утаяват и разслояват отношенията между играчите , връщането на общия дразнител ще спре/забави процеса.

Но от друга страна с Милена е по-цветно.

Общи условия

Активация на акаунт