Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 744
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 620
В смисъл думи , действия.  Не ми се вярва, че тя е била бяла и добра във фермата, а продукцията я е очернила. Все пак повечето хора вътре не я понасяха също.

# 1 621
  • Другата България
Здравейте. 😊
Аз, като един бивш участник, искам да ви кажа, че всички ви четем мненията тук 🤣 и в един момент и аз бях на пангара, та затова засега оставам без име и самоличност.

Иии отдавна искам да се включа в дискусиите 🤣, но чак сега се осмелих.

По последната тема за Милена - това е парадокс,че повечето участници, които са се поомазали в схемички и тактики, изкарват продукцията виновна. Аз лично с две ръце заставам зад твърдението си, че 90% от показаното е напълно реално и отговаря на действителността. Та.. вяра на такива извинения по-добре да нямате. Факт е, че коментарите на водещите понякога накланят нещата в една или друга посока, това го наблюдавам и в този сезон, но това по никакъв начин не променя събитията и реалните образи там.
Време беше.
Бивш участник в този сезон ли? Или по принцип?
Ей това е, ама много ви е бръкнала тази жена в здравето бе хора, заговорихме за Милена и ти цъфна.
Радвам се поне аз за това, а пък и щом ни четеТЕ....кои вие всъщност? Хайде дай малко повече инфо, да не се молим сега.
В смисъл думи , действия.  Не ми се вярва, че тя е била бяла и добра във фермата, а продукцията я е очернила. Все пак повечето хора вътре не я понасяха също.
А, не казвам, че е била бяла и добра, не.
Но не и чак толкова черна, колкото я представяха.

# 1 622
Не, не съм от този сезон. По принцип 🤣

# 1 623
  • Другата България
Не, не съм от този сезон. По принцип 🤣
А, ясно.
Че какво ти пречи тогава да кажеш кой си?
Какво като сме те оклюкали? По-притеснително е, ако е сме, това значи, че не си бил интересен.

# 1 624
Ние имам предвид участниците. Попадала съм на мнения с чуденки дали се четат тези мнения от участници и да, четат се.

Понякога доста боли 🤣, но пък е и полезно, понякога много забавно, като видя зрител, който на 100% е усетил нещата там.

# 1 625
  • Варна
Крис Хемсуърт. Става ли?
Идеален.

# 1 626
  • при късмета
И аз прочетох на Милена  поста и коментарите към него и първата мисъл ми беше, че се оправдава, защото се е изложила и е опит за замазване на положението. На нейната страница, нейните приятели, разбира се, че ще я подкрепят, оправдават и изкарват виновен всеки друг и да се направят, че ѝ вярват. Има някаква част режисура разбира се, има монтаж според продуцентите, има опити за накланяне на мнението в една или друга посока или от ИиА или от гласа зад кадър, но си остава част. Самия участник каквото си направи, никой не може да му го направи. И в положителна и в отрицателна посока.
Mysterious_Former, радвам се, че се включи

# 1 627
  • Другата България
Ние имам предвид участниците. Попадала съм на мнения с чуденки дали се четат тези мнения от участници и да, четат се.

Понякога доста боли 🤣, но пък е и полезно, понякога много забавно, като видя зрител, който на 100% е усетил нещата там.
Супер.
Е, ние се опитваме да сме обективни, ама го има и елемента на лични пристрастия, тъй че наистина може да сме малко по-остри понякога. Ама то за някои участници си е необходимост да ти кажа.
Значи си жена - женски род. Ако си от миналия сезон, жалко, не съм го гледала.
Но и аз се радвам, че се включи.
Макар и по нощите, но се надявам да си тук занапред.

# 1 628
  • Sunshine state
Mysterious_Former, поне от кой сезон, дай жокер. 😂
Имам странното усещане, че ще върнат някого. Не знам защо. Хайде веднъж оставиха Асенчо /каква грешка../. Да видим.

# 1 629
Моя със сигурност сте го гледали, защото помня активност от това потребителско име. И никак не ме харесвахте, но това, разбира се, е част от нещата. 😁

Извинявам се, че оставам анонимна и не целя да гадаете или да ми се "молите" да кажа коя съм, просто искам да коментирам с хората тук, защото са ми симпатични мненията и анализите. Пък да пробвам и аз дали я усещам правилно играта като зрител. А ако се кажа името, може да има останали пристрастия или поне общо впечатление.

И да, мисля да остана. 😊

# 1 630
  • London
JoyТова си е жив столкър тази арми хаус. Аз мисля, че откакто излезе Милена на никой не му дреме какво прави и струва, но тя упорито си хейти тука и ни занимава.

Поне със сигурност не си Бети, няма чуждици в изказа.

# 1 631
Mysterious_Former, поне от кой сезон, дай жокер. 😂
Имам странното усещане, че ще върнат някого. Не знам защо. Хайде веднъж оставиха Асенчо /каква грешка../. Да видим.

И аз подозирам, че ще върнат някого, най-малкото заради разместената бройка при контузиите. Да не говорим, че малко след средата на сезона настъпва един синдром на пионерско лагерче и всички се разбират или поне се приемат. Та, телевизионно има нужда от нещо разтърсващо, което аз очаквам да бъде връщане на участник. Милена ми оглавява класацията.

# 1 632
  • при късмета
В този ред на мисли ми хрумна въпрос. Участник направил нещо, с което знае, че няма да се хареса и на участници и на зрители, защо никой до сега не го промени? Никой до сега не се извинил примерно за някакъв гаф, не е казал, че е сгрешил и го осъзнава, нещо такова, а продължава да упорства в грешната посока. На никого ли не е хрумнало нещо подобно и какви са мотивите да си държи на своето? Не осъзнава, че е грешно или не иска да си признае. Мисля, че такъв участник, ако каже ясно "сгреших и го разбирам, ще гледам да поправя нещата" мисля, че би събрал в пъти повече позитиви, от вече наличните негативи и би му било от полза. Но нито един нехаресван участник (и от зрители и от съотборници) до сега не го е правил.
Не си длъжна да отговаряш, само при желание

# 1 633
  • Другата България
Моя със сигурност сте го гледали, защото помня активност от това потребителско име. И никак не ме харесвахте, но това, разбира се, е част от нещата. 😁

Извинявам се, че оставам анонимна и не целя да гадаете или да ми се "молите" да кажа коя съм, просто искам да коментирам с хората тук, защото са ми симпатични мненията и анализите. Пък да пробвам и аз дали я усещам правилно играта като зрител. А ако се кажа името, може да има останали пристрастия или поне общо впечатление.

И да, мисля да остана. 😊
Аз ли? На мен ли говориш? Че те питаме две потребителки?
Ако съм аз, няма как да не ме помниш, защото съм устата, и не си поплювам.
Не съм гледала само миналия сезон, явно си от по-предишни. И какво като не съм те харесвала, сега пък може като потребител да те харесам, аз да ти кажа за разлика от някои други наистина вярвам, че има сценарий и ми е жал понякога за хората, които се подлагат на манипулации продуцентски.
Не, няма да се моля, ако се напъна да се сетя кого не съм харесвала, може и да те позная, ама за какво ми е, ти ще си кажеш предполагам, пък ако не - здраве да е. Всъщност, ако се замисля наистина, а сега малко трудно предвид часа, аз наистина не съм харесвала много малко хора, и те са били мъже. Жените....временно, за момента, според зависи и напред, така ще стане и с Антония сега, но виж, Калоянчо Румената БузКа с туй "обяздване" ще го запомня дълго-дълго. Joy
Ще останеш, къде ще ходиш, я виж какви сме готини.

# 1 634
В този ред на мисли ми хрумна въпрос. Участник направил нещо, с което знае, че няма да се хареса и на участници и на зрители, защо никой до сега не го промени? Никой до сега не се извинил примерно за някакъв гаф, не е казал, че е сгрешил и го осъзнава, нещо такова, а продължава да упорства в грешната посока. На никого ли не е хрумнало нещо подобно и какви са мотивите да си държи на своето? Не осъзнава, че е грешно или не иска да си признае. Мисля, че такъв участник, ако каже ясно "сгреших и го разбирам, ще гледам да поправя нещата" мисля, че би събрал в пъти повече позитиви, от вече наличните негативи и би му било от полза. Но нито един нехаресван участник (и от зрители и от съотборници) до сега не го е правил.
Не си длъжна да отговаряш, само при желание

Ще отговоря, разбира се. С моето усещане.
Обикновено участниците, останали по-дълго, рано или късно допускат грешки, но излизайки навън те залива една огромна вълна, виждаш сцени, в които не си участвал пряко, но косвено, емоционално се справяш с преживяването, което като експеримент няма аналог. И погрешно вярваш, че трябва да устоиш на хейта и да си последователен. Да не се изметнеш от решенията си, от постъпките си. Аз самата понякога се връщам назад и ме е яд, че не съм постъпила така, както Вие описвате. Но шансът е само тогава, а емоциите са толкова силни, че трудно мислиш трезво.

Общи условия

Активация на акаунт