Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 639
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 665
Пишете ми на лични

# 1 666
Ше почна да пиша така даси пазя алибито🤣

Все се чудя как и кога се прави нова тема и кога започваме облозите за предложения за фермер.

# 1 667
Требваше от самото начало така да пишеш. Joy Късно е вече.

# 1 668
  • при късмета
Интересно. Как помня повече неприятните ми участници. От останалите от 4 сезон по имена помня Лили и Росица. Дидо разбира се също. Но останалите са ми като физиономии, за нито едно име не мога да се сетя. То аз имам проблем с тях де, но и като впечатления не са ми останали много. А на близначките даже и физиономиите не помня.
Ше почна да пиша така даси пазя алибито🤣

Все се чудя как и кога се прави нова тема и кога започваме облозите за предложения за фермер.
Нова тема се прави в понеделник или неделя вечер, за седмицата е. А залозите си вървят непрекъснато

# 1 669
  • София
Само едно от момичетата в 4 сезон може да пише толкова грамотно и да се изразява така. Simple Smile
Да, и аз това казвам. Но името няма да кажа, то се подразбира. Simple Smile
Другарката дружинна ?

# 1 670
Добра смяна на темата Simple Smile

За фермер - залагам за Калоян като номинация на Тоца Косъма.
Поли фон дьо Тенска,херцогиня на Кривия контур печели вота и става Фермер
За помощник ми е трудно да кажа - Надя,Кустев,Данчо имат шанс.
Мъжки дуел, Калоян първи дуелист.

Моята прогноза - Стоян изгоря идващата седмица.

# 1 671

Смятам, че Антония знае, че избирайки един от двамата приближени, шансът той да получи вота е малък. А и малко ще пресолят вече манджата. По-скоро ми се струва, че ще е Мария, която очаквам и да стане фермер.

# 1 672
Mysterious_Former, кажи  поне от кой сезон си, моляя!

Ох, това не исках да става, защото се чувствам неудобно. Ще кажа от кой сезон съм, но за да мога да изразявам открито мнението си, не искам да споделям името си, защото и от продукцията се чете тук 😁

От 4-ти.

Имам чувството за лек скам, но както и да е Grinning Grinning Ако е истина ти си билаа от фермата на великолепната певица Лилия/или може би си ти това/. Уникален сезон, аз бях и във вашата ферма, бях документирал всичко кое къде се намира със снимки и писания кое какво е и качено тук. Евала! Ако наистина си участничка ще се радвам да се включваш с мнения, предвид факта, че в момента цялото внимание ще е върху теб/съзнателно или не/.

П.С. Там където беше вашата ферма и фермата 5 - уникално място, с уникална гледка и можех да си стоя и да си гледам в една точка и неусетно да минава времето. Simple Smile

П.С.2 Още си спомням една от последните "сцени" - бяхте се събрали всички и близначките разправяха за някакъв сън и паднаа голям смях. Аз лично се смях от сърце. Абе в готина ферма си била, може би 5та и 6та бледнеят бая пред останалите, но пак си харесвам фермата и няма да омръзне скоро.. Grinning

Не е скам Wink аз все още обаче предпочитам да си спомням нашата си 4-та ферма, която приличаше на развалина, но превърнахме в рай. В 5-ия сезон басейнчетата и глезотиите ми дойдоха множко.

Абсолютно съм съгласен с теб. Направихте много за фермата, надявам се да знаеш, че си била част от екип, който е много уважаван от собственика на тази ферма и е изключително доволен от вас. Лично го познавам.
Намерих клипчетооо, още се смеяяя
https://fermata.btv.bg/videos/fermerite-otnovo-okolo-masata-kato … mo-semejstvo.html
Заповядайте Simple Smile))

# 1 673
  • Другата България
Мериии, сезон 4, Милена? Сигурна ли си, че "си била за нея" ? Mr. Green С вечния фас в устата? Не вервам.

Ако съдя по писането, май се сещам коя е участничката. Някак не мога да повярвам, че примерно Христина пише толкова грамотно. Simple Smile
Малиии, верно.
За Росица със сигурност бях.
За Милена вече не съм сигурна.
Ето затова казвам, че си е останало там, жените са ми на заден план.

Да, не е трудно да  се досетиш по стил на писане, а и по ника.Joy
Бг мамите сме сила, момичето това не е предвидило.

# 1 674
Скрит текст:

Смятам, че Антония знае, че избирайки един от двамата приближени, шансът той да получи вота е малък. А и малко ще пресолят вече манджата. По-скоро ми се струва, че ще е Мария, която очаквам и да стане фермер.
Има много логика в думите ти.
Но не смятам Тоца за умна и логична.

# 1 675
  • USA
Не ви разбирам.Момичето многократно пожела да остане анонимна,ама вие ровите ли,ровите...Какво значение има едно име? Толкова сте нетактични..честно.
Дано да ви е пратила за зелен хайвер и въобще да не е от сезон 4.

Хубаво,че продукцията чете тук,а защо сезоните им стават все по зле? Как пък не си взеха забележка?Този сезон например е една пародия на мързела,гримирането,яденето на корем и чалга купоните с мятане на тоалетна хартия.Колко стотици мнения тр да напишем,за да разберат,че на нас това Не ни харесва?!

# 1 676
И още нещо да кажа.
Не че има как да стане, но бай "Честито на следващия фермер" заслужава да бъде Фермер и да си вади кестените от огъня сам.

# 1 677
  • при късмета
shokomen, благодаря, за доста участници се сетих. Митко ми беше много симпатичен и много ме беше яд, че заради глупава контузия отпадна.
И аз не мисля, че Антония ще съобрази, че предлагайки Калоян или Петър, никой няма да гласува за тях и все пак ще предложи Калоян. Усети, че Петър и тя събраха повече негативи, но на Калоян фермерството беше доста успешно, а и им заръча "да ги побъркат". Даже и собственото ѝ учудване, че агитката на Поли е по-голяма няма да я спре да действа по нейния си начин.

И към продуцентите, върнете моля ви гласуването на старите фермери или на гости от предишни сезони. Знам, че се повтарям, но беше важна част

И още нещо да кажа.
Не че има как да стане, но бай "Честито на следващия фермер" заслужава да бъде Фермер и да си вади кестените от огъня сам.

JoyJoyJoy Това би било много, ама наистина много добро

# 1 678
Готини, време е за Новата Тема Wink

Общи условия

Активация на акаунт