Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 653
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 650
Благодаря! И това ми стига. Simple Smile

# 1 651
За мен най-хубав мъж на всички сезони е Сами.
От жените най-красива ми е Красимира от миналия сезон.

# 1 652
Верно, Сами е сладур

# 1 653
  • при късмета
Mysterious_Former - добре дошла.

За мен лично в този момент връщането на Милена не е полезно. Точно започват да се утаяват и разслояват отношенията между играчите , връщането на общия дразнител ще спре/забави процеса.

Но от друга страна с Милена е по-цветно.
Да, но ако връщат някого (което се очаква, защото имаше цели 2ма участници излезли непредвидено), трябваше вече да са го направили. Не са  се бавили до сега толкова много време с връщането на участник. Върнатия ще има предимството да е пропуснал 3-4-5 дуела, което си е сериозно предимство. Христина мисля, че след около 2 седмици я върнаха. Другите ги оставят на момента. От това, което съм гледала като сезони

За мен лично, най коментираното събитие през сезона, а именно отношението към Милена изобщо не ми беше изненада и БАМ. Още тогава казах, че от тези вътре, всеки има своето основание и мотив за това отношение и никой не е наговорен, подкокоросан или убеден да се държи по този начин

# 1 654
Mysterious_Former, кажи  поне от кой сезон си, моляя!

Ох, това не исках да става, защото се чувствам неудобно. Ще кажа от кой сезон съм, но за да мога да изразявам открито мнението си, не искам да споделям името си, защото и от продукцията се чете тук 😁

От 4-ти.

Имам чувството за лек скам, но както и да е Grinning Grinning Ако е истина ти си билаа от фермата на великолепната певица Лилия/или може би си ти това/. Уникален сезон, аз бях и във вашата ферма, бях документирал всичко кое къде се намира със снимки и писания кое какво е и качено тук. Евала! Ако наистина си участничка ще се радвам да се включваш с мнения, предвид факта, че в момента цялото внимание ще е върху теб/съзнателно или не/.

П.С. Там където беше вашата ферма и фермата 5 - уникално място, с уникална гледка и можех да си стоя и да си гледам в една точка и неусетно да минава времето. Simple Smile

П.С.2 Още си спомням една от последните "сцени" - бяхте се събрали всички и близначките разправяха за някакъв сън и паднаа голям смях. Аз лично се смях от сърце. Абе в готина ферма си била, може би 5та и 6та бледнеят бая пред останалите, но пак си харесвам фермата и няма да омръзне скоро.. Grinning

# 1 655
  • Другата България

Ох, това не исках да става, защото се чувствам неудобно. Ще кажа от кой сезон съм, но за да мога да изразявам открито мнението си, не искам да споделям името си, защото и от продукцията се чете тук 😁

От 4-ти.
Ти да видиш! Да започвам с голямата уста тогава? Ама утре, че сега мисля да се срещна с Морфей.
4-ти съм го гледала, именно сезона на Христина.
Там бях за Росица от жените и за Милена. Но ти го знаеш.
Цецо мангала ми беше отвратителен, Роман също не го харесвах, харесвах Симеон и Нури.
Ама ти и това знаеш. Имам идея коя си, но нека си остане за мен.

# 1 656
  • Sofia
От 4 сезон харесвах Александра от жените.

# 1 657
Мериии, сезон 4, Милена? Сигурна ли си, че "си била за нея" ? Mr. Green С вечния фас в устата? Не вервам.

Ако съдя по писането, май се сещам коя е участничката. Някак не мога да повярвам, че примерно Христина пише толкова грамотно. Simple Smile

# 1 658
  • София
И аз смятам, че се чете от продукцията и преди съм то писала това. Все пак Иван ни навести в темата за Съни бийч, не беше много оривнтиран, така че не вярвам Иван и Андрей да четат тук постоянно, но смятам, че някой има задачата да чете и тук и във фб, все пак това им е обратната връзка. Резултатите от анкетите например, сигурно стигат до тях.

# 1 659
  • при късмета
От 4ти сезон не харесвах най-много Нури и Христина. Цецо, възрастния, мъжа на една артистка (оф, много трудно помня имена) и Роман бяха след това. Другите ми бяха симпатични
И аз смятам, че се чете от продукцията и преди съм то писала това. Все пак Иван ни навести в темата за Съни бийч, не беше много оривнтиран, така че не вярвам Иван и Андрей да четат тук постоянно, но смятам, че някой има задачата да чете и тук и във фб, все пак това им е обратната връзка. Резултатите от анкетите например, сигурно стигат до тях.
Сериала Съни бийч ли имаш предвид?, Че те дадоха 2-3 епизода и го спряха по безумни причини. някъде е излъчен ли, исках да го гледам

# 1 660
Всеки следващ сезон все повече и повече започва да прилича на курорт, с малко работа за разнообразие.

# 1 661
  • София
Само едно от момичетата в 4 сезон може да пише толкова грамотно и да се изразява така. Simple Smile

# 1 662

От 4-ти.

Имам чувството за лек скам, но както и да е Grinning Grinning Ако е истина ти си билаа от фермата на великолепната певица Лилия/или може би си ти това/. Уникален сезон, аз бях и във вашата ферма, бях документирал всичко кое къде се намира със снимки и писания кое какво е и качено тук. Евала! Ако наистина си участничка ще се радвам да се включваш с мнения, предвид факта, че в момента цялото внимание ще е върху теб/съзнателно или не/.

П.С. Там където беше вашата ферма и фермата 5 - уникално място, с уникална гледка и можех да си стоя и да си гледам в една точка и неусетно да минава времето. Simple Smile

П.С.2 Още си спомням една от последните "сцени" - бяхте се събрали всички и близначките разправяха за някакъв сън и паднаа голям смях. Аз лично се смях от сърце. Абе в готина ферма си била, може би 5та и 6та бледнеят бая пред останалите, но пак си харесвам фермата и няма да омръзне скоро.. Grinning

Не е скам Wink аз все още обаче предпочитам да си спомням нашата си 4-та ферма, която приличаше на развалина, но превърнахме в рай. В 5-ия сезон басейнчетата и глезотиите ми дойдоха множко.

# 1 663
Ако не разконспирирате кой е, ще си помисля че е от продукцията

# 1 664
Само едно от момичетата в 4 сезон може да пише толкова грамотно и да се изразява така. Simple Smile
Да, и аз това казвам. Но името няма да кажа, то се подразбира. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт