МАРТЕНСКИТЕ ни хлапета вирят дупета и лапат крачета!

• 9 713
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Момичета имам нужда от нова количка и се чудя каква да бъде.  newsm78 Вие какво мислите за Маг Ингланд и по-специално за модела Принцес-рол /с въртящи предни колела/? Удобна ли е или да предпочета мод. Принцес?  Благодаря предварително.
Аз съм с Принцес-рол и съм доволна. Хубавото й е, че не само й се въртят колелата, но и  й се чупи дръжката. Но пък Принцес е със страхотни амортисьори /или там как се казва/ и изобщо не усещаш като я натискаш да преминеш върху бордюр например. Най-добре ги пробвай и двете / ако можеш /, за да прецениш.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 16:14 от neli_iv

# 31
Добро утро!
 Мишел, важното е, че всичко е минало успешно и бебо е добре Praynig
 Ние днес ще ходим да ни дадт полиомиелитната ваксина, тъй като имаме един пропуск, та ще видим и колко тежим newsm32.
 Днес ще папкаме за първи път и телешко. Инак сме вече десетина дни на четирикратно хранене- сутрин и вечер-мляко, на обяд-меснозеленчуково пюре и следобед- кисел или плодова каша eat
 Весел ден! newsm10

# 32
  • Русе
Добро утро от нас! Нашата беба от вчера е с температура и го отдавам на зъбите ще ходим днес най вероятно при педито , че да не се окаже от нещо друго  Shocked  Но така като я гледам как си бърка в устата, лапа всичко което и попадне , а и целият и венец е побелял предполагам че ще имаме зъбче скоро  tooth
   Поздрави   bouquet

# 33
Здравейте, и ние е завърнахме вече от моренцето и сме на линия. Искарахме страхотно времето беше супер /колкото и да не ми се вярваше когато тръгвахме/
На Алекс много му хареса и си личеше че се чуства добре.Бебчо вече е на половин годинка но зъби все още няма ,но венците са подути а лигите текат като река. Имаме много снимки - ще гледам да ги кача днес и ще ги пусна.
Неможах да прочета съвсем всичко което сте исписали докато ни нямаше ,но ще наваксам.
Вече сме готови за срещи така ,че ако има и други желаещи да вземеме да се организираме докато времето е хубаво.
Мишел пожелавам ви бързо оправяне  Hug
Калаза стискам палци и при вас всичко да се оправи бързо  Hug
с много закъснение честит рожден ден на Герчо и на Туити   bouquet

# 34
Май наистина е време за следваща среща Grinning Всички са на разположение вече. Само Прасенце не знам кога ще се връщат към София Rolling Eyes

Хайде, мами, предлагайте дата?

Часът и мястото на срещата са известни Mr. Green

Мами, някоя давала ли е грис? Маги нещо се се кефи особено на киселите, а каша нали не можело всеки ден, та се чудех дали да не й правя безглутенов грис newsm78

# 35
  • София
Предлагам следващата събота, 16 септември. Simple Smile

Само не знам Жана дали е в София - май и тя споменаваше нещо за море, а не се е разписала да се е върнала.

# 36
Здраейте и от нас!
И аз давам на Елина вече месни пюрета, но и тя не харесва киселите като Маги. И повече хапва каши.
Ние също ще сме на линия за 16ти.
Стискам палци при Мишел и Калаза всичко да е наред  Praynig
И добре дошли на морските!!!

# 37
На 16-ти сме там  Hug
Жана до колкото си спомням каза че средата на септември ще е в софия .
Алекс пък не харесва кашите пробвах какви ли не видове ама като ги омешам с плодово пюре вървят.
А със стоенето на крака направо ми скъсва нервите неможеме да се пребориме нито да легне нито да седне и тъй като ме е страх да го оставям да си седи на краката единствения ми варянт е на ръце  Tired вече са ми като на маймуна до коленете стигат/а как ме боляяят- не е за разправяне/

# 38
  • София
Целувки от нас, милички  Hug
Бояна е 2 зъба едновременно /не помня дали ви се хвалих/, та утре ще правим половин година зъбати Simple Smile))
Получи и растройство, без температура, предполагам от зъбите и беше малко кисела, това е като странични ефекти.
Мишел, Калаза- от сърце пожелавам оздравяване на бебоците  Hug
Във вторник ще вървим да се мерим и ще ви информирам как се движи в параметрите моето пухче.
За 16-ти засега може би ще мога да се включа  Hug
Целувки!

# 39
  • София
Здравейте,маминки! Hug

Мишел,Кате,стискам палци бързичко да се оправят дечицата! Praynig

Добре дошли на морските Галя и Мики!Много са хубави снимките,Гале,а Зори каква е сладурка!
Мики чакаме и вашите снимки,че да помечтая и аз за морето. SunglassesДругото лято ,живот и здраве, няма да пропуснем.

Пиле,висока ли е температурата?Дано да е от зъби,че Дани преди две седмици изкара някакъв вирус само с висока температура и беше на антибиотик.Дано при вас не е нещо такова.

Ние си имаме два зъба отдавна и явно скоро ще ни излизат и горните,защото е много неспокоен през ноща и вечно има нещо в устата си да дъвче.Иначе още нито сяда сам,нито пълзи,нито се изправя,много му тежи дупето Joy.Но иначе е адски подвижен и деен,постоянно се премята,рита като луд,направил си е обиколниците на мекици да рита по тях,а вечер като го къпя така се джаска в коритото,че ставам вир вода и вече го къпя гола Rolling Eyes.Дава ми "боц" и си върти едната ръчичка като му пея "Хей ръчички,хей ги две..."Айде похвалих си и аз гарджето и да ви почерпим и ние,че днес слънцето ми става на половин годинка!

За срещичката и ние този път ще гледаме да дойдем!

# 40
Здравейте мамчета и бебоци  Hug
Вчера бяхме на гости при Прасенце-Мила и Бобчо, а колко е сладък и какъв е бузан  Heart Eyes 70 см и 8600-8800 каза Миличка, те все още са на вилата и ще са там докато застуди може би до края на месеца.
Михаил много се радваше на Бобчо, много му се смееше и в началото Боби му подаваше ръчичка, но моя дивак пищеше и крещеше от кеф и Бобо се плашеше и плачеше  Joy днес говорих с Мила и ми каза , че след като сме тръгнали Бобо е започнал да крещи по същия начин като Мишето  Joy Чакам мъжа ми да ми прати снимките от телефона си, че ние си забравихме фотоапарата и само на Мила на апарата има снимки и 2 на нашия телефон  Wink ще ги постна по-късничко.
Azzy на нас и 3-те пъти ни избиваха по 2 зъба едновременно, някой ми обясняваше, че ако почнат по 2 все така ще избиват 2 по 2, и сега гледам 2 са на път  Wink та имаме 6 избили и ние като Катето и чакаме още 2  Laughing, при нас със зъбките няма никакъв проблем не ги усещаме, само 1 път вдигна 37.8 Т.
Мишел, Катенце стискам палци бързичко да се оправят бебоците  Praynig  Praynig  Praynig знам какъв ужас е да ти е болно детенцето...
Михаил не може да седи все още стабилно клатушка се ако е без опора, не може да пълзи , но за сметка на това стои  Joy вече е почти само прав побъркал ни е и най-интересното е, че е доста стабилен стъпил на крака може да го придържаш леко само под едната мишница и пази равновесие  Laughing , сега се радва най-много на бънджи гащите, които сме увесили на касата на вратата, там си подскачка и се върти  Joy и за малко има мир и спокойствие  Peace

# 41
  • София
Ето малко снимчици и от нас! http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13408&AlbumId=63456  newsm53

Тъкмо и аз щях да питам Прасенце няма ли да си идва вече,ама щом им е хубаво там нека си постоят докато е топло още времето.

# 42
Доника, изтрий си кутията - не мога да ти пратя отговор на въпроса дето си ми го задала.
Бях при дознателя - беше мил човека, та за 3 мин срещата ни приключи.
И ние стоим прави доста стабилно и от днес сутринта седи и сам и като залитне на някъде се подпира с ръчичка. Иначе най-странното е че от няколко  дни наблюдавам как старателно се завива моето детенце. Спи само завит и като се отвие докато спи започва да рита и да си бута докато се завие - много е смешен. Направо не мога да повярвам - преди не можеше да търпи одеало, сега не може без. И вслючително се увива като буба и втара задъллжително

# 43
Аз съм с Бобчето, а Мила е с моя Мишок  Laughing

# 44
  • София
Мишето и Бобчо много са пораснали.   Heart Eyes Кате, кажи на Мила да се прибира вече, че Симонка се е затъжила за Бобчо. При толкова кавалери на морето, тя се пази за Бобчо  Laughing Добре дошли на завърналите се от морето. Heart Eyes много хубави снимчици. И ние още нямаме зъби, само отгоре венците са ни малко подути- уж първо избиват от долу... newsm78 Симона също е много бойна, само иска на ръце да ритка права, мама скоро ще направи бицепс като на тати. Party Май скоро ще сваляме обиколниците, че само ги дърпа и ги развързва, въобще не се спира, иска постоянно внимание, разнообразие, луда ставам вече. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт