МАРТЕНСКИТЕ ни хлапета вирят дупета и лапат крачета!

• 9 691
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
 Честито на всички половин-рожденици  smile3525
 kalaza , малкият мушморок не хапе ли вече, като има толкова зъбчета  tooth smile3503
 Не ви казах. Али яде  feeding домашно приготвена оризова каша и дори си отваряше устата за още  smile3521. Пу пу, да не я урочасам  Simple Smile

# 16
  • In the jungle out there..
kalaza , малкият мушморок не хапе ли вече, като има толкова зъбчета  tooth smile3503

Слава Богу, не Heart Eyes

# 17
 newsm10 Хубава темичка, както винаги!

Слава Богу, не Heart Eyes

Кристина е само с 2 зъба и хапе... Изхвръкват ми очите понякога докато я кърмя  Shocked А тя си ме гледа с един закачлив поглед... Аз всеки път направо викам: НЕЕЕ! и тя май вече знае, че е нещо забранено, ама продължава да проверява колко е дълбока водата  #Crazy

# 18
Как се вписват бебоците в списъка? newsm78

# 19
 nadin181, напиши ни кога и къде е роден Гавраил, с какъв термин, колко килограма, колко см и по какъв начин, секцио или нормално и tasia ще го добави в списъка. Или пък направо и напиши лично съобщинши с горните данни.

# 20
Привет, момичета!

Днес Вики става на 6 месеца. Искам да му пожелая да бъде все така добро, послушно и смело момченце. Да ни е жив и здрав! Да са живи и здрави и вашите малки бебочета!

Напоследък имахме грижи около малкия и затова не сме се появявали тук. Откриха му подутина на бузата и трябваше да го оперират. Вече сме си вкъщи. Вики се чувства добре. Дано да не се повтори това. Оказа се, че е слюнчена жлеза. Утре сме отново на ехограф. Стискайте палци всичко да е наред!

Хубав ден от нас!

# 21
mishelle, да ти е живо и здраво детенцето, да му е честита половин годинка и да не му се случват такива неприятности в живота.  Hug

# 22
kalaza, как сте с Никола? Писах ти на лични. Дано се оправите бързо! Стискам палци!

# 23
  • София
Здравейте от едни завърнали се от море мама и беба  Hug

Като всяко хубаво нещо беше прекалено кратко, но поне се изкъпахме и поразходихме. Ето малко снимки http://snimka.bg/album.php?album_id=61670 Само се моля да не се появи онази девойка, която имаше забележки към фигурата на Габи, че мене ще ме изяде с парцалите Simple Smile

Честита половин годинка на малкия юнак Вики! Само хубави преживявания от тук нататък!   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Аз успях да поразгледам какво сте писали докато ни е нямало и искам пак да изкажа възхищение от красивите бебоци (и мами) Simple Smile

Hug  Hug за Калаза - не се притеснявай Кате, всичко ще се оправи и след месец ще си забравила за хемоглобина.

Поздравления на патерици за Герчо и Туити!
Герчо, малко им е било на полицаите и на крадците, каквото и да си наговорила  #2gunfire И аз (като повечето българи) съм се прибирала в обрана и разхвърляна къща и хич нямам добро мнение за полицията.

# 24
Кате М, кажи на свекърва ти, че вече има и кърмаче с повече зъби та да не си тормози главата, че зъбите са от АМ  Joy. Калаза, кво правите вие? Ние още си нямаме и едно, а и като гледам ква е драма да избие първото на 6-тото сигурно ще съм  #Crazy.
Да ви кажа ква съм патка заспала.... Нали съм свикнала, че малкия като ревне значи е 6 сутринта и тази нощ заспивам аз блаженно към 10, малкия започна да реве по някое време, аз ставам - забърквам млякото, вавирам му шишето в устата и се чудя 10 мин що Иван не иска да яде и що цялата къща свети и мъж ми не спи по това време newsm78. А часа 12 и  милия сънувал нещо, събудил се и аз патката вместо да си го гушна 5 мин правя мляко. мъж му умря да се хили. Абе роботизирах се и е голям смях  Joy Joy Joy
Някой чувал ли е Прасенце?

# 25
 mishelle, честит празник   Party Time и нека повече за подобни случки да не четем, че много неприятно нашите бебета да страдат.

# 26
mishelle, съжалявам, че сте били по болници - много добре те разбирам колко си била угрижена... дано вече всичко е наред, щом си тук и пишеш! стискам палци всичко да е ан ред на ехографа. Praynig

а ние днес, след като 1 седмица вече акаме нормално, геройски се захранихме - ! с цели 3 лъжички пюре от тиква! по-скоро не му хареса, но майка му е толкова щастлива от факта, че утре ще му се наложи пак  Joy

ако нямаме проблеми със стомахчето, надявам се да понаваксаме с папкането, че то това мляко вече гаранция му е писнало... ами то поне да беше с мента  Joy

хайде теменужена вечер от нас

# 27
Здравейте, мили мамчета!
 Виждам че сте засегнали темата за зъбките. И ни е се нареждаме в отбора за беззъбите  Laughing
А се лигави и муши в устата де що намери от 3-я мес. Ако и на нея излязат първите зъбки като при кака й /в 8-я мес./ бая ще има да почакаме  ooooh!

Момичета имам нужда от нова количка и се чудя каква да бъде.  newsm78 Вие какво мислите за Маг Ингланд и по-специално за модела Принцес-рол /с въртящи предни колела/? Удобна ли е или да предпочета мод. Принцес?  Благодаря предварително.

# 28
здравейте и от нас,честита нова темичка! PeaceТася ти си супер! smile3501 Май ние сме най напред с яденето Митето вече е на попара сутрин,наобяд местно или зеленчуково пюре след обяд на каша/кисел(рано сутрин и вечер е на кърма).Относно зъбките и ние сме от отбора на беззъбите.Мишел дано всичко при вас да се оправи бързо. newsm17 честита1/2 годинка на всички ние черпим на патерица  bigdance2Галя блазе ти че си се разходила до морето ние уж сме от варна,а дори веднъж не сме слизали до там newsm45 само веднъж слязохме до морската и това беше.Надявам се поне другата година да наваксаме.Айде за сега чао от нас.

# 29
  • Sofia
Момичета имам нужда от нова количка и се чудя каква да бъде.  newsm78 Вие какво мислите за Маг Ингланд и по-специално за модела Принцес-рол /с въртящи предни колела/? Удобна ли е или да предпочета мод. Принцес?  Благодаря предварително.
Ние имаме Маг Ингланд Принцес и съм си много доволна от нея  Laughing , не бих я сменила.

Честита половин годинка на бебе Вики на mishelle, радвам се че вече се възстановява малкото геройче.

Общи условия

Активация на акаунт