kalaza , малкият мушморок не хапе ли вече, като има толкова зъбчета

Не ви казах. Али яде
домашно приготвена оризова каша и дори си отваряше устата за още
. Пу пу, да не я урочасам

Хубава темичка, както винаги!

за Калаза - не се притеснявай Кате, всичко ще се оправи и след месец ще си забравила за хемоглобина.
И аз (като повечето българи) съм се прибирала в обрана и разхвърляна къща и хич нямам добро мнение за полицията.
. Калаза, кво правите вие? Ние още си нямаме и едно, а и като гледам ква е драма да избие първото на 6-тото сигурно ще съм
.
. А часа 12 и милия сънувал нещо, събудил се и аз патката вместо да си го гушна 5 мин правя мляко. мъж му умря да се хили. Абе роботизирах се и е голям смях

Вие какво мислите за Маг Ингланд и по-специално за модела Принцес-рол /с въртящи предни колела/? Удобна ли е или да предпочета мод. Принцес? Благодаря предварително.
Тася ти си супер!
Май ние сме най напред с яденето Митето вече е на попара сутрин,наобяд местно или зеленчуково пюре след обяд на каша/кисел(рано сутрин и вечер е на кърма).Относно зъбките и ние сме от отбора на беззъбите.Мишел дано всичко при вас да се оправи бързо.
честита1/2 годинка на всички ние черпим на патерица
Галя блазе ти че си се разходила до морето ние уж сме от варна,а дори веднъж не сме слизали до там
само веднъж слязохме до морската и това беше.Надявам се поне другата година да наваксаме.Айде за сега чао от нас.
Вие какво мислите за Маг Ингланд и по-специално за модела Принцес-рол /с въртящи предни колела/? Удобна ли е или да предпочета мод. Принцес? Благодаря предварително.