МАРТЕНСКИТЕ ни хлапета вирят дупета и лапат крачета!

• 9 698
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Честит Имен Ден на бебоците , да са ви живи и здрави! newsm51
СЕга ще ви разгледам снимките от срещата Peace

# 241
Честито на всички именници
Аз само се включвам да кажа как благородно ви завиждам за срещичката,тука майки с бебета не се разхождат Rolling Eyes,много сте хубави всички и майки и бебчовци Hug.Мики я кажи как си я възпитала така Симона или си е до характер.

# 242
  • София
Честит Имен Ден на всички празнуващи!!!Да са ви живи и здрави имената!!!

# 243
Мами, какви други безглутенови каши има освен с ориз и царевица? Днес гледах да купя нещо по-различно, но нищо друго освен тези двете ни видях Rolling Eyes Знам, чи ма и някаква с елда, но не знам марката и днес нещо не я намерих newsm78 В крайна сметка пак взех ориз и царевица, но този път на Блевит

# 244
  • София
Здравейте,
БориваМного съжалявам за якенцето, аз се сещам как изглеждаше-едно пухкаво.
Аз като станахте още сменях памперс и си тръгнах последна от пейките до входа и защото аз все забравям по нещо се обърнах поне три пъти да видя. 100% не е забравено на пейката сигурна съм, че нямаше нищо.
Може да е паднало някъде към сладоледа, голяма суматоха настана там !
Аз утре ще отида до парка и ще разпитам на сергиите /може да го е намерил някой добросъвестен/ Peace
Ти спомняш ли си къде му го съблече?

# 245
 Пиле, честито зъбче  tooth
 Днес ядохме домашно пюре от картофи и чушки. Да не я урочасам, но си отваряше устата. Но имаме проблем. От петък вечерта не е акала. При вас така ли е било? Преди, като беше само на кърма, акаше по 2-3 пъти  newsm78

# 246
 Урааа, току що свършихме голямата работа  smile3550 newsm44
 Значи тази нощ няма да я боли коремчето и да се мята newsm32 като предишната

# 247
  • София
И ние ядем картоф Mr. Greenдаже и морков!
При нас пък действа обратното, -сменят се памперси на поразия ooooh!

Но съм чувала, че картоф и ориз запичат newsm78

# 248
  • София
Момичета взехме на Симона бънджи. Е няма по-щастливо бебе! От една седмица само ми висеше на ръцете и искаше да подскача, а сега я слагам там и забравям, че съществува... само от време на време я чувам как се смее и крещи от кеф.  Laughing

# 249
  • София
Мами, какви други безглутенови каши има освен с ориз и царевица?

Веси, на Хип има елда и елда с банан и ябълка - безмлечни. Аз ги купих от Штъркел. Само да те предупредя, че елдата (аз само чистата съм опитвала) е отвратителна на вкус.

# 250
Момичета взехме на Симона бънджи. Е няма по-щастливо бебе! От една седмица само ми висеше на ръцете и искаше да подскача, а сега я слагам там и забравям, че съществува... само от време на време я чувам как се смее и крещи от кеф.  Laughing

Габи, какво бънджи взе? Видях, че питаш за това на Вип бебе. И аз се чудя за него Rolling Eyes Но нещо ми изглежда неудобно Rolling Eyes

# 251
Ketito, аз мисля, че е паднало някъде между сладоледа и пейките, накоито седяхме най-горе. Понеже му го съблякох докато спеше, някъде след дървеното последното заведение...Спомям си, защото Туити се учуди как го съблличам, а той спи. Най-вероятно някой си го е намерил - сигурно е паднало горе при пейките... Абе голяма съм патка.  Banghead
Сега чакам мамата, от която го купих, да ми каже откъде тя го е взела, пък дано намеря същото Praynig

А ние днес ядохме оризова каша с рожкови - не знам защо имам вътрешното усещане, че с кашите ще се захраним по-лесно, отколкото с пюретата. Преслав направо изпадна в опиянение... обаче още не му е много ясно как точно се процедира с лъжицата. При вас така ли беше в началото? Имам и друг въпрос - сега започнах с 1 с.л. каша, обаче до какво количесто трябва да достигне, като заместя ядене?  newsm78

# 252
  • София
Веси, много се чудих. Разликата в сумата е много голяма между двете, а аз не знаех дали ще иска да стои в него. Една майка от форума ми предложи за много символична сума гащите на Вип-Бейби. Реших да я пробвам с това и да преценя дали иска да скача и дали това ще е удобно. Мисля, че се чувства много добре в тези гащи. Крещи като побъркана от кеф.  Laughing Честно казано май най-евтината покупка се оказа най-успешна за сега. Нито на люлката, нито на активната гимнастика, нито на пеещото килимче Чико се е радвала толкава. Но нали знаеш, че всяко чудо за два дни. Може утре вече да и е омръзнало. newsm78 поне днес не ме болят ръцете от нея.

# 253
  • София, център
Ketito, ... Имам и друг въпрос - сега започнах с 1 с.л. каша, обаче до какво количесто трябва да достигне, като заместя ядене?  newsm78

Ами заместваш изцяло яденето ( например след обяд), значи колкото мл. мляко изяжда тогава толкова и каша....за информация грамовете са малко по-малко от милилитрите....
Аз си го правя в шишето с биберона за да си виждам мл. и после с лъжицата feeding

ОООООО забравих да ви се похваля, че снощи направих и замразих 13 бурканчета със зеленчуково пюре...ама си имам нов блендер! С пасатора не можах нито грах, нито царевица да пасирам, сега е супер ! Хваля се защото нещо все ни ми се отдаваше... newsm03

Последна редакция: нд, 17 сеп 2006, 21:42 от adiland

# 254
Веси, виж каква спретната и подредена информация намерих - дано ти свърши работа:

Безглутенови каши

Беби Колинска:
1. Елда (гречка) - елда, захар, витамини
2. Елда и ябълка - елда, захар, ябълки, витамини
3. Елда и кайсия (след 10 месец) - елда, захар, кайсии, витамини
4. Елда и синя слива
5. Соя и ориз - ориз, соеви белтъчини, захар, растителни мазнини, ванилин, витамини
6. Царевица (два вида)

Нестле (Nestle):
1. Ориз и рожкови /позната като Синлак/ - оризово брашно 52.79%, брашно от зародиши на семена на рожкови 19.65%, захароза, растителни мазнини, калциев карбонат 1.07%, лимонова киселина 0.6%, калиев хлорид 0.45%, натриев фосфат 0.4%, витамини, железен лактат 0.04%, цинлов сулфат 0.008% (не съдържа глутен, лактоза и млечни протеини и е изключително подходяща като част от хипоалергенната диета)
2. Ориз - оризово брашно, калиев фосфат, калциев карбонат, витамини, железен фумарат, ванилова есенция (може да съдържа следи от мляко!)

Хип (Hipp):
1. Инстантна каша ориз (200 гр)
2. Инстантна каша елда (200 гр)

Фризокрем:
1. Царевица - царевично нишесте 58%, захар, малтодекстрин, растителен пречистен протеин от зелен грах, растителни хидрогенирани мазнини, двуосновен калциев фосфат, лецитин, ванилин, вит. C, ниацин, вит. E, пантотенова киселина, витамини B1, B6, A, К1, Д3, биотин, фолиева киселина
2. Ориз и царевица - царевично и оризово нишесте, захар, малтодекстрин, растителен пречистен протеин от зелен грах, растителни хидрогенирани мазнини, двуосновен калциев фосфат, лецитин, ванилин, вит. C, ниацин, вит. E, пантотенова киселина, витамини B1, B6, A, К1, Д3, биотин, фолиева киселина

Хумана (Humana):

1. Ябълка (съдържа малтодекстрин, нишесте, фруктоза, царевичен грис, оризови люспи, гликоза, ябълка на прах, витаминна смес, железен-III-дифосфат, калиев йодат)
2. Безмлечна каша от грис (съдържа нишесте, грис от царевица, малтодекстрин, оризови люспи, гликоза, фруктоза, витамини)

Блевит:
1. Ориз

Сънвал (Sunval):

1. Ориз

Хаме (Hame) (в бурканчета по 190 г, около 1.1 лв):
1. Плодова каша с ориз - ябълково пюре, вода, захар, ориз и оризово брашно (3.4% нето тегло), лимонена киселина, аскорбинова киселина, витамин C (мин. 10 мг в 100 г)

Общи условия

Активация на акаунт