МАРТЕНСКИТЕ ни хлапета вирят дупета и лапат крачета!

• 9 699
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Борива, много неприятно, че сте си загубили якенцето Sad Но и аз не го видях по пътя

И аз пуснах моите снимки

http://snimka.bg/album.php?album_id=63192&photo=19

Мен много ме е яд, че не можах да се върна след нашето пюре на срещата, но Маги опищя целия парк, като трябваше да спи, а заспа, когато трябваше да яде Tired Та я чаках да дремне поне час, после се мъчихме с пюрето, защото беше мнооого кисела и после пак спахме. Абе нещо, като сме при бабата ни се разбива тотално режима и Маги не е доволна въобще от това положение ooooh! Tired

# 226
 Много сте готини всички на снимките  smile3521
 Нашият нов номер при храненето е да бутаме ръката на мама, за да не ни завре лъжичката в устата  smile3532

# 227
  • Варна
Ихааа, страшна срещичка (то направо среща Joy) сте си спретнали! Браво, всички сте страхотни!  Heart Eyes Хайде, Варна, че софиянки ни засенчиха отвсякъде! Simple Smile

# 228
Хайде Варненски майчета топлите дни намаляват...нека се организираме нещо!
А относно списъка в началото,верно че не съм от най-редовните във форума Embarassed,но запишете и моя юнак Praynig/Гавраил-13.03.06г/термин на20.03.06/3'650кг;53см...Благодаря Hug

# 229
boriva и аз съжалявам за якенцето не съм го виждала само ако не се лъжа му го свали на първата пейка на която седяхме съвсем в началото   Sad

neli_iv  аз живея в надежда ако знаех ,че си в обеля можех да мина да ви взема.

Katia_N  все се каня да ти пиша че съжалявам че неможах да се организирам да се видиме защото бяхме на около 50 километра от Варна и на всичкото отгоре бунгалата не ни харесаха и набързо се изнесохме и се отдалечихме с още 70 км. и за съжаление нямах как да дойда въпреки че много ми се искаше да се направиме една среща.

# 230
  • Русе
Аз пък да се похваля имаме си зъб  tooth И май ще има поне още един  Joy  Дори лъжичката е надраскана вече, дето я хапе  newsm62

# 231
Честито зъбче!!!
Ние още си нямаме Simple Smile

# 232
Айде честито зъбче!
Нашето първо докато избие, мама ще превърти...То е рев, то е чудо... Joy

# 233
Благодаря за добавката в списъка Laughing

# 234
Аз пък да се похваля имаме си зъб  tooth И май ще има поне още един  Joy  Дори лъжичката е надраскана вече, дето я хапе  newsm62

Честито ви зъбче tooth

Маги днес се събуди в 6.20 Shocked Това не го беше правила не помня от кога. А на мен така ми се спиии smile3507 smile3507 smile3507

Нели, вие с вашето захранване ще станете исторически Mr. Green

# 235
 newsm51 smile3525ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕТО ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ И СОФИЯ!   baloni

smile3525
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ!
newsm51

# 236
  • София
Веси, съчувствам ти. Зори се събуди в 8 и 15, но за сметка на това спа от 9 до 12, а после будува до 2  Rolling Eyes. На мене още не ми се спи, но по-късно през деня има да се прозявам...

Борива, и на мен ми се струва, че якенцето е останало на първата пейка до входа.  Sad

Всички бебчета на срещата бяха страхотни, но аз съм възхитена от 2 деца.
Симона на Мики - как това дете нито веднъж не писна, че иска да се вози на нещо, да тръгне в друга посока или някакъв друг дребен каприз, както по мои наблюдения се държат 4-5 годишните деца. И колко е общителна - поприказва си с всички мами и бебоци.  Heart Eyes
А пък Ники на Калаза събра очите на всички с начина си на хранене - все едно от 1 година (а не от 2-3 седмици) яде с лъжица (и все едно кашата от елда е невероятно вкусна  Wink)

О, честит празник на всички именници с тези красиви имена! От нашите бебчета само за Софи на Жана се сещам - да е жива и здрава и много да радва мама!    bouquet   bouquet bouquet

# 237

Чeстито на всички именници, да са живи и здрави и много ... Вяра, Надежда и Любов!!!

# 238
здравейте и от мен!
Аз вчера не успях да дойда, че Иван беше ужасно кисел и направо откачих. Тоя зъб ще ни разгони фамилиите докато избие. И днес е някакъв кошмар - мрънкя от 5 часа и направо полудях. Сега гледа семейство симпсън /насран/ ама не смея и да го преобуя, че да не се размрънкя пак. Таман се умири най-накрая. Иначе вече си имам нов страхотен комп вкъщи и с това пораженията от обира са потушени. И ще мога да си чета форума по всяко време.
Да ви се похваля - вчера му направих 3 домашни пюрета от тиквичка, морков и картоф и водата, в която бяха врели зеленчуците днес отиде в попарата. То стана като крем супа като сложих сухарите и сиренето, но го изяде! Иначе попара със захар и вода така и не успях да пробутам. Та явно това ще е начина да пробутаме глутен. И яде много едни готови каши на нестле мляко с бисквити... Иначе аз като му приготвям нещо се плюе.

# 239
Здравейте мами и бебоци!

О, честит празник на всички именници с тези красиви имена! От нашите бебчета само за Софи на Жана се сещам - да е жива и здрава и много да радва мама!    bouquet   bouquet bouquet
Ааааа, и ние, и ние сме в отбора на имениците днес! Дори нашия празник е двоен - и двете ми слънчица имат имен ден - Любомира /6м./ и София /11г./
Да са ми живи и здрави! Затова една виртуална почерпка от нас - първо печеното, а после и десерта  cook    party023   
Дори и другите две имена ги има в семейството - сестрата на мъжа ми е Надежда, а дъщеря й е Верка. Така че се оформя голям купон у нас   ura  bigdance2   Дано само почерпката ви стигне   Laughing

Честит празник на София на мама Жана и на всички софиянци!
Лек ден и весел празник на всички празнуващи!  Hug Hug Hug

P.S.   Благодаря за отговорите 
В царевичното нишесте НЯМА гултен,а в гриста ИМА.

Глутен има в пшеницата, овесени ядки и подобни. А доколкото знам има и безглутенови грисове.

да царевичния Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт